یه دوست عزیز بود اینجا عاشق Sona بود . میشه build اتو واسه Sona بگی ؟. منم خوشم اومده ازش
یه دوست عزیز بود اینجا عاشق Sona بود . میشه build اتو واسه Sona بگی ؟. منم خوشم اومده ازش
من هر چند روز امتحان می کنم که عادی شده یا نه ولی مشکله attempt to reconnect هنوز پایداره مشکلش
اون دوسته عزیز امتحاناشه نت نمیاد
میتونی از این استفاده کنی خیلی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوون من میدونی کره بچووو یعنی چی؟؟؟؟؟![]()
با لوازم جانبی درسته یا بدون لوازم جانبی و به صورت مستقیم درسته؟ کدوم شهر؟ کدوم ISP؟ بگو تا همه مهاجرت کنیم بیاییم پیشت![]()
جالبه من تا قبل از این 10-12 روز که بازی لگ داره از هر سروری پینگ میگرفتم کلی تایم اوت میداد، ولی توو این 10-12 روز که نت اساسی مشکل پیدا کرده اصن تایم اوت ندارم یا خیلی کم دارم ولی بازی خیلی لگ داره!
کلا همه چیز توو ایران برعکس عمل میکنه!
خوب دوستان من بررسی و تست کردم هیج ربطی به اینکه TCP باشه یا UDP نداره
کلا شما هر اکانت اینترنتی داشته باشید (دارای Username و Password) بخاطر دریافت یا ارسال دیتا تماس شما بعد از یک دقیقه یا 30 ثانیه بلوک میشود
یعنی فرقی نمیکنه که اکانت شما سرور هست هاست هست برنامه هست برنامه انلاین هست بازی انلاین هست همگی مشترکند
ولی همچنان دارم روش کار میکنم![]()
Last edited by italodance; 15-05-2013 at 20:40.
نگو که میخوای از این کارا بکنی؟![]()
اون پژمانو ولش کن فکرمیکنه من دارم درس میخونم
همیشه vision رو نگه دار وقتی ساپورت حریف وارد معمولی میذاره با vision بزنیش.
اول که back رفتی سعی کن اینو کامل کنی که گلد آیتمت به حساب میاد باعث میشه زودتر گلد بگیری نسبت به بقیه. ساپورتی دیگه
از اون جایی که تو masteries ـت movementspeed رو فعال کردی اصلا به کفش نیازی نداری تو اول بازی!
سعی کن اول آیتم ward رو بگیری اگه جانگلرتون زود گند کرد یا assist هات تو اول بازی زیادبود میتونی Chalice رو اول بگیری.
ولی یادت نره اول بازی آیتم همیشه خورد خورد میگیریم و بقلش چندتا ward.
pink ward یا vision وارد حتما بگیر!حتی اگه آیتم هم نداری برای Dragon لازمه.
هیچوقت نذار مپ بدون وارد بمونه! هیچوقت!
این دوتا ایده آل هستن یعنی با shurelya یه سرعتی به یارات میدی چونکه تیم فایت ها اون موقع شروع میشن!
یا
اگه جانگلرت Aegis داره میبنده Iron solari بگیر. اگه Iron solari میبنده Aegis بگیر.
بعد آیتم اصلی هات اینو میتونی آپگرید کنی که هم بهت Ap بده با CDR.
![]()
vision یادت نره وقت فایت برای baronـئه
یا دیگه خیلی وضعت خوبه Oracle بگیر خــــــــلـــاص
اگه تیمشون خیلی CC داره و AP مرکوری بهترین گزینست.
اگه تیمشون AD زیاد داره میتونی ninja tabi ببندی.
کفش CDR و MS هم خوبن کارایی خودشونو دارن ولی من دوتای اولی رو دوست دارم!
ترجیح میدم بیشتر زنده بمونم تا CDR و از اینجور مضخرفا![]()
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)