تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 399 از 598 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

بچه ها من انتخابم رو کردم....
    25 تا اولی زیادی خوش بینانه...

شاید 30 به بعد براتون خنده دار باشه... اما خب ترتیب ترجیحم انجوری بود

2. 4 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست گرامی اگر ممکنه میشه در این خصوص اطلاعات دقیق‌تر و جامع‌تری ارائه بدید؟
    مثلاً اگر کسی مهندسی پزشکی امیرکبیر قبول بشه و نمراتش در 3 ترم اول بالای 17 باشه ، می‌تونه به یک رشته بالاتر در اون دانشگاه (مثلاً مکانیک) تغییر رشته بده یا .... ؟
    من چون خودم خیلی دنبالش نبودم درست در جریانش نیستم . طبق چیزی که من شنیدم آره میشه . اما نمیدونم چه قد درسته . خودم دیدم از م.پزشکی برن کامپیوتر با شرط معدل و ممتاز ورودی بودن.

من یه چیزی برام سواله .. این که چجوری انتخاب های ما رو بررسی میکنن !؟ ...

خب فرض کنیم که بین 3 منطقه ظرفیت ها رو پخش کنن ... بعدش چجوری انتخاب میکنن از بین بچه ها ؟ ... مگه نمیگن از رتبه و نمره زیرگروه استفاده میکنیم .. خب ما 3 تا زیرگروه تو ریاضی داریم و رتبه هامون هم توش با هم فرق داره ... چجوری اولویت میدن به کسی ؟! ... + چجوری دخترا و پسرا رو جدا میکنن ؟! منظورم اینه که همه رشته ها که به یه نسبت دختر و پسر نمیگیرن ؟! .. بعضی هاشون اصلا فرقی نداره دختر باشی یا پسر ... این ظرفیت رو چجوری پخش میکنن !؟ ... کلا کسی میدونه این کارشون دقیقا چجوری انجام میشه ؟! ... به طور کامل ؟ خیلی پیچیده میشه ....
    هر رشته یه تعدادی ظرفیت داره . این ظرفیت میان تقسیم بندی میکنن . یه درصدیش مال منطقه 1 یه درصدیش مال2 یه درصدی هم مال 3 هست . حالا اونایی که سهمیه جنسیت هم دارن دوباره این ظرفیت ها تقسیم میشه . وقتی مشخص شد که مثلا از منطقه 1 فلان قدر دختر قراره بگیرن انتخاب رشته ها رو از نفر اول بررسی میکنن . اولین نفری که اون رشته رو زده باشه و رشته های بالاتر رو نیورده باشن میشه نفر اول قبولی اون رشته .
    ملاک رتبه ها هم رتبه زیرگروهه .
    آره خوب خیلی پیچیده میشه

4. 2 کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

ما هم به امید خدا انتخاب رشته کردیم . فقط یک پیشنهاد هم بدهم که دوستانی که با مشکل سرویس در دسترس نیست مواجه بودند با dial up بروند احتمالا درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا که تپیک جالبی دارین!من که فکر می کردم همه کارهام رو انجام دادم با دیدن این قسمت گفتم شاید بهتر باشه بیشتر در مورد رشته ها تحقیق کنم .الان دو سه روزه که خوندن این 397 قسمت(!) طول کشیده +آشنا شدن با این رشته ها. ولی خب خیلی از این سوال های توی ذهنم رو جواباش رو گرفتم (کاش زودتر این تاپیک رو میدیدم).کلا همه ی قسمت هاش خوب بود فقط اون قسمتی که همه همش میگفتن نتایج کی میاد خیلی لوس شده بود و فکر کنم که برای خودتون هم خیلی استرس زا بود.راستی این دکمه ی تشکر رو که من ندیدم! وگر نه باید از خیلی ها تشکر می کردم.

حالا اگه زحمتی نیستش این دو تا سوال رو هم جواب بدین لطفا:

1-این که تو چند قسمت قبل میگفتین اگه تو امیر کبیر معل بالای 17 بیاری میتونی تغییر رشته بدی چقدر صحت داره و اگه کسی میدونه لطفا یکی یه لینک معتبر بذاره که بهتر روشن بشه.

2- لطفا در مورد دانشگاه علم و صنعت و خواجه نصیر طوسی هم (مکانیکش)بیشتر توضیح بدین. مخصوصا اگه کسی تو این دانشگاه ها هستش.
    من لینکی ندارم بذارم
    چیزایی که گفتم بر اساس دیده ها و شنیده هام تو دانشگاه بود . فقط همین!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خب می دونی که من بوشهرم... بوشهر از نظر من بهتره
    هوای بوشهر بهتره یعنی گرماش کمتر یکم....
    از نظر شهر جو خوبی داره.... یعنی بسیار شهر امن و سالمیه... (البته من بندر عباس رو نمی دونم)
    دانشگاه خلیج تو رشته های مکانیک و مهندسی شیمی بسیار قوی هستن و حرفای زیادی برای گفتن دارن...
    جو دانشگاه با اینکه یکم سیاسی هست هم بیشتر مناسبه برای درس
    خوابگاه و امکانات رفاهیش به اندازه کافی هست...
    استاداش بد نمره میدن این از معایبه
    حراستش یکم گیر هست ولی در کل قابل تحمله
    80 % دانشجو هاش بچه های استان فارس و شیراز هستن... اما حتی دانشجو از تبریز هم توش دیدم
    از نظر شهری خب بندر عباس یه سرگردن تو تجارت و کار بالاتره و ارتباطش با تهرون بیشتر..اما بوشهر واسه تهرون هر روز 2 تا پرواز و چندین اتوبوس داره.. بوشهر شهر نسبتا گرونیه خصوصا تو خونه و ...
    دانشگاه تو منطقه شهریه اما از مرکز شهر بوشهر فاصله داره(بوشهر به 2 قسمت بزرگ تقسیم شده که بینشون یه پایگاه هواییه

گرماش 100 %كمتره....

خوابگاه هم نداره....بايد بري خوابگاه خود گردان...

حراستش هم اصلا گير نميده ... ميتوني امتحان كني....وقتي ميري تو بگو مي خوام برم فلان دانشكده ميذارنت بري....

ولي شك ندارم بندر عباس از بوشهر گرونتره....

8. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان شبانه ها خوابگاه داره؟؟؟
    مثلا شبانه فردوسی؟؟
    به نظرتون با 4500 احتمال مکانیک شبانه مشهد هست؟؟؟
    خوابگاه شبانه نياز به بند پ داره....

احتمال هر چيزي هست...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شبانه شهرسازی دانشگاه هنر رو بالاتر بزنم یا شبانه رجایی عمران و کامپیوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

بچه ها دو دل شدم... طبق انتخابم احتمال 80% شهرسازی شیراز میارم... به نظر شما it صنعتی شیراز بهتره یا شهرسازی؟؟؟؟
    من آزاد it رو زدم و کلا به کامپیوتر علاقه دارم.... به معماری هم زیاد علاقه دارم واسه همین شهرسازی رو زدم...
    به نظرتون it رو بیارم بالای شهرسازی؟؟؟
    امکانات صنعتی شیراز خیلی از خود شیراز پایینتره؟؟؟؟ در کل کدومشون بازار کار بهتری دارن؟؟؟ شهر سازی راسته میگین خهمش حفظیه؟؟؟؟

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

گرماش 100 %كمتره....

خوابگاه هم نداره....بايد بري خوابگاه خود گردان...

حراستش هم اصلا گير نميده ... ميتوني امتحان كني....وقتي ميري تو بگو مي خوام برم فلان دانشكده ميذارنت بري....

ولي شك ندارم بندر عباس از بوشهر گرونتره....
    خوابگاه امام خمینی و فاطمیه پس مال کین؟؟؟؟البته خوابگاهای خودگردان خیابان ماهینی واقعا بهتر از اونا هستن....
    حراستش که خیلی گیر نمیدادن مثلا من که دانشجو نبودم تو طول 1 سال 3 بار بهم گیر دادن.... اما خب یکم گیج بودن....
    مثلا یکی از بچه ها ترم آخر اقتصاد بود یبار بهش گیر داد که تو دانشجو اینجا نیستی قیافت جدیده

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من متوجه منظورتون نشدم
    کدوم ریسک رو نکنم ؟
    شما می گید آی تی آینده نداره ؟
    منظورم از ریسک انتخاب رشته ات هست.ولی با توجه به رتبه ات احتمال قبولیت هم هست.(it)
    نظر من این بود که با این رتبه رشته بهتری هم میتونید بزنید که بهتر از ای تی باشد.
    به هر حال ای تی هم اینده دارد ولی نه به نسبت بقیه رشته ها(با توجه به بازار کار).
    امیدوارم موفق باشی دوست عزیز.

13. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره مطمئن بودم که شما جواب میدین!میخواستم بدونم که وضعیت مکانیک این دانشگاه چطوره و این که آیا چیز هایی که تو صفحات اولیه در مورد تفکیک جنسیتی و نگهبانی و..... گفته بودین خیلی شدیده؟....!

راستی مهندسی خودرو تازه اومده دانشگاهتون؟
    دانشکده ی مکانیک از جمله دانشکده های پرافتخار علم و صنعته...اساتید خوبی داره....از نظر علمی علم و صنعت خب سطح خوبی داره...بلاخره دانشگاه چهارم کشوره....پس از نظر سطح علمی واقعا جایگاهش خوبه...اما از سایر جوانب اگه بخوای نیگاه کنی در یک کلام بهت بگم با دانشگاه حال نمی کنی....تفکیک جنسیتی بیداد می کنه...امسال هم که طبق آمار قراره 23 درصد دختر و 77 درصد پسر وارد دانشگاه بشه که خودش شاهدی بر همین مدعاست....کلاسهای علوم پایه و عمومی کاملا جدا هستن....یعنی عینا مثل دبیرستان پسرا جدا دخترا جدا.....با همه ی این اوصاف از نظر سطح علمی این دانشگاه رو همه تایید می کنن و الان دیگه دانشگاه جایگاهش رو تثبیت کرده بین 4 تا دانشگاه اول کشور.

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

[QUOTE=AHRokal;6362853]دانشکده ی مکانیک از جمله دانشکده های پرافتخار علم و صنعته...اساتید خوبی داره....از نظر علمی علم و صنعت خب سطح خوبی داره...بلاخره دانشگاه چهارم کشوره....پس از نظر سطح علمی واقعا جایگاهش خوبه...اما از سایر جوانب اگه بخوای نیگاه کنی در یک کلام بهت بگم با دانشگاه حال نمی کنی....تفکیک جنسیتی بیداد می کنه...امسال هم که طبق آمار قراره 23 درصد دختر و 77 درصد پسر وارد دانشگاه بشه که خودش شاهدی بر همین مدعاست....کلاسهای علوم پایه و عمومی کاملا جدا هستن....یعنی عینا مثل دبیرستان پسرا جدا دخترا جدا.....با همه ی این اوصاف از نظر سطح علمی این دانشگاه رو همه تایید می کنن و الان دیگه دانشگاه جایگاهش رو تثبیت کرده بین 4 تا دانشگاه اول کشور.در مورد خودرو هم من خیلب اطلاعات ندارم ولی گویا تنها دانشکده خودرو در کشوره....

15. 2 کاربر از AHRokal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •