تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 645 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود
    يكي از دوستان لپ تاپ ASUS به قيمت 1 ميليون خريده كه امشب ميره تحويل بگيره.فروشنده بهش گفته 200تومن هم بايد بابت ويندوز 7 كه اصل خوده لپ تاپ هست بايد بده.
    ايا اين كار متداوله؟
    نخیر کارشون اصل بیشرفیه!!!!!!!!
    لپ تاپ که میگیرید ویندوز روشه البته رو کارتن لپ تاپ نوشته ویندوز روشه یا ناه،اگه روش باشه که حق گرفتن پول اضافی رو ندارن!در ضمن لپ تاپ که میخری تا جلوی خودت پلمپ لپ تاپ رو باز نکرده نگیرش%%%%%%،در ضمن هزینه ویندوز 7 اگه اصلی باشه 370.000تومانه !ولی این اقا میخواد 200.000تومان پول مفت بگیره ازتون!بگه ویندوز اصلی زدم!همه ویندوز 7 بازار کرک که میکنی پیغام GENUINE میده که به معنی اصلیه!!!!تازه من اپدیت میکنم کرکش نمیپره!!!!گول نخور پول نده بگو ویندوز 7 رو نمیخوام.اگه هم گفت نمیشه رو خودشه بگو پس رایگانههه

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من یه مشکلی لپ تاپم داره! چند روزه وقتی cd یا flash memory میزارم به شکل autoran بالا نمیاد! چکار کنم؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من یه مشکلی لپ تاپم داره! چند روزه وقتی cd یا flash memory میزارم به شکل autoran بالا نمیاد! چکار کنم؟
    احتمالا قابلیت اتوران شما توسط آنتی ویروس و یا برنامه هایی همچون USB Disk Security غیر فعال شده ( برای حفاظت در مقابل لود شدن و فعال شدن خودکار ویروس ها )
    به نظر من بهتره به همین شکل باقی بمونه تا مشکلی بابت آلوده شدن لپ تاپ پیش نیاد
    اگر میخواین فعال بشه ابتدا به مسیر زیر برید در رجیستری :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer

داخل این شاخه دنبال کلید ساخته شده ای به نام NoDriveTypeAutoRun بگردید ، اگر وجود داشت مقدار داخلش رو به HEX بزنید 91 یا 95 و بعد رجیستری رو ببندید و ویندوز رو Restart کنید ببینید درست شد یا نه .
    اگر همچین کلیدی وجود نداشت خودتون از نوع DWORD 32 بیتی درست کنید و مقداری که دادم رو بزنید تست کنید .
    برای دوباره Disable کردنش باید مقدار HEX رو بزنید B5 .

اگر این کارها جواب نداد و باز هم مشکل پا برجا بود سیستم عامل شما یا ویروسی شده یا از طریق روش دیگری غیر فعال شده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش بود یکم شیر ریخت رو کیبور لپتاپم و نیم سوز شد (تازه تو کاتالوگش نوشته بود تا 50 سی سی ضد آب)
    دیگه با با کیبورد usb ساختیم تا ابنکه هاردش هم ظاهرا مرخص شده و صدای رگبار میده و باید ببرم گارانتی
    گفنم بپرسم صفحه زیر لپتابو که جای شیر مونده با چی پاکنم؟ تابلو شده ببرم الماس تا اونو ببینن دیپورتم میکنن و ...

در آغاز فعالیت shela30000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام یه مشکل عجیب!!!!!!!!!!!!!!
    من یه لب تاب سونی وایو VGN-SZ645p دارم که سیستم عامل ویندوز XP اورجینال روش نصبه کارت گرافیکشم GeForce 8400M GS هستش که 256 ری ال هستش که تا 853 شیر میکنه>
    حالا من ویندوز 7 روش نصب کردم درایور ها رو هم نصب کردم تعجبم اینجاست که توی Adapter که میری همه مشخصات رو درست زده ولی Dedicated video memory 64 MB میزنه کسی میتونه من رو یاری کنه دارم شاخ در میارم>>>>

Last edited by shela30000; 20-06-2010 at 23:39.

داره خودمونی میشه mosilovesyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یه لب تاب سونی وایو VGN-SZ645p دارم که سیستم عامل ویندوز XP اورجینال روش نصبه کارت گرافیکشم GeForce 8400M GS هستش که 256 ری ال هستش که تا 853 شیر میکنه>
    حالا من ویندوز 7 روش نصب کردم درایور ها رو هم نصب کردم تعجبم اینجاست که توی Adapter که میری همه مشخصات رو درست زده ولی Dedicated video memory 64 MB میزنه کسی میتونه من رو یاری کنه دارم شاخ در میارم>>>>

سلام دوست عزیزم . اون زیاد مهم نیست . جایی که مموری رو باید درست نشون بده توی ستاپه دستگاهه قبل از بوت شدن
    اینم اگه درایورتو آپدیت کنی احتمالا ok نشون بده . اما غمت نباشه هیچی نیست

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

مشکل بوت نشدن 1564 به همراه بوق !!!!!!

سلام به همگی کسی میتونه بهم کمک کنه؟ :(
    یه 1564 هست که وقتی روشن میشه شروع میکنه به بوق های مکرر زدن . وقتی space رو تند تند میزنیم روی کیبورد ، درست میشه و صفحه ی اول رو رد میکنه اما بازم اروره سیستم عامل میاد !

میشه کمکم کنید؟

خیلی مهمه

در آغاز فعالیت shela30000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم از لطفتون ولی کارت گرافیکم 64MB شده و بازی رو که قبلآمثل ماست بالا می اورد دیگه نمیاره بالا(GTI) متاسفانه نمیشه غمم نباشه>>>
    اینم یه عکس از ویندوز XP مشخصات کارت گرافیکم

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

مشخصات کارت گرافیک شما اینه :

Graphics Processor
    Vendor: NVIDIA GeForce 8400M GS
    Intel GMA X3100 Dynamic Video Memory Technology 4.
    Video MemoryDynamic Video Memory Technology 4.0
    Video System FeaturesSony Hybrid Graphic
    SystemTotal Available Graphics Memory 319 MB

این ها از سری دو چیپسته سونی بودند مثل FZ ها که هم چیپ intel X3100 داشتند و هم چیپ GeForce 8400M GT !

ولی بعضی مدل ها گرافیکشون کلا totaly shared هست مثل مال شما ... XP برای خودش یک مقدار ماکزیمم انتخاب و نمایش میده ... اگه سر لپ تاپهای تو بازار هم XP نصب کنی که نوع رم اونها integrated و سیستمی هست نه اختصاصی و dedicate مثل همین نشون میده

حالا ویندوز سون داره حقیقت رو بهت میگه

پس با حقیقت کنار بیا

من یه مقاله جامع 2 سال پیش توی سایت گذاشتم (زمان مدیریتم) میتونید پیداش کنید با سرچ
    Last edited by REGISTERED-USER; 22-06-2010 at 21:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش بود یکم شیر ریخت رو کیبور لپتاپم و نیم سوز شد (تازه تو کاتالوگش نوشته بود تا 50 سی سی ضد آب)
    دیگه با با کیبورد usb ساختیم تا ابنکه هاردش هم ظاهرا مرخص شده و صدای رگبار میده و باید ببرم گارانتی
    گفنم بپرسم صفحه زیر لپتابو که جای شیر مونده با چی پاکنم؟ تابلو شده ببرم الماس تا اونو ببینن دیپورتم میکنن و ...
    کسی نظری نداره؟

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

اسپری تمیز کننده سطوح هست ... بگیر روش و بعد با یه دستمال تمیز بکش روش برق میفته !

لپ تاپ ات رو اصلا نگفتی چی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •