تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 860 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بابا لوحه خانرو ول کنید ، خیلی قاطی داره مثلا : شما سه لباس دارید و عسل بزرگ و قیچی باغبانی و پتو و چکمه و سبیل مصنوعی و بیست و پنج کسه چای و پوکت استیشن و ... شما که سال هاس بازی میکنید یدونه از اینارو دیدید ؟
    ولی یه چیزی هست که من نمیتونم کاملا از عدم وجود این چیزا مطمئن بشم اینه که وقتی ما با گیم شارک رمز میزنیم میتونیم این آیتم هارو ببینیم (ولی نمیتونیم ازشون استفاده کنیم ) پس حتما این آیتم ها تو بازی طراحی شدن چون گیم شارک که نمیتونه خودش اونارو بسازه این
    شاید شهر هم یکی از اون موارد باشه و شایدم (بار ها اینو گفتم ) این کارو عمدا سازنده ها انجام دادن .
    شاید اون کشتی به عمد اونجا قرار داده شده ، شاید عمدا تولد گرگ روزیه که ما نمیتونیم ببینیمش ( سال دوم و سوم )
    شاید و خیلی شایدای دیگه . دوستان ما به اندازه ی کافی از باز فعلی لذت میبریم چون ما شهر زده شدیم و دوست داریم به طبیعت برگردیم (back to nature ) اصلا شهر به چه درد ما میخوره که انقدر دربارش بحث میکنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by hopee; 24-04-2009 at 14:00.

2. این کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

نه منظورم اون دمو سال دوم بهار که باید قلب کارن و پوپوری قرمز باشه بعد بری تو مرغداری زمانش روز 4 بهار که باید قلبش قرمز باشه ولی یه دمو دیگه چند روز بعد که باید قلبش سبز باشه
    من كه تو چند صفحه قبل تمام دمو ها و زمان دقيقشون را گفتم همراه رنگ قلبا شون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

من با اخرین حرف شما خیلی موافقم ما شهر زده ایم اما نمی تونیم بریم تو شهر به همون دلیلی که بالا گفتم و تمام ایتم ها و شهر وجود داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

به خاطر همینم به نظر من بهتره موضوع شهرو بندازیم بیرون از سرمون و دنبال چیزایی باشیم که در کپی شدن با مشکلی مواجه نشدن همین و بس!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

شما بایستی به کیلینیک برید،فکر کنم اونجا منتظر یک دمو هستید که نرفتید ببینید.

در مورد کد گیم شارک هم توی کتاب لوحه خانه نوشته شده بود،الان من کتابش رو ندارم.

ولی اگه توی نت سرچ کنی در مورد داشتن کندوی عسل بزرگ،می تونی به نتیجه ی وجود داشتن شهر پی ببری. البته کد گیم شارکش منظورمه.انگلیسیت خوب باشه،به راحتی پیدا می کنی.
    ميشه بگين در اون كتاب به جاي علامت سوال ها قرار دهيد يعني چه به طور كامل توزيح بدي ممنون ميشم

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

به نظرشما می شه توی یه سی دی شهر رم باشه

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

ميشه بگين در اون كتاب به جاي علامت سوال ها قرار دهيد يعني چه به طور كامل توزيح بدي ممنون ميشم
    در صفحات اول کتاب آموزش داده شده،اون رقم های آخر که علامت سوال دارند،شما می تونید بر اساس نوع آیتم بهشتون تعداد واحد بدید.

مثلآ داشتن 999 تا چوب یک کد مشخصی داره که در رقم های آخر کد می تونی تعدادشون رو دستکاری کنی.

به نظرشما می شه توی یه سی دی شهر رم باشه
    این بازی دو بعدی هست و حجم بسیار کمتری نسبت به بازی های سه بعدی داره،قطعآ شهر داره.

9. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

ببخشيد علامت سوال ها را 8 واحد نوشتن بعد اومده 8 واحد جواب داده براي پوك اسيشن رمز هارا تو كدوم واحد بزنم تا بياد
    واقعا گيج شدم كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كم كمك

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

ببخشيد علامت سوال ها را 8 واحد نوشتن بعد اومده 8 واحد جواب داده براي پوك اسيشن رمز هارا تو كدوم واحد بزنم تا بياد
    واقعا گيج شدم كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كم كمك
    شما از سمت چپ کدها رو وارد کن،اگه کامل بود که هیچی،اگر هم نبود،بایستی خودت رقم های آخر رو بسازی.

12. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ما تا حالا 64 غذا درست کردیم که اکه تو کلینیک و مسافرخانه و شراب فروش برید کلا 6 تا قفسه که توش دستور غذا که قفله که مشکل هم باز کردن اون قفسه هاست
    اره یه قفس های هس که تو کلینیک نوشته چه طور اون داروی که قیمتش 500g اس رو درس کنی ولی قفله
    حالا یه چیز جالب تر اینکه یکی از دوستان البته بدون رمز کاری کرده که دکتر 4تا دارو رو با هم می فروشه ولی اون کمد باز نمی شه

یا کمدannباهاش عروسی کرده وقلبش هم تا اخر پر داره می ترکه ولی کمدش قفله

شما ها هم بشینین که برین شهر!اخه یکم به به حرف عقلتون گوش کنین نه به حرف دلتون
    اخه اگه شهری بود ماها که از 3سال تا 9سال که داریم این بازی رو می کنیم یه نفرمون نتونسته بره!در صورتی اکثرما ها کلی بازی سخت تر از این رو تموم کردیم یا بهتر بگم بازی نبود که گیرمون اومده باشه وتا اخر نرفته باشیم!
    تا تقی به توقی می خوره یکی می گه پسر خالم رفته یکی می گه دوسم رفته!
    یکی هم 4سال پیش محله ما می گفت که رفته شهر ولی بعد از یه مدت که از بازی سر در اوردم رفتم ازش یه سوال پرسیدم دیدم نه بابا این اصلا این بازی رو نکرده!

الان من روز 4رم بهار سال دومم ببینم می تونم اون دموی که گفتین رو ببینم یا نه؟
    حیف که امتحان نزدیکه من بدبختم سال اخرم و امتحان نهایی مگرنه روزی چند ساعت بازی می کردم ولی الان هفته 3روز( تو بازی) نمی تونم بازی کنم

14. 3 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •