بچه ها سال و محل اخذ مدرک پیشدانشگاهی بند 21 باید 89 باشه یا 90؟
آخه واسه من 89 زده و واسه پسرعمومو 90
واسه شما چیه؟
بچه ها سال و محل اخذ مدرک پیشدانشگاهی بند 21 باید 89 باشه یا 90؟
آخه واسه من 89 زده و واسه پسرعمومو 90
واسه شما چیه؟
90 ... اینو خودت موقع ثبت نام وارد کردی !
برا من نوشته 90 . اگه امسال پیش دانشگاهی تموم کردی باید نوشته باشه 90 . اگه سال قبل پیش دانشگاهی بودی و امسال سال دومته که باید باشه 89. برو حوزه رفع نقص حتما درستش می کنن
بچه ها من نمیتونم سایت سنجش رو باز کنم ... همه سایتا رو باز میکنه جز این ... هم با اینترنت اکسپلورر امتحان کردم هم با فایرفاکس ... چیکار کنم ؟![]()
زیرش نوشته بود ویرایش اطلاعات از همونجا درستش کردم
سال اخذ دیپلم رو کارت نمیفته.زیر علامت قیچیه.
گفت فعلا با همو ن ک ارت شرکت بکنید.....
ممنون از همه
خوب لابد کارتریجت تموم شده که سفید میده بیرون![]()
باز میشه مشکلی نداره. حالا صبر کن شاید بعدا ترافیک کم بشه. البته الان هیچ مشکلی نداره و راحت باز میشه. چند بار امتحان کن. فایرفاکس هم پیشنهاد میشه.
بچه ها تورو خدا جواب منو یکی بده!!!
این شماره شناسنامه اگه 00 اولش نباشه ایراد داره؟
این سری وسریال شناسنامه که گفتن ماله من
نوشته تو شناسنامه
188590 یک
بعد تو کارت درج شده
188590 1 هشت
این ایراد نیست؟؟؟؟
توروخدا کسی میدونه من رفته بودم اون اوایل اموزش پرورش گفت موردی نیست درسته انگار ولی من به گفتش شک دارم.به نظرتون درسته؟واسه کسی دیگه ای هم اینجوری هست؟
کارتریج تموم شده. منم کارتریج سیاه تموم شده همه رنگا رو میزنه از سیاه فاکتور میگیره. حالا اگه سیاه سفید بزنی که هیچی نمی زنه.کارت اومد من که پرینت میکنم کاغذ سفید بیرون میاد یعنی کارت رو چاپ نمیکنه
مال شما هم اون طوری هست>؟
من که رفتم جای دیگه چاپ کردم.
می گم این جمله یعنی همه چی حله؟: "مشمول اعمال سوابق تحصيلي مي باشيد و سوابق تحصيلي شما به سازمان سنجش ارسال شده است و ميتوانيد از لينک باﻻ مشاهده نمائيد"
چون تو این لینک :
گفته اگر درست باشه "سوابق تحصیلی وجود دارد".کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل شماره دانش آموزی یه صفر زیادی نوشته. اشکال نداره که؟
Last edited by vahid-p; 26-06-2011 at 11:59.
من یه گوشی با قیمت مناسب پیدا کردم، و جالبه از همین سری هست که شما گفتین .منم که مثل شما هستم
پیشنهادات ویژه:
نوت بوک: HP DV6-6090ee این واسه خودش یه غوله
گوشی: SAMSUNG I9000 GALAXY S2
مدل : Samsung Galaxy Fit S5670
فقط یه مشکلاتی داره از قبیل : رزولوشن 320*240 (یکم کمه، ولی چندان اهمیتی نداره)- فلاشر و فوکوس اتوماتیک نداره (مهمترین مشکلش همینه ) - و یه مورد که خیلی نمی شه ایراد گرفت صفحه کلید نداره و همش لمسیه ( به جز دو سه کلید تماس و اینا )
حالا زیادی از تاپیک منحرف نشیم. اگه موافقید یکی با همکاری farshid خان تاپیک بعد کنکور رو ایجاد کنه که بعد کنکور هم با هم باشیم البته اینبار با غیر درس
Last edited by vahid-p; 26-06-2011 at 12:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)