تبلت
ممونکس خوبه?
Memonex
تبلت
ممونکس خوبه?
Memonex
Asus Fonepad 7 ME372CG
گزینه های خوب دیگه:
ASUS MeMO Pad HD7 ME175 Dual SIM
lenovo ideatab A3000 - 16GB
(این 3 تبلت قابلیت مکالمه هم دارن!)
Last edited by Iloveu-ALL; 19-04-2014 at 16:31.
سلام من دیروز تبلت نوت10 سامسونگ ویرایش2014خریدم1820 ایا خوب خریدم؟گارانتی نداره ها
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
احتمالا تبلت موردنظرتون باید Memonex Nexfon 788 IPS 3G ! با 650 تومان قیمت!
650 تومن پول دادن برای خرید تبلت با برند متفرقه کار اشتباهیه چرا که میشه با همین قیمت (و ارزان تر) تبلتی با همین مشخصات خرید (که ممکنه در عمل بهتر باشه بدلیل بهینه تر بودن)
بله مبارکتون باشه
بله منظورم همون مدله چرا بده? اگه شما تبلت بهتری با همون مشخصات و همون رنج قیمت میشناسی معرفی کنین خوشحال میشم
بدلیل اینکه برند مطرحی نیست و در عین حال گرانه! اگه ارزون تر بود میشد بهش فکر ولی الان اصلا!
همون 3تا تبلتی که تو پست قبل معرفی کردم، اگه بودجتون کمتره: Lenovo Ideapad A3000 تو اون 3تا گزینه خوبیه!
اگه 8 اینچی میخوای باشه SmartTouch Trend TE7821116 با قیمت 400-450 در حد همون تبلت 650 تومنیه البته قدرت سخت افزاریش قوی تره ولی سیم کارت نمیخوره
اسمارت تاچ یه تبلت دیگه با همین اندازه ولی با قدرت سخت افزاری پایین تر داره! این تبلت حدود 300-350 تومن ارزون تره(SmartTouch Trend TB7820116).
Last edited by Iloveu-ALL; 19-04-2014 at 20:46.
با سلام
اینم یه برنامه ی عالی و بهترین برای شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یک نفر راهنماییم کنه خیلی وقته می خوام تبلت Lenovo A3000 بخرم ولی یه مشکلی که تو سایتها دیدم بعضی ها مطرح می کنند اینه که Firmware Asia باید روش باشه اگه نباشه از 16 گیگ رم نمیتونی استفاده کنی باید آپدیت بشه! چطوری موقع خرید می تونم بفهمم که این مشکل رو نداشته باشه اگر امکان دارد با عکس توضیح بدید.
دوستان. من کارم با تبلت فقط مطالعه PDF ، اینترنت و شاید بعضی وقتا فیلم و اینا!
به نظر شما کمترین هزینه ای که میتونم بدم چه لب تاپی خوبه؟ مثلا الان مارشال ارزون ترین لب تاپ رو داره. کسی استفاده کرده؟؟ خوب هست واسه همین کارا؟
توصیه میکنم طرف این تبلتهای بی نام و نشان نروی.
خصوصا برای مطالعه. چون کیفیت صفحه نمایش آنها پایین است و هم باتری آنها بسیار ضعیف.
ارزانترین مدلهای Lenovo و Asus را توصیه میکنم. مثلا Lenovo A1000.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)