سلام دوستان.چه طوری باید فایل های دانلود رو بهscs تبدیل کنم؟
باتشکر
سلام دوستان.چه طوری باید فایل های دانلود رو بهscs تبدیل کنم؟
باتشکر
برو تو این سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا بوق کامیون و قطار می فروشن (خود بوق واقعی رو) واسه هر بوق یه نمونه صدا گذاشته حتما یه سری بزن .
یک صفحه پیشو خونده بودی نوشته بودم :
اگه zip یا rar باشن که خب معلومه دیگه با winrar از حالت فشرده خارج میشن ، اگر هم scs باشن که هیچی دیگه .فایل های مدی که دانلود میکنی یا پسوندشون zip یا rar هست یا scs که اگه scs بود که هیچ اگه دوتای اول بود از حالت فشرده خارجش میکنی و دنبال فایلی با پسوند scs میگردی ، بعد فایل مورد نظر رو در مسیر زیر قرار میدی My Documents/Euro Truck Simulator 2/mods
سلام بچه ها بعد از مدتی دور از وطن اومدم چه خبر از بازی پچ جدیدی اومده چون نتونستم تموم صفحه هارا بخونم باید 2 روزه برگردم سر کار متاسفانه اونجا اینترنت ندارم یه پروژه سنگین داریم باید تحویل بدیم
سلام به بچه های گل تاپیک.دوستان عزیزم من وقتی دارم با ماشین سرعت 140 به بالا میرم فرمون قفل میکنه یا اصلا نمیچرخه.ولی وقتی سرعتم 140 پایینتره مشکلی ندارم.هم با ولوو این مشکلو دارم هم با مان هم با بنز هم با رنو.یعنی اصلا ربطی به ماشین نداره.کسی میدونه دلیلش چیه که سرعت 140 به بالا فرمونم قفل میکنه؟اگه کسی بتونه کمکم کنه ازش ممنون میشم.درضمن چون خیلی دوستون دارم یه سایت معرفی میکنم که توش همه جور مودی پیدا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من تازه بازی را نصب کردم
کد فعالسازی را ازکجا بیارم
اگه کسی داره بده ممنون میشم
اساتید و پروفسوران گرامی کسی نیست جواب ما رو بده ؟!
سلام
بچه ها می شه برای بازی خودمان مثل ماشین های که در شماره یک وجود دارد برای دوش هم درست کنید مثل ماشین بنز سواری نه کامیونش
با تشکر
سلام دوستان.من چه جوری باید پچ هارو نصب کنم؟
سلام دوستان.من چه جوری باید پچ هارو نصب کنم
اگه میشه تمام پچ هارو برام بذارید.ورژن بازیم1.1.1
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)