یکم لولت کم نیست
من توی ماموریت ی هستم که باید با دلفین بریم اژدها رو بکشیم لول 14 هستم
اون ماموریت رو هم من ندیدم
ولی یا باید بری بالای یه سخره
یا باید فرار کنی توی آب
مثل غول ها سخته کشتنشون
یکم لولت کم نیست
من توی ماموریت ی هستم که باید با دلفین بریم اژدها رو بکشیم لول 14 هستم
اون ماموریت رو هم من ندیدم
ولی یا باید بری بالای یه سخره
یا باید فرار کنی توی آب
مثل غول ها سخته کشتنشون
کسی کمممممممممممممممک نمکنه؟
:-(:-(
من همه ی فایل دانگاردم دوتا هست 1.2 مگ آیا کامله ؟
واقعا که دستتون.درد نکنه یه کمک خاستم هیچکی جواب نداد![]()
به اونا که رسیدی کد tgm رو بزن. بعد اینکه کشتیش دوباره بزن دیزیبل شه.من بعضی جاها که خیلی میرم نمیتونم رد کنم و اعصابمو خورد میکنه به ناچار اینکارو میکنمراهی، ترفندی، کلکی چیزی برای کشتن frost troll ها هست ؟
الان ماموریتی رو باید در Labyrinthian انجام بدن که در ابتدای محل ورود 3-4 تا خراب شدن رو سرم! لول 11 هستم و از مجیک fire استفاده میکنم به زور میتونم یکی رو بکشم.
هیچ کی نیست :-(
Last edited by pirate sea; 25-08-2012 at 12:22.
اگه سه کلمه اولین شات بازی رو داری از بالا کوه بندازش پایین.راهی، ترفندی، کلکی چیزی برای کشتن frost troll ها هست ؟
الان ماموریتی رو باید در Labyrinthian انجام بدن که در ابتدای محل ورود 3-4 تا خراب شدن رو سرم! لول 11 هستم و از مجیک fire استفاده میکنم به زور میتونم یکی رو بکشم.
من این مد رو بازی نکردم ولی فکر کنم مد دانگراد به اسکیل ها دو بخش برای گرگ نما ها و خون آشام ها اضافه می کنه.هیچ کی نیست :-(
برو ببین تو اسکیل ها اضافه شدن یا نه.
نه رضا جان. تا تبدیل نشی اون اسکیل ها نمیان.
بهترین راه اینه که ببینی تیک ِ Dawnguard خورده یا نه. دومیش اینه که توی نقشه سمت ِ راست ِ راست ببینی نوشته Fort Dawnguard یا نه . بعضی وقتا هم سربازا در مورد دانگراد ابراز نظر میکنن که اونم یه راهشه.
من اصن کلا" نمیدونم این دوستمون مشکلش چیه. چجوری نصب کرده. اینجا هم جای مشکلات نصب نیست.
بالاخره 3 تا کلمه این شاتی که وقتی میزنی طرف یخ میزنه رو امروز کامل کردم.
نزدیک قلعه ارک ها همونی که معدن داخلش هست یکم به طرف چپ که حرکت کنید زمانی که پشتتون به در غلعه هست میرسید به یک کوه که اولش یک در مانند قرار داره و دم در یک نفر بهتون حمله میکنه. بعد که میرید داخل با یک چیزی شبیه روستای جادوگرا مواجه میشید که داخلش همه جور جونوری وجود داره. مسیر حرکت سر بالایی هست و همینظور که میرید بالا دشمنان شما میان به طرفتون. نوع لباسها از نوع پوست حیوانات هست و تغریبا ل.خ.ت هستند و اینکه از ترول ها هم برای مبارزه کمک میگیرند یعنی ترول هارو آزاد میکند از داخل قفس و میدانزن به جونتون ...
جالب اینجاست که ترول ها با خودشون هیچ کاری ندارن و فقط با شما درگیر میشن. در نهایت به نوک یک کوه میرسید که یک پیرزن جادوگر اونجا وجو داره و تله های آتش زا هم به وفور دورو برتون هست. بعد از اینکه پیرزن رو کشتید در اینونتوریش یک black soul gem هست. همونجا کنار دیوارو که نگاه کنید متوجه یک شات میشید که روی دیوار -- شده.چند ثانیه که جولوش وایسید اون شاتو دریافت میکنید.
شاتی هست که برای ترساندن بکار میره و برنگ قرمز هست. مکانش روی نقشه تقریبا در چپ ترین و جنوبی ترین نقطه و بالای قلعه ارک ها هست.
ویرایش-----
نام: Hag Rock Redoubt
اینجا در اصل در ورودی برای Dead Crone Rock. بحساب میاد. همون جایی که شات وجود داره.
Last edited by Expert32; 25-08-2012 at 20:20.
همین الان که داشتم بازی میکردم یه هیولا دیدم باورنکردنی!!
یه غولی به نام Frost Giant
-----
الان که مشخصاتشو دیدم لولش 50 هست و با دانگارد به بازی اضافه میشه.
اصلا نزدیکش هم نمیشه رفت چه برسه بخوای باهاش مبارزه کنی.
حدودا 1039 health داره!!
ما که دوممونو گذاشتیم رو کولمون و فرار کردیم.(البته بعد از اینکه 3 بار کشته شدیم بار چهارم موفق به فرار شدیم)
-----
ویرایش------
این دانگارد چقدر جونور به بازی اضافه کرده!
داشتم صفحه مربوط به موجودات اسکایریم رو میدیدم نصفش فقط برای دانگارد بود!!
Last edited by Expert32; 25-08-2012 at 20:49.
ببخشید این شاوت ها دمیج هم میدن ؟ من مثلا دو تا از فراست رو دارم و فقط یارو یخ میزنه. به محض اینکه میزنمش ، یخش وا میشه راه میافته. یه شاوتی که مادر به عزا بشونه ندارید ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)