تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 720 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه سئوال فنی هم داشتم از اساتید دیروز که داشتم سامسونگ ال ای دی سری 7 -8 رو با پلاسمای سری 4 همین مارک مقایسه اش میکردم با اینکه سرعت تصویر ال ای دی 600 هرتز! بود باز تصویرش نصبت به پلاسما بلوری بیشتری داشت یعنی وقتی دوربین حرکت سریع داشت چمن روی زمین فوتبال محو میشد و به صورت یک رنگ سبز نشون میداد (مثل نقاشی) البته پلاسما هم چمن هارو تک تک نشون نمیده ولی اون احساس طبیعی بودن رو حداقل منتقل میکنه.. سئوال من اینه که اگه یکی از فرق های پلاسما و ال ای دی همین بلوری شدنه پس چرا الان که هر دو سرعت 600 هرتز دارند باز این مشکل ال ای دی برطرف نشده؟ رقم 600 واقعی نیست یا مشکل از جای دیگه هست؟
    این بحث پیچیدست اما تا اونجایی که من می دونم پلاسما مشکل هرتز رو نداره تقریبا
    نکته دیگه اینکه مثلا ال ای دی سونی 925 می گه 600 هرتز اما دقت کن که این عدد مجازیه و اگه دقیقا مشخصات پنل رو بررسی کنی می بینی پنل 200 هرتزه ولی مجازی تا 600 هم می ره
    نکته دیگه باز اینه که غیر از بلوری معمولا هرتز اگه 100 باشه خیلی تفاوت به چشم.نخواهد اومد

2. این کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این بحث پیچیدست اما تا اونجایی که من می دونم پلاسما مشکل هرتز رو نداره تقریبا
    نکته دیگه اینکه مثلا ال ای دی سونی 925 می گه 600 هرتز اما دقت کن که این عدد مجازیه و اگه دقیقا مشخصات پنل رو بررسی کنی می بینی پنل 200 هرتزه ولی مجازی تا 600 هم می ره
    نکته دیگه باز اینه که غیر از بلوری معمولا هرتز اگه 100 باشه خیلی تفاوت به چشم.نخواهد اومد
    من هم موفق اين هستم كه خيلي از اين اعداد واقعيت نداره
    فقط متوجه منظوز شما از اين كه
    غير از بلوري
    نشدم!
    بيشتر توضيح بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مثلا ال ای دی سونی 925 می گه 600 هرتز اما دقت کن که این عدد مجازیه و اگه دقیقا مشخصات پنل رو بررسی کنی می بینی پنل 200 هرتزه ولی مجازی تا 600 هم می ره
    در سونی 925 Motion Flow یا به قول شما "هرتز مجازی" 800 هست نه 600 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arash_a59; 05-01-2012 at 10:55.

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فقط یجا پلاسمای سامسونگ رو در کنار یه led سامسونگ سری 6 دیدم که شفافیتشون هیچ فرقی باهم نداشت
    و البته جایی دیگه vt30 رو در کنار led پاناسونیک دیدم که شفافیت led بیشتر بود. همین
    --------------------------
    من آخرين مدل ال اي دي پانا رو كنار مدل اس تي 30 با نمايش همزمان يك تصوير و فيلم ديده ام ...تو نمايشگاه خود پاناسونيك...بايد بگم اس تي 30 واقعا بهتر از اون بود !...من وي تي 30 رو تا حالا نديده ام اما صد در صد بهتر از ال اي دي بوده !....شارپ 46 اينچ رو هم ديده ام كه قيمتش 3300000 بود ..ديزاينش واقعا قشنگ و بدون قاب بود ..كيفيت تصوير هم عالي شايد در حد پانا البته سه بعديش رو نديده ام و نمي دونم از اون لحاظ چه جوريه ولي خوشگل بود !

6. 3 کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آرش جان شما هم صدای فن میشنوی یا فقط همون صدای وزوز رو مشنوی؟

به نظرم دیشب که 9 ساعت برای break-in روشن بود صدای فنش درومده!!! البته هنوز صدای وزوز غالب هست ولی فنی که بخواد با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته وای به حال چند سال دیگه! فن لپتاپم 24 ساعته داره کار میکنه به صدا نیفتاده!
    شایدم اشتباه میکنم از اول به این یه ذره صدای فن دقت نکرده بودم...

8. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فقط یجا پلاسمای سامسونگ رو در کنار یه led سامسونگ سری 6 دیدم که شفافیتشون هیچ فرقی باهم نداشت
    و البته جایی دیگه vt30 رو در کنار led پاناسونیک دیدم که شفافیت led بیشتر بود. همین
    --------------------------
    من آخرين مدل ال اي دي پانا رو كنار مدل اس تي 30 با نمايش همزمان يك تصوير و فيلم ديده ام ...تو نمايشگاه خود پاناسونيك...بايد بگم اس تي 30 واقعا بهتر از اون بود !...من وي تي 30 رو تا حالا نديده ام اما صد در صد بهتر از ال اي دي بوده !....شارپ 46 اينچ رو هم ديده ام كه قيمتش 3300000 بود ..ديزاينش واقعا قشنگ و بدون قاب بود ..كيفيت تصوير هم عالي شايد در حد پانا البته سه بعديش رو نديده ام و نمي دونم از اون لحاظ چه جوريه ولي خوشگل بود !
    عزیزم اتفاقا همین چند روز پیش ST30 42 رو در کنار یک LED پاناسونیک فکر کنم سری U بود دیدم که مغازه دار داشت برای یک زن و شوهر جوان توضیح میداد منم پشت سرشون وایساده بودم و نگاه میکرد، ابتدا یه فیلم HD گذاشت و ازشون پرسید تصویر کدوم بهتره هردو گفتند LED ! مغازه دار گفت وایسید یه تصویر دیگه گذاشت که توش چندتا بطری مشروب از سمت چپ تصویر وارد میشد و به سرعت از سمت راست تصویر خارج میشد توی ST30 تصاویر و حتی نوشته های روی شیشه مشروبها هم قابل خوندن بود( با اون سرعت) اما روی LED فقط یه هاله میدید که داره رد میشه اونوقت گفت حالا کدوم؟ دهنشون باز موند و گفتن ST30 صد در صد! بگذریم که اون مغازه دار نامرررررد قیمت st30 پنجاه اینچ رو بهشون گفت 3700 با یک بلوری پلیر که من نمیدونم این چه بلوری پلیری بود که اینهمه قیمتش بود و هرچی وایسادم که ایندو تنهاشن و ازین کلاه گشاد و قیمت واقعیه ST30 با خبرشون کنم نشد که نشد...
    دوستانی که احیانا قصد خرید از شیراز رو دارند در صورت لزوم بگند تا من آدرس این فروشگاه رو پیام خصوصی کنم که یه وقت کلاه سرشون نره هرچند دوستانی که اینجا هستند به اندازه کافی اطلاعات دارند و ازین جور کلاه ها سرشون نمیره

دوستان من یک مدل دیگه از Wifi adaptor پیدا کردم که نوشته به تمامیه اچ دی تی وی های پاناسونیک میخوره به نام Netgear WNDA3100v2 البته توی لیست ساپورتش نهایتا تا VT20 بود اما توی فروم ها گفته شده بیس DY-WL10 همینه و این قیمتش نصفه

اگه کسی اطلاعاتی راجب به این مدل (اینکه ایا در ایران هست یا نه) پیدا کرد اینجا بذاره
    با تشکر.

10. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آرش جان شما هم صدای فن میشنوی یا فقط همون صدای وزوز رو مشنوی؟

به نظرم دیشب که 9 ساعت برای break-in روشن بود صدای فنش درومده!!! البته هنوز صدای وزوز غالب هست ولی فنی که بخواد با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته وای به حال چند سال دیگه! فن لپتاپم 24 ساعته داره کار میکنه به صدا نیفتاده!
    شایدم اشتباه میکنم از اول به این یه ذره صدای فن دقت نکرده بودم...
    سلام سیامک جان
    خوبی عزیزم؟
    سیامک جان متاسفانه من الان به تلوزیونم دسترسی ندارم و در ماموریت کاری هستم و فکر نکنم تا 10 روز آینده دسترسی پیدا کنم
    اما قبل از خرید در مورد فن های این TV ابراز نگرانی کردم که جناب Alucard فرمودند مشکلی نداره اینها کاملا بی صدا هستند و...
    من تا بحال یه ریز 9 ساعت روشن نذاشتمش اگه بخوای این سری که رفتم خونه واسه گل روی تو این تست رو میکنم ببینم چی میشه
    اما کلا وجود فن اونم 4 تا پشتش بسیار نگران کننده هست، مال من اگه روزی به صدا افتاد ( که این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد) ترجیح میدم فنهاشو از کار بندازم و پنل به سمت نابودی بره تا بشینم با وززززززززز تلوزیون ببینم!
    Last edited by arash_a59; 05-01-2012 at 12:54.

12. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام سیامک جان
    خوبی عزیزم؟
    سیامک جان متاسفانه من الان به تلوزیونم دسترسی ندارم و در ماموریت کاری هستم و فکر نکنم تا 10 روز آینده دسترسی پیدا کنم
    اما قبل از خرید در مورد فن های این TV ابراز نگرانی کردم که جناب Alucard فرمودند مشکلی نداره اینها کاملا بی صدا هستند و...
    من تا بحال یه ریز 9 ساعت روشن نذاشتمش اگه بخوای این سری که رفتم خونه واسه گل روی تو این تست رو میکنم ببینم چی میشه
    اما کلا وجود فن اونم 4 تا پشتش بسیار نگران کننده هست، مال من اگه روزی به صدا افتاد ( که این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد) ترجیح میدم فنهاشو از کار بندازم و پنل به سمت نابودی بره تا بشینم با وززززززززز تلوزیون ببینم!
    سلام.
    به لطف شما خوبم. شما چطورین؟

منظورت اینه میخوای برای تست 9 ساعت روشن بذاری؟!! بابا بی خیال قربون مرامت ولش کن فقط به اندازه استفاده روشنش بذار ولی رفتی منزل لطفاً گوش کنید ببینید صدای فن هم میشنوید یا نه. صدا که میگم به صورت وز وز نیست ها! اون صدای وز وز که به کنار. یه صدای دیگه هست که صدای فن میده! مثلاً یک دهم صدای فن کامپیوتر. یه صدای ممتد و صاف و نرم و کمتر از اون صدای وز وز. الآن چون تا صد ساعت پر بشه صدای تلویزیون قطع هست آدم از 50 سانتیش رد بشه میشنوه ولی وقتی آدم تو سه متری بشنه اونم با صدای روشن حتی اگه صداش 5 برابر اینم بشه قابل شنیدن نیشت. وقتی هم که تی وی خاموش باشه کلاً فن هم کار نمیکنه. تلویزیون هم روشن بشه که صدای تلویزیون نمیذاره شنیده بشه. این حساسیت شما هم رو صدا به من سرایت کرده

مأموریت مثل مسافرت بهت خوش بگذره

14. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نگران صدا افتادن فن نباشین من الان چندتا پلاسمای g10 سراغ دارم 2-3 ساله دارن صبح تا شب کار میکنن فناشون کوچیکترین صدایی نیوفتاده.
    من تصویر st30 یو کنار ال ای دی فک کنم e دیدم تصویر st30 اگه براقتر نبود اندازه هم دیگه براقیت داشتن جای دیگه ال ای دی e پاناسونیکو کنار d7770 سامسونگ دیدم تصویر پاناسونیک براقتر بود نتیجه اینکه st30 باید از d7770 سامسونگ براقتر باشه

16. 2 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    به لطف شما خوبم. شما چطورین؟

منظورت اینه میخوای برای تست 9 ساعت روشن بذاری؟!! بابا بی خیال قربون مرامت ولش کن فقط به اندازه استفاده روشنش بذار ولی رفتی منزل لطفاً گوش کنید ببینید صدای فن هم میشنوید یا نه. صدا که میگم به صورت وز وز نیست ها! اون صدای وز وز که به کنار. یه صدای دیگه هست که صدای فن میده! مثلاً یک دهم صدای فن کامپیوتر. یه صدای ممتد و صاف و نرم و کمتر از اون صدای وز وز. الآن چون تا صد ساعت پر بشه صدای تلویزیون قطع هست آدم از 50 سانتیش رد بشه میشنوه ولی وقتی آدم تو سه متری بشنه اونم با صدای روشن حتی اگه صداش 5 برابر اینم بشه قابل شنیدن نیشت. وقتی هم که تی وی خاموش باشه کلاً فن هم کار نمیکنه. تلویزیون هم روشن بشه که صدای تلویزیون نمیذاره شنیده بشه. این حساسیت شما هم رو صدا به من سرایت کرده

مأموریت مثل مسافرت بهت خوش بگذره
    ممنون سیامک جان
    من همون 2-3 روزی که دستم بود(خونه بودم) بسیار دقت کردم روی اون 4 تا فن خوشبختانه سایلنت کار میکرد و فقط صدای جریان باد ازشون بگوش میرسید اونم باید گوشتو میبردی 3سانتی فن .
    ممکنه سنسوری داشته باشه که دور فن هارو نسبت به دمای دستگاه بالا پایین کنه( مثل چیزیکه روی لپ تاپها است) و چون شما 9 ساعت روشن گذاشتی و قطعا دماش بالا رفته دور فن زیاد شده، وقتی تلوزیون رو خاموش کردی و استراحت دادی و مجددا روشن کردی باز صدای فن همونجور بود؟

18. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •