بچه ها من انتخابم رو کردم....
25 تا اولی زیادی خوش بینانه...
شاید 30 به بعد براتون خنده دار باشه... اما خب ترتیب ترجیحم انجوری بود![]()
بچه ها من انتخابم رو کردم....
25 تا اولی زیادی خوش بینانه...
شاید 30 به بعد براتون خنده دار باشه... اما خب ترتیب ترجیحم انجوری بود![]()
من چون خودم خیلی دنبالش نبودم درست در جریانش نیستم . طبق چیزی که من شنیدم آره میشه . اما نمیدونم چه قد درسته . خودم دیدم از م.پزشکی برن کامپیوتر با شرط معدل و ممتاز ورودی بودن.
هر رشته یه تعدادی ظرفیت داره . این ظرفیت میان تقسیم بندی میکنن . یه درصدیش مال منطقه 1 یه درصدیش مال2 یه درصدی هم مال 3 هست . حالا اونایی که سهمیه جنسیت هم دارن دوباره این ظرفیت ها تقسیم میشه . وقتی مشخص شد که مثلا از منطقه 1 فلان قدر دختر قراره بگیرن انتخاب رشته ها رو از نفر اول بررسی میکنن . اولین نفری که اون رشته رو زده باشه و رشته های بالاتر رو نیورده باشن میشه نفر اول قبولی اون رشته .
ملاک رتبه ها هم رتبه زیرگروهه .
آره خوب خیلی پیچیده میشه![]()
ما هم به امید خدا انتخاب رشته کردیم . فقط یک پیشنهاد هم بدهم که دوستانی که با مشکل سرویس در دسترس نیست مواجه بودند با dial up بروند احتمالا درست میشه
من لینکی ندارم بذارم
چیزایی که گفتم بر اساس دیده ها و شنیده هام تو دانشگاه بود . فقط همین!
گرماش 100 %كمتره....
خوابگاه هم نداره....بايد بري خوابگاه خود گردان...
حراستش هم اصلا گير نميده ... ميتوني امتحان كني....وقتي ميري تو بگو مي خوام برم فلان دانشكده ميذارنت بري....
ولي شك ندارم بندر عباس از بوشهر گرونتره....
خوابگاه شبانه نياز به بند پ داره....
احتمال هر چيزي هست...![]()
شبانه شهرسازی دانشگاه هنر رو بالاتر بزنم یا شبانه رجایی عمران و کامپیوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
بچه ها دو دل شدم... طبق انتخابم احتمال 80% شهرسازی شیراز میارم... به نظر شما it صنعتی شیراز بهتره یا شهرسازی؟؟؟؟
من آزاد it رو زدم و کلا به کامپیوتر علاقه دارم.... به معماری هم زیاد علاقه دارم واسه همین شهرسازی رو زدم...
به نظرتون it رو بیارم بالای شهرسازی؟؟؟
امکانات صنعتی شیراز خیلی از خود شیراز پایینتره؟؟؟؟ در کل کدومشون بازار کار بهتری دارن؟؟؟ شهر سازی راسته میگین خهمش حفظیه؟؟؟؟
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
خوابگاه امام خمینی و فاطمیه پس مال کین؟؟؟؟البته خوابگاهای خودگردان خیابان ماهینی واقعا بهتر از اونا هستن....
حراستش که خیلی گیر نمیدادن مثلا من که دانشجو نبودم تو طول 1 سال 3 بار بهم گیر دادن....اما خب یکم گیج بودن....
مثلا یکی از بچه ها ترم آخر اقتصاد بود یبار بهش گیر داد که تو دانشجو اینجا نیستی قیافت جدیده![]()
منظورم از ریسک انتخاب رشته ات هست.ولی با توجه به رتبه ات احتمال قبولیت هم هست.(it)
نظر من این بود که با این رتبه رشته بهتری هم میتونید بزنید که بهتر از ای تی باشد.
به هر حال ای تی هم اینده دارد ولی نه به نسبت بقیه رشته ها(با توجه به بازار کار).
امیدوارم موفق باشی دوست عزیز.
دانشکده ی مکانیک از جمله دانشکده های پرافتخار علم و صنعته...اساتید خوبی داره....از نظر علمی علم و صنعت خب سطح خوبی داره...بلاخره دانشگاه چهارم کشوره....پس از نظر سطح علمی واقعا جایگاهش خوبه...اما از سایر جوانب اگه بخوای نیگاه کنی در یک کلام بهت بگم با دانشگاه حال نمی کنی....تفکیک جنسیتی بیداد می کنه...امسال هم که طبق آمار قراره 23 درصد دختر و 77 درصد پسر وارد دانشگاه بشه که خودش شاهدی بر همین مدعاست....کلاسهای علوم پایه و عمومی کاملا جدا هستن....یعنی عینا مثل دبیرستان پسرا جدا دخترا جدا.....با همه ی این اوصاف از نظر سطح علمی این دانشگاه رو همه تایید می کنن و الان دیگه دانشگاه جایگاهش رو تثبیت کرده بین 4 تا دانشگاه اول کشور.
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
[QUOTE=AHRokal;6362853]دانشکده ی مکانیک از جمله دانشکده های پرافتخار علم و صنعته...اساتید خوبی داره....از نظر علمی علم و صنعت خب سطح خوبی داره...بلاخره دانشگاه چهارم کشوره....پس از نظر سطح علمی واقعا جایگاهش خوبه...اما از سایر جوانب اگه بخوای نیگاه کنی در یک کلام بهت بگم با دانشگاه حال نمی کنی....تفکیک جنسیتی بیداد می کنه...امسال هم که طبق آمار قراره 23 درصد دختر و 77 درصد پسر وارد دانشگاه بشه که خودش شاهدی بر همین مدعاست....کلاسهای علوم پایه و عمومی کاملا جدا هستن....یعنی عینا مثل دبیرستان پسرا جدا دخترا جدا.....با همه ی این اوصاف از نظر سطح علمی این دانشگاه رو همه تایید می کنن و الان دیگه دانشگاه جایگاهش رو تثبیت کرده بین 4 تا دانشگاه اول کشور.در مورد خودرو هم من خیلب اطلاعات ندارم ولی گویا تنها دانشکده خودرو در کشوره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)