تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 507 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

من سربازم..خواستم یه تجربه در اختیارتون قرار بدم برای کسایی که میخوان خدمت برن...و حتی کسایی که خدمت نمیرن چون یه نکته پند آموز داره آخرش...

وقتی تصمیم گرفتید برید خدمت...حتما حتما حتما از 0 تا 100 کار رو اگه میتونید از طریق آشــنا یا پــ..ارتـــی اقدام بکنید..تا مثل من بدبخت نشید..

من قبل از خدمت خیلی راحت میتونستم از طریق آشنا ، پذیرش سپاه بشم و خیلی راحت خدمت کنم ولی خر شدم و گفتم بذار ببینیم قسمت چی میشه و شاید شانسی جای خوبی افتادم..این تفکر منو بدبخت کرد...
    و این کار رو نکردم دفترچه پست کردم و افتادم بدترین ارکان : نیروی انتظامی... و بدترین جای برای آموزشی : کرمان....

بعد از دو ماه آموزشی که اومدم تهران.... موقع تقسیم تو یگان بازم خیلی راحت از طریق یه آشنا میتونستم اقدام کنم تا یه جای خیلی خوب خدمت کنم ولی بازم اون تفکر احمقانه که بذار ببینیم قسمت چی میشه و شاید شانسی جای خوبی افتادم منو بدبخت کرد و متاسفانه بدترین جا تو یگان انتظامی افتادم : تو بیابون های کهریزک تهران... و هنوز دارم چوب ندونم کاری هام رو میخورم...

خلاصه تمام حرفم اینه ::

هیچ وقت به شانس و شاید و قسمت و.......تکیه نکنید و همیشه تا میتونید کارتون رو ریشه ای و دقیق و روی اصول و حساب و کتاب پیش ببرید...
    Last edited by ali_agha1981; 30-05-2015 at 20:22.

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه تو شرکتی که دارین کار می‌کنید......... بنا به هر دلیلی می‌خواین بیاین بیرون ............ اول کار بعدی که قرار برین رو درست کنید بعد از شرکت قبلی استعفا بدین .................. شاید کار بهتری پیدا نکردین..............

3. 10 کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تو مسیر هایی که همیشه رفت و آمد می کنید موقع سوار شدن مسیرتون رو بگین یا مسیر راننده رو بپرسین!

سوار تاکسی شدم و با توجه به مشخص بودن مسیر تاکسی های اون منطقه مسیرم رو نگفتم
    وسط های راه راننده یهویی راهش رو کج کرد که من مسیرم از این طرف نیست.
    چون مسیرم رو نگفته بودم نتونستم اعتراض بکنم و مجبوری پیاده شدم

5. 6 کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه دنبال دانلود فيلمهاي آموزشي انگليسي هستيد (تو سايتهاي تورنت و وارز) سعي كنيد تا جايي كه براتون ممكنه
    از ويدئوهاي سايت udemy دانلود نكنيد يا قبل از دانلود از درست و حسابي بودن مربي (فرد آموزش دهنده) مطمئن شيد

چون سايتهايي مثل lynda , pluralsight,tutplus,packt و امثال اونها ،‌ مربي رو خودشون بررسي ميكنن و اگه مطابق با استانداردهاي بالاشون بود ويدئوشو ميزارن
    ولي udemy ،‌مثل يه واسطه ست كه هر كسي ميتونه ويدئو بزاره و ازش كسب درآمد كنه
    به همين دليل ويدئو هاي غير علمي - با لهجه - مشكوكش اخيراً زياد شده.

7. 12 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه مجرد هستید و قصد ازدواج دارید سعی کنید عاشق کسی نشید که خونش(خونه پدر و مادرش)- کیلومترها از خونه شما دوره!!!چرا چون بعد ازدواج یا باید دائم در سفر باشید یا شما باید قید نزدیکی به پدر و مادر خود را بزنید یا شریک زندگیتون مجبوره هر چند ماه درمیان پدر و مادرش را ببینه...
    Last edited by وین رونی; 08-06-2015 at 12:35.

9. 7 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnood1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

گداهای سر چهارراه درآمد میلیونی دارند. دلتون زیاد نسوزه براشون.

آقا باورم نمیشه تا اینکه خودم با چشام دیدم. امروز رفتم قصابی خرید کنم. این گدا سر چهار راه 25 هزار تومن پول خورد 500 تومنی و... آورده بود درشت کنه. قصابی پول درشت بهش داد. و گدا رفت. از قصابی پرسیدم این درآمد چند روزشه؟

گفت این رو تا همین ظهر در آورده تا شب 80 تا 100 هزار تومن میاره پول درشت میگیره. ماهی 3 میلیون تومن ا زگدایی درآمد دارن.

11. 7 کاربر از behnood1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

اگه Smooth هستید در ایران هیچوقت شلوارک نپوشید ! شلوارک همانا Rape نیز همان .

13. این کاربر از سرهنگ معمر قذافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من سر شراکت با یه بابایی خیلی اذیت شدم
    توصیه میکنم کلن با کسی شریک نشید اینقدر تجربه بدی بود!!!!!!
    همه کار هارو من میکرم اون 50% سود میگرفت
    مخصوصا اگه آدم زرنگی هستید و کارهارو خودتون انجام میدید شریکی کار نکنید که اون یکی حتما کارهارو به شما میسپاره و دست به سیاه و سفید نمیزنه

15. 9 کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

موقع خرید وسایل خانه اگر بودجه دارید حتی شده قسطی اون وسیله ای که از لحاظ کیفیت بهتر هست رو بخرید.همون موقع هم که بهش نیاز دارید بخرید.نگید حالا موقتا این رو میخریم چند سال دیگه بهترش رو میخریم .یا حالا این وسیله ای که داریم کار میکنه چند ماه بیشتر استفاده کنیم بعد عوضش میکنیم

تجربه نشان داده اگر وسیله ای رو که میخوای همون موقع نخری گران میشه.و ضرر میکنید
    دوستم 5 سال پیش میخواست یک یخچال ساید بای ساید بخره.اون موقع 2 میلیون بود.1 میلیون نقد داشت و بقیه اش رو هم میخواست قسط بده ولی چون دید سودی که فروشنده برای اون 1 میلیون میگیره زیاده بیخیالش شد و گفت صبر میکنم تا پولم جمع بشه.صبر کردن همانا و گران شدن یخچال همانا.الان اون یخچال 8 میلیون هست و این بیچاره هنوز قادر به خریدش نیست.

17. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست تو کسی است که "می خواد" و "می تونه" با تو تجارب لذت بخشی رو سپری کنه و خاطرات خوشی برای هر دو ساخته شه. کسی که نسبت به دریافت محبت از تو مثل دیوار رفتار می کنه و بودن / نبودنت براش فرقی نداره حتما دوست تو نیست. شاید همکار؛همسایه ؛همکلاس باشه اما دوست نیست.
    کسی که وقتش رو به تو نمیده و زمانی رو به بودن باهات اختصاص نمیده؛ خیالت تخت؛ از دادن هر چیز دیگه ای هم دریغ می کنه. از اون رابطه باید اومد بیرون. اگه امروز با انتخاب خودت نیای؛ فردا روزی با پرداخت هزینه میای بیرون!

19. 10 کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •