بندازینش بیرون،
کلید ها رو عوض کنید.
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
بندازینش بیرون،
کلید ها رو عوض کنید.
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
این روزا آدما ی عوضی زیاد شدند... و رو که به مردم بدی ببخشید ترتیبتو هم میدن چه برسه به کلاهبرداری...
به نظر من چون توی اجاره نامه اسم اون بابا قید نشده و از جهت قانونی کاری نمیتونید بکنید راه حلش اینه که بیخیال پولتون بشید و طرف رو هم پرشو وا کنید کلا دیگه محل سگ هم بهش ندین ... قفل رو هم حتما عوض کنید ... و یک شکایت هم ازش بکنید حالا احتمالش ضعیفه اما شاید نتیجه داشت...
فرستادن شرخر به جونش و ضرب و شتم هم احتمالا به جز ضرر برای شما نداره ... طرف میره شکایت میکنه و دادگاه و دیه و شاید هم حبس گریبانگیر شما بشه...
Last edited by banii; 08-04-2017 at 23:27.
sent from my xperia™
Last edited by 880446534; 16-05-2017 at 08:46.
سلام
بعضی افراد هستن که تو زمینه کاری یا تحصیلی خودشون یه چیزایی حالیشونه ولی یه غرور کاذب بهشون دست میده که همین حس رو در مورد بقیه مسائل و زمینه ها هم تو خودشون ایجاد میکنن و فکر میکنن در هر زمینه ای می تونن اظهار نظر کنن.
به طور مثال از اطرافیان من شخصی هست که طبق تجربه چند ساله در اداره دولتی و شرکت خصوصی بالاخره در زمینه مهندسی خودش حرفی برای گفتن داره ولی تا حالا یه سری موارد پیش اومده که خودشو بالاتر از اون شخص متخصص دیده. به طور مثال یه مشکل حقوقی داشت که وقتی با وکیل صحبت می کرد، حرف های وکیل رو قبول نداشت و به نوعی میگفت تو بلد نیستی و اینی که فکر و حرف منه درسته. یعنی به نوعی داشت مسائل حقوقی رو با دو دو تا چهار تای مهندسی خودش حلاجی می کرد و فکر می کرد در این زمینه هم میتونه صاحب نظر باشه!
یا اینکه یه بار با یکی از همکاران که در زمینه کامپیوتر تجربه و تخصص داره صحبت می کردن. لای صحبتاش اصلا این بنده خدا رو قبول نداشت می گفت آقای فلانی درسته که شما شااااید تو زمینه کامپیوتر کمی از ما بیشتر بدونین ولی به نظر من فلان چیز درست نیست. اون فلان چیز هم خیلی مبحث پیش پا افتاده ای بود ولی اون قبول نداشت طرف بلده! ( این در حالیه که از من میپرسه که ویندوز لپ تاپش چیه!!)
در کل فکر میکنه که دانای کل هست.
به نظرم با این جور افراد باید مقداری رک و بی پرده بود و نشوندش سرجاش. البته در کمال احترام . یعنی حالیش کنیم که "هر کسی را بحر کاری ساخته اند"
واقعا سعی کنیم تو زمینه ای که تخصص نداریم اظهار نظر نکنیم.
Last edited by elyartab; 13-04-2017 at 19:46.
سلام دوستان
کلمه ی مرسی زنانه هست ؟
یعنی در ایران زشت نیست که مرد بگه مرسی ؟
چون بعضی کلمات زنانه هست مثل وا , خاک عالم , اِوا .
لغت مرسی " merci " از زبان فرانسوی گرفته شده که همان معنای تشکر، سپاس را میده و ایرادی در استفاده از آن وجود ندارد، اما برخی اصطلاحات دیگه ممکنه بیشتر بین خانمها رواج داشته باشه ولی بازهم استفاده از اونها در محاوره و جمع خودمانی برای رساندن بهتر مفهوم ایرادی نداره،
سلام. روز بخیر.
من یه مشکل پیدا کردم.
واسم یه ساعت خریدن،که من خوشم نیومد و همون لحظه گفتم که دوسش ندارم، یعنی به شدت خنگ بازی در اوردم و الانم طرف ناراحته. انتظار نداشت که اینجوری بشه، منم نمیدونم چم بود که اینجوری کردم.
به هرحال گفت که ساعت رو میدم به داداشم اصلا.
الان با این که میدونم احمقانه رفتار کردم ولی در پی جبرانم.
مغذرت خواهی خشک و خالی رو که کردم.
چی بگیرم؟ چیکار کنمتا از دلش در بیارم؟؟؟
دیروز تا الان خودمم خیلی ناراحتم.
Last edited by 880446534; 16-05-2017 at 12:23.
خیلی ساده است. صادقانه برو جلو عذرخواهی کن و بعد از این از اون ساعت استفاده کن.
عذر خواهی کن و از اون ساعت استفاده کن. در یه موقعیت مناسب بهش بگو فلانی حسابی به این ساعت عادت کردم. یا مثلا وقتی دستم نیست انگار یه چیزی رو گم کردم یا مثلا بگو خیلی وقت بود ساعت نو میخواستم بخرم تا تنوع بشه برام یا مثلا بگو دوستام"هم" ( این کلمه هم رو حتما بگو) خوششون اومده
از تلافی کردن میترسید؟ برای این ترس چه راه حلی دارین؟
Last edited by body_guard; 24-05-2017 at 12:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)