xba-10 بیسش کم نیست متعادله کلا بالانس آرماتورا بیسشون نسبت به دینامیکا کمتره .حجم بیسش مناسبه . نه اوطور که شما گفتی تعطیل ولی اگه تونستی جایی گیر بیاری تست کنی خیلی بهتره
xba-10 بیسش کم نیست متعادله کلا بالانس آرماتورا بیسشون نسبت به دینامیکا کمتره .حجم بیسش مناسبه . نه اوطور که شما گفتی تعطیل ولی اگه تونستی جایی گیر بیاری تست کنی خیلی بهتره
Sony XBA-10
تقلبی داره تو بازار؟
با چه گارانتی بگیرم که مطمعن باشه؟
کدوم سایت برای فروش داره؟ ( من پیدا نکردم)
Last edited by The.Game; 09-11-2013 at 04:38.
عزیزان من شیراز رو گشتم ...متاسفانه متاسفانه تو بازار فقط Philips ریخته... هرکجا میرم فقط فیلیپس ... اونم سری 8000 ... دیگه حالم بهم میخوره ازین برند... نهایتا زحمت کشیده باشن یکی یا دوتا هم پاناسونیک موجود باشه و تا دلتون بخواد مدلای فیک بیتس ... خلاصه حالم گرفته شد...
میگم خب چرا نمیارید؟ میگن همینا تو بازار هست و شرکت نداره...میگن حتی تهرانم نیست...منم گفتم عجب!
حالا ب تظرتون من چیکار منم؟
فروشگاه اینترنتی معتبری ، چیزی سراغ دارید خرید کنم؟
توی دی جی کالا ک الی ماشاالله پاناسونیک هست... آل دیجیتال هم ک سنهایزر و چند مدل دیگه
فروشگاه اینترنتی سونی هم ک هست...
جایی سراغ دارید ک مدلای t-jays رو موجود داشته باشن؟
مممونم
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
تقلبی نداره
تو مجتمع پایتخت به قیمت 150 موجود هست.
Sony XBA-10
تقلبی داره تو بازار؟
با چه گارانتی بگیرم که مطمعن باشه؟
کدوم سایت برای فروش داره؟ ( من پیدا نکردم)
Last edited by mahmood85; 09-11-2013 at 08:58.
سلام به دوستان
میخوام یه هدفون بخرم واسه ایپادم ( تاچ 4 ) ، خروجی صدای ایپاد خوبه ولی یه کم زیادی حالت الکترونیکی داره . . .
الان دارم از هدفون سونی اورجینال xperia S استفاده میکنم که مدلش MH 650C هست ، یه هدفون میخوام بخرم تو مایه های 50-60 تومن به نظرتون اصلا تاثیری تو کیفیت صدا داره و اصلا ارزش داره یه هدفون با این قیمت بخرم یه نه ؟
در ضمن یه توضیح مختصر درباره مشخصات هدفون واسم بدید ( لینک ندید گیج بشم ) مثلا امپدانس بالاتر خوبه یا کمتر ؛ فرکانس پاسخگویی چقدر باشه خوبه ؛ حساسیت کمتر خوبه یا بیشتر ؛ رابطه ی این مشخصات چطوره کمتر بیشتر شدنشون تو مشخصه ی دیگرش تاثیر میزاره و . . . ( کلا سوالام همینا بودناگه مشخصه های دیگر هم اطلاع داری بگید ممنون )
با تشکر
![]()
Last edited by k.pax; 09-11-2013 at 13:32.
دوستان یه سری مدل سرچ کردم یه نظری بدید کدومش بهتره :
panasonic :
RP-HJE130
RP-HJE201
RP-HS200
Sony :
MDR-EX60LP
MDR-EX10LP
MDR-ED12LP
philips SHE 8000
SHE8100
SHE7005
Last edited by k.pax; 09-11-2013 at 17:53.
دوستان یه هدفن EP 630 کرتیو اریجینال دارم که نیازش ندارم. کسی خواست پی ام بده.
سلام.خریدار ایرفون کریتیو شما هستم به شرط اصل بودن و تست.لطفا شماره تماس بدین.قیمت رو هم اعلام کنین.
جالبه فروشنده و خریدار حی و حاضر هستند.
عزیزان جمعه بازار فروم بغلی هست. اینجا برای راهنمایی گرفتن و راهنمایی دادن ایجاد شده.
سلام دوستان
نظر شما در مورد هدفون های دور گوش فیلیپس چیه؟ قیمتاش حدود 100 الی 150 تومنه
SHQ3005
SHQ3205
SHQ3200
SHS8100
SHH8107
برای من کیفیت مهمه که آهنگ شفاف باشه و اندکی بیس، چون ام پی فور من کوون جی 3 هست و تنظیمات بیس داره
تگه تو این رنج هدفون خوبی هم سراغ دارین ترجیجا دور گوشی باشه هم پیشنهاد بدین
ارادت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)