تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 468 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان

بنده ورژن 2015 کاسپر رو نصب کردم و متاسفانه در استارت اولیه خیلی طولش میده فعال بشه و همچنین قسمت تعیین میزان دسترسی برنامه ها به اینرنتش درست کار نمیکنه.

میخواستم بدونم غیر از قسمت Parental Control که 2015 داره و 2014 نداره، دیگه چه فرقی با هم میکنن؟ کارایی نسخه 2014 توی ویندوز 8.1 خوبه؟

ممنون
    2014 parental control نداره؟
    نسخه های قبلیش هم داشتند
    2015 بهبود یافته 2014 هست و خیلی از باگهای موجود در 2014 ، در 2015 برطرف شده.

مشکل استارت آپ هست و متاسفانه کاری نمیشه کرد.وقتی ویندوز بالا میاد شما 1-2 دقیقه هیچ کاری انجام نده تا کسپر کامل لود بشه.البته امنیت سیستم در هنگام بوت تامین میشه و اون لود مربوط به UI هست.

برای دسترسی به اینترنت دقیقا شما میخوای چکار کنی که انجام نداده؟
    اگه ممکنه از تغییراتی که دادی(قوانین برنامه مورد نظر) عکس بذار تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

2. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه داره که چه بهتر!

البته فکر کنم مشکلی که دارم ناسازگاری کاسپر با یکی از برنامه هامه که نمیدونم کدوم بعد از این مشکل و ریست کامپیوتر، خود کاسپر میخواد یه فایل حجیم واسه بررسی مشکل بفرسته واسه سایتش که چون سرعتم کمه امکان پذیر نیست.
    اینم مشکل دقیق من / در واقع لیست نرم افزارهای این بخش رو برای تعیین دسترسی نمیاره

ممنون میشم کسی اطلاعی از این مشکل داره ارائه بده / در ضمن این ورژن روی لپ تاپ دیگه تست شده و این قسمتش کاملا درست کار میکنه و اینکه برنامه در حال استفاده در حالت تریاله و تا حالا تریال ریست هم نشده.

با تشکر

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام دوستان

بنده ورژن 2015 کاسپر رو نصب کردم و متاسفانه در استارت اولیه خیلی طولش میده فعال بشه و همچنین قسمت تعیین میزان دسترسی برنامه ها به اینرنتش درست کار نمیکنه.

میخواستم بدونم غیر از قسمت Parental Control که 2015 داره و 2014 نداره، دیگه چه فرقی با هم میکنن؟ کارایی نسخه 2014 توی ویندوز 8.1 خوبه؟

ممنون
    برای منم همینطوره پست بالا رو ببینید:
    علی رغم اینکخ خود سایت کسپر نوشته بود که نسخه سی روزه دقیقا همانند ورژن فول نرم افزار هست و تمامی منو ها و اپشن ها قابل دسترس و تنظیم هستند
    این طور نبود !! اخرین نسخه کسپر یعنیkav15.0.0.463en_6021.exe که ازسایت کسپر دانلود کرده بودم حتی بعد اپدیت انلاین و فول شدن دیتا بیس، اط قسمت additional tool گزینه application control که حاوی تنظیمات فایروال و network monitorting و ایناهاست اصلا فعال نبود و برای عبور ازپنجره ها باید اکتیو می کردیم نرم افزار رو !!!! این دیگه چه جورشعه ! لایسنس فری 30 روزه که فعال بود که !!!!! مگه باید کار خاص دیگه ای می کردم!!!

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

برای منم همینطوره پست بالا رو ببینید:
    علی رغم اینکخ خود سایت کسپر نوشته بود که نسخه سی روزه دقیقا همانند ورژن فول نرم افزار هست و تمامی منو ها و اپشن ها قابل دسترس و تنظیم هستند
    این طور نبود !! اخرین نسخه کسپر یعنیkav15.0.0.463en_6021.exe که ازسایت کسپر دانلود کرده بودم حتی بعد اپدیت انلاین و فول شدن دیتا بیس، اط قسمت additional tool گزینه application control که حاوی تنظیمات فایروال و network monitorting و ایناهاست اصلا فعال نبود و برای عبور ازپنجره ها باید اکتیو می کردیم نرم افزار رو !!!! این دیگه چه جورشعه ! لایسنس فری 30 روزه که فعال بود که !!!!! مگه باید کار خاص دیگه ای می کردم!!!
    نه دوست عزیز مشکل از جای دیگه ای هستش / همونطور که گفتم من خودم جدیدا روی یه لپ تاپ دیگه همین ورژن رو نصب کردم و بدون مشکل میومد (اونم تریال بود) / متاسفانه هنوز کاسپر مشکلاتی داره که امیدوارم بر طرف کنه

حالا دیگه دوستان حرفه ای تر اگه نظری دارن ممنون میشیم راهنمایی کنن

6. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه نفر به دا من برسه ،کسپرو چیکارش کنم ،سریال نامبر میخواد پیدا نمیکنم ،تریال ریست کنم ؟
    بابا یکی ما را تحویل بگیره

کاربر فعال آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی N-PLEXTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

بابا یکی ما را تحویل بگیره
    دوست عزیزفعلا بهترین راه استفاده ازتریال ریست هست،بعدازریست کردن کسپراز لاینسس استفاده کنید،البته باچروکسی.
    Last edited by N-PLEXTOR; 20-01-2015 at 22:36.

9. این کاربر از N-PLEXTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه داره که چه بهتر!

البته فکر کنم مشکلی که دارم ناسازگاری کاسپر با یکی از برنامه هامه که نمیدونم کدوم بعد از این مشکل و ریست کامپیوتر، خود کاسپر میخواد یه فایل حجیم واسه بررسی مشکل بفرسته واسه سایتش که چون سرعتم کمه امکان پذیر نیست.
    اینم مشکل دقیق من / در واقع لیست نرم افزارهای این بخش رو برای تعیین دسترسی نمیاره

ممنون میشم کسی اطلاعی از این مشکل داره ارائه بده / در ضمن این ورژن روی لپ تاپ دیگه تست شده و این قسمتش کاملا درست کار میکنه و اینکه برنامه در حال استفاده در حالت تریاله و تا حالا تریال ریست هم نشده.

با تشکر
    خوب خدا رو شکر مشکلم حل شد!

البته آخرش نفهمیدم چه مشکلی داشتم ولی از اونجایی که خیلی وقت بود ویندوز عوض نکرده بودم نشستم ویندوز رو دوباره از اول نصب کردم و همه ی نرم افزار های سابقم رو هم ورژن های جدیدش رو نصب کردم.

کلی از پهنای باندم پرید ولی خدا رو شکر کامل حل شد و بعد از نصب و فعال سازی کاسپر به صورت تریال مشکلی ندارم. در ضمن ورژن کاسپرم 145.0.1.415 هستش که رسمی هم هست و لینکش رو دوستان یکی دو صفحه ی پیش گذاشتن و باید اونجا دانلودش کنین چون هنوز توی همه ی کشورها ارائه نشده تو صفحه ی اول سایت کاسپر نیستش.

موفق باشید

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه داره که چه بهتر!

با تشکر
    خوب خدا رو شکر مشکلم حل شد!

البته آخرش نفهمیدم چه مشکلی داشتم ولی از اونجایی که خیلی وقت بود ویندوز عوض نکرده بودم نشستم ویندوز رو دوباره از اول نصب کردم و همه ی نرم افزار های سابقم رو هم ورژن های جدیدش رو نصب کردم.

کلی از پهنای باندم پرید ولی خدا رو شکر کامل حل شد و بعد از نصب و فعال سازی کاسپر به صورت تریال مشکلی ندارم. در ضمن ورژن کاسپرم 145.0.1.415 هستش که رسمی هم هست و لینکش رو دوستان یکی دو صفحه ی پیش گذاشتن و باید اونجا دانلودش کنین چون هنوز توی همه ی کشورها ارائه نشده تو صفحه ی اول سایت کاسپر نیستش.

موفق باشید

داره خودمونی میشه hamed619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخواستم ببینم چطور میتوان از پاک کردن خودکار یک فایل توسط کاسپراسکای جلوگیری کرد

داره خودمونی میشه ab46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان : توی پروگرام دیتا وداخل پوشه کاسپرسکی لب فایلهای وجود دارند که حجم آنها اکنون به بیش از 110 گیگ رسیده و کم کم داره درایو ویندوز رو پر میکنه لطفا" راهنمائی کنید که جریان اینها چیه و چیکارشون بایستی کرد؟ ضمنا" مشخصات کاسپر نسخه قانونی 2014 ورژن 14.0.0.4651 ممنونم
    Last edited by ab46; 27-09-2014 at 00:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •