تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 503 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بنظر دوستان، کیفیت فنی 206 SD چطور هست؟

*اخرین ماشینی که خریدم و هنوزم دارم استفاده میکنم یه پراید 141 SL هست که مدل زمستان 90 هست و تا حالا بجز مشکلات ریز مثل خراب شدن قفل صندوق عقب و در سمت راست/خراب شدن اتوماتیک برق پاککن/... مشکل خاصی نداشته! یعنی موتور و گیربکس و ترمز و ... همه خوب کار میکنن!(حدود 35 هزار تا کار کرده)

حداقل در این حد هست؟ یعنی 2 3 سال با خیال راحت میشه استفاده کرد؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بنظر دوستان، کیفیت فنی 206 SD چطور هست؟

*اخرین ماشینی که خریدم و هنوزم دارم استفاده میکنم یه پراید 141 SL هست که مدل زمستان 90 هست و تا حالا بجز مشکلات ریز مثل خراب شدن قفل صندوق عقب و در سمت راست/خراب شدن اتوماتیک برق پاککن/... مشکل خاصی نداشته! یعنی موتور و گیربکس و ترمز و ... همه خوب کار میکنن!(حدود 35 هزار تا کار کرده)

حداقل در این حد هست؟ یعنی 2 3 سال با خیال راحت میشه استفاده کرد؟

کیفیت 206 هم مثل سایر تولیدات داخلی هست ، اگر ماشین با کیفیت داخلی متوسط میخواید L90 از همه بالاتر است .
    خودروهای داخلی شانسی هستند و ممکنه یکی خوب و یکی بسیار بد و با مشکل به دست مشتری برسه ، حالا فرض میگیریم قرار است ماشین مشکل دار دست شما برسه ، بدترین انتخاب 206 است که اگر وارد مشکلاتش بشید کلا از ماشین داشتن زده میشید .
    اگر قرار بر این باشد که ماشین بدون مشکل و بدون ریسک سوار بشید :
    1- سمند LX سال
    2- پژو 405 معمولی
    این دو ماشین امتحان خودشون رو پس دادن و اگر خوب ملاحظه شون رو بکنید به جرات تا 7-8 سال نیاز به هیچ تعمیراتی نخواهید داشت چرا که موتور آنها XU7 است و بسیار بسیار سخت کار و محکم میباشد .
    نمونه جدید این دوخودرو که موتور قوی تر دارند و مصرف سوختشان کمتر است :
    1-سمند EF7
    2- 405 TU5
    موتور سمند ملی است و موتور 405 از نوع 206 تیپ 5
    این دو ماشین هم خیلی خوب از آب درآمدند اما بعضا مشکلاتی داشتند که آنچان دردسرساز هم نبوده ( غیر از سمند EF7 مدل 91 که سرسیلندر میسوزوندند و الان مشکل حل شده )
    پژو پارس هم عینا 405 هست که باید بابت چراغهایش 10 ملیون تومان بیشتر هزینه کنید که واقعا غیر منطقی است و ارزش ندارد .
    در مورد رانا هم باید بگم که تا وقتی 405 TU5 هست هیچ دلیلی بر خرید رانا نمیمونه ، درضمن نمیدونم چرا پشت رانا اینقدر بالاست به طوری که وقتی دارم رانندگی میکنم و رانا رو میبینم تمام زیروبند ماشین در خیابان نمایان است که واقعا زشت میباشد .
    موفق باشید .

3. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید
    206 وی 8 دارم همانطور که دوست خوبم پوریا گفت رو خرج افتاده می خواهم عوضش کنم بین 207 اتومات ، پارس lx ,ال 90 اتومات موندم فضای داخل زیاد واسم مهم نیست کیفیت و کم خرج بودن مهمتره خودم 207 اتومات می پسندم ولی مطمئن نیستم گیربکس اتومات 207 خوب باشه لطفا راهنمایی کنید ضمنا اگه ماشینی بجز موارد بالا تا حدود 42-43 باشه معرفی کنید
    با سپاس

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

206 وی 8 دارم همانطور که دوست خوبم پوریا گفت رو خرج افتاده می خواهم عوضش کنم بین 207 اتومات ، پارس lx ,ال 90 اتومات موندم فضای داخل زیاد واسم مهم نیست کیفیت و کم خرج بودن مهمتره خودم 207 اتومات می پسندم ولی مطمئن نیستم گیربکس اتومات 207 خوب باشه لطفا راهنمایی کنید ضمنا اگه ماشینی بجز موارد بالا تا حدود 42-43 باشه معرفی کنید
    با سپاس
    پزو پارس ELX یکی از بهترین گزینه ها تو این رنج قیمت ست که میتونی در حد صفرش رو پیدا کنی
    207 خطر مشکلات گیربکس رو داره

6. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سپاس
    بدون شک و تردید پارس با موتور تیپ5 یعنی همون پارس ال ایکس
    پارس elx الکی گرونه و در برابر LX نمی ارزه

اتوماتیک داخلی هم نخر
    مگان رو هم بیخیال شو به لعنت خدا نمی ارزه
    اولین گزینه اتومات ارزون قیمت نسبتا میشه مزدا3 مدل 86 تمیز و کم کارش گیرت بیاد حالا یه گلگیری چیزی هم زده باشه خوبه

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2

8. این کاربر از a_rudi_1380 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان،ميشه راهنماييم كنيد؟
    من يه ١١١ اس ايكس دارم كه مدل مرداد٨٩ هست و٣٤ هزارتا راه رفته و حدود٣٠٠ ليتر هم بنزين داره كارت سوختش، چيزيم روش نصب و اضافه نكردم جز دزدگير معمولي، تصادف نداشته، خش و اينايي كه همه ماشينا تو تهران دارن داره اما چيزي نيست كه ظاهر رو خراب كرده باشه يا معلوم باشه
    سوال اول اينكه جند ميخرن؟هفته پيش مكانيكي نزديك خونه گفت ١٤ و نيم مشتري داره
    سوال دوم ميخوام جاش سمند بخرم( گاز سوز نميخوام)، اگر پنج تومن بذارم روش ميتونم چه مدل سمندي توليد چه سالي پيدا كنم؟
    من از ١١١ كاملا راضيم، اذيتم نكرده اصلا تا حالا، منتها ميخوام سمند بخرم
    غير سمند، با اين بودجه چي پيشنهاد مي كنيد؟ يه چيز سالم و روپا ميخوام كه خرج رو دستم نذاره چون نميتونم خرجش كنم، يا اصلا همين١١١ رو نگه دارم؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

14.5 خوب میخرن. الان تو این بازار بی مشتری قیمت خوبی داده اگه واقعا خریداری هست
    سمند ال ایکس هم همین مدل 89 گیرت میاد حدودا 20 تومن

11. این کاربر از a_rudi_1380 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    ال نود e2 فول -پارس خودرو - مدل 88 بیمه کامل - آلبالویی-یک گلگیر رنگ - کارکرد 50 هزارتا چند می ارزه؟
    گفته 27 تومن.قیمتش مناسبه یا پایینتر هم جا داره؟
    ممنون

در آغاز فعالیت Josep Guardiola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلامدوستان تفاوت قيمت ماشين اتومات و دستى چقدره؟ الان تيبا معمولى مدل 91 حول و حوش 21 تومن خريد و فروش ميشه ، ميخواستم قيمت اتوماتش رو بدونم. ماشين دوستم رو ميخواد بفروشه با اين مشخصات: مدل 12/91 سفيد بى رنگ دنده اتومات 15 هزار تا كاركرد دو ماه بيمه. قيمت ميديد لطفا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    ال نود e2 فول -پارس خودرو - مدل 88 بیمه کامل - آلبالویی-یک گلگیر رنگ - کارکرد 50 هزارتا چند می ارزه؟
    گفته 27 تومن.قیمتش مناسبه یا پایینتر هم جا داره؟
    ممنون
    بالاست این قیمت
    مدلش که 88 گلگیر هم نسبت به بی رنگ 400تا500 کم کنید بیمه هم مهمه چقدر دارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •