تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 4105 اولاول ... 2993493893953963973983994004014024034094494998991399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    بزارین از اولش توضیح بدم:
    1-من متاهل هستم
    2-تسویه حساب دانشگاه رو امروز انجام دادم و مدرک موقت کارشناسی رو شنبه میگیرم
    3-حداقل 5 سال عضو فعال بسیج بودم (سه سال دبیرستان دو سال پرونده راکت بود بعد دوسال دانشگاه)
    4-کارت سبز بسیج (دوره تکمیلی) رو دارم
    5-به خاطر پدرم حدود 6 ماه کسری خدمت میخورم
    حالا سوالات:
    1-دنبال کار امریه میتونم برم(یعنی به نظرتون برم؟)؟معافی خدمت ها تو امریه هم تاثیری داره؟(دانشگاه خودمون امریه میگیره اما از نظر حقوق و مزایا هیچ چیز نگفتن)
    2-کلا باید چیکار کنم؟از اولش بگین.باید برم کجا دفترچه بگیرم؟باید دفترچه رو پر کنم؟اصلا این دفترچه چیه؟کجا باید ببرمش؟(جدا من صفر کیلومترم برام بازش کنین این بحثو)
    3-اگه الان دفترچه رو بگیرم چند مدت طول میکشه تا اعزام بشم؟(عجله دارم)
    4-با توجه به اینکه متاهلم فرقی میکنه که چه ساعتی از پادگان خروج میکنم؟
    بازم سوال دارم باشه بعد

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    1-من متاهل هستم
    3-حداقل 5 سال عضو فعال بسیج بودم (سه سال دبیرستان دو سال پرونده راکت بود بعد دوسال دانشگاه)
    حالا سوالات:
    1-دنبال کار امریه میتونم برم(یعنی به نظرتون برم؟)؟معافی خدمت ها تو امریه هم تاثیری داره؟(دانشگاه خودمون امریه میگیره اما از نظر حقوق و مزایا هیچ چیز نگفتن)
    2-کلا باید چیکار کنم؟از اولش بگین.باید برم کجا دفترچه بگیرم؟باید دفترچه رو پر کنم؟اصلا این دفترچه چیه؟کجا باید ببرمش؟(جدا من صفر کیلومترم برام بازش کنین این بحثو)
    بازم سوال دارم باشه بعد
    من شنیدم کسایی که کسری خدمت دارن نمیتونن امریه بشن.

3. 2 کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فکر نکنم حساب بشه. شما اگر تو سپاه بودی حساب میشد ولی نیروی انتظامی و ارتش این دوره رو به رسمیت نمیشناسن.
    شما که بسیج فعال داشتی نمیتونستی از یه جایی تو سپاه پذیرش بگیری؟
    فکر کنم نیروی انتظامی خیلی نیرو کم داشته که بسیجی گرفته چون معمولا بسیجی ها میرن سپاه.
    آقاحساب میشه ,من مطمئنم ,اگه گواهی تکمیلی روداشته باشی 2ماه کم میکنند برات.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

كسي دوره تكميلي بسيج رو گذرونده باشه در صورت پذيرش تو سپاه يا اينكه خودش شانسي بيفته سپاه دو ماه ِ آموزشي رو معاف ميشه و مستقيم ميره يگان. ( البته يه چند روزي بايد بري پادگان آموزشي براي سير مراحل اداري)
    ولي اگه كسي اين دوره تكميلي رو گذرونده باشه و به هر دليلي سپاه نيفته و ارگان هاي ديگه بيفته آموزشي رو بايد بره ولي از خدمتش 2 ماه كسر ميشه.
    آقاشمااطلاع نداری دقیقا چندروز نگه میدارند پادگان .من افتادم کرمانشاه تکمیلیم دارم .آیا میتونیم خودمون بریم دم پادگان کارهای اداریش رابکنیم وبرگردیم ؟؟

---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------

من شنیدم کسایی که کسری خدمت دارن نمیتونن امریه بشن.
    یه تعهدمحضری میگیرند که حداکثر3ماه کسری میتونی بگیری

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    1-من متاهل هستم
    حالا سوالات:
    بازم سوال دارم باشه بعد
    شما با توجه به اینکه این همه کسری داری اشتباهه که بری دنبال امریه چون در صورت گرفتن امریه به شما کسری تعلق نمیگیره.
    شما میری پست یه دفترچه خدمت میگیری میری واکسن میزنی بعدش میری دکتر سلامتت رو تایید میکنه بعد هم مدارکی که دانشگاه بهت داده رو بهمراه این دفترچه میبری پلیس +10 برات ثبت نام میکنن.
    در مورد کسری شما در حین خدمت هم میتونی برا کسری گرفتن اقدام بکنی قبل از اعزام هم میتونی اقدام بکنی.

7. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با عرض شرمندگی رفیق 2-3 هفته اول سخت میگذره بهت ، چون دوره ما که 1 تیر بودیم دوره طلایی بود و چپ و راست مناسبت میخورد و برنامه ها لغو میشد ! ماه رمضون هم بهتون نمیخوره که بگیم راحت میگیرن
    خلاصه خودت رو آماده کن که برای دوره شهریور بهونه قبول نمیکنن .
    شما هفته دفاع مقدس هم دارین که از اونجایی که من شنیدم براتون برنامه های متنوع دارن !

ولی یادت باشه چه سخت باشه چه راحت میگذره و 2 ماه بیشتر نیست .

9. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با عرض شرمندگی رفیق 2-3 هفته اول سخت میگذره بهت ، چون دوره ما که 1 تیر بودیم دوره طلایی بود و چپ و راست مناسبت میخورد و برنامه ها لغو میشد ! ماه رمضون هم بهتون نمیخوره که بگیم راحت میگیرن
    خلاصه خودت رو آماده کن که برای دوره شهریور بهونه قبول نمیکنن .
    شما هفته دفاع مقدس هم دارین که از اونجایی که من شنیدم براتون برنامه های متنوع دارن !

ولی یادت باشه چه سخت باشه چه راحت میگذره و 2 ماه بیشتر نیست .
    شما از نظر گرما و آفتاب و اینا اذیت نشدین؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما از نظر گرما و آفتاب و اینا اذیت نشدین؟
    آفتاب و سوختگی پوست مال هفته اول هست ، بعدش پوستتون عادت میکنه و دیگه نیازی به کرم ضد آفتاب هم ندارین
    گرما هم همینطور
    زیادی روی این چیزا حساس نباشید ، شما شهریور میرین زیاد گرم نیست ، ما تو اوج گرما بودیم که تو 06 اینقدر درخت داره گرما رو حس نمیکنین

مهمترین عاملی که تا روز آخر شما رو اذیت میکنه کم خوابی هست ! همین الان خوابم میاد !
    تو آموزشی شما در روز بین 6-7 ساعت وقت خواب دارید تازه اگه نگهبان نباشید ، اگر نگهبان باشید میشه 4 ساعت

اونهایی هم که 1 شهریور میرن در مورد نظافت روزانه بیچاره میشن ! اینقدر باید برگ جمع کنین که حد نداره !
    Last edited by Pami; 04-08-2011 at 17:30.

12. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من از چند جا امریه داشتم و حتی دوره تکمیلی بسیج رو هم رفته بودم ولی برگ سبزم رو فقط به یکی از قسمتایی که واسه امریه جواب مثبت داده بودن فرستادم. ولی الان متاسفانه کد نیروی انتظامی خورده ام( واسه امریه باید کد ارتش می خوردم). به سازمانی که برگ سبزمو فرستادم تماس گرفتم، گفتن شاید بتونیم تغییرش بدیم. اگه نتونستن تغییرش بدن چه راهی دارم که تاریخ اعزاممو تمدید کنم. درست کردن پرونده پزشکی که ازش صحبت شده بود قضیش چیه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آفتاب و سوختگی پوست مال هفته اول هست ، بعدش پوستتون عادت میکنه و دیگه نیازی به کرم ضد آفتاب هم ندارین
    گرما هم همینطور
    زیادی روی این چیزا حساس نباشید ، شما شهریور میرین زیاد گرم نیست ، ما تو اوج گرما بودیم که تو 06 اینقدر درخت داره گرما رو حس نمیکنین

مهمترین عاملی که تا روز آخر شما رو اذیت میکنه کم خوابی هست ! همین الان خوابم میاد !
    تو آموزشی شما در روز بین 6-7 ساعت وقت خواب دارید تازه اگه نگهبان نباشید ، اگر نگهبان باشید میشه 4 ساعت

اونهایی هم که 1 شهریور میرن در مورد نظافت روزانه بیچاره میشن ! اینقدر باید برگ جمع کنین که حد نداره !
    ما اول شهریور اعزام بودیم یادمه هر روز از ساعت 0600 تا 0640 کار ما نظافت بود چون محوطه ی فاتب درخت زیاد داره کار ما جمع کردن برگ درختها بود. من باغچه ی شماره ی پنچ بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •