حال لينك DLC كه نوشته بزودي كي گذاشته ميشه؟
حال لينك DLC كه نوشته بزودي كي گذاشته ميشه؟
3 تا والپیپر اضافه میکنه .چند تا کفش اضافه میکنه .نقلو انتقالات رو درست میکنه
دانلود 22 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم داداش خیلی آقایی.......برای نصب این باید
Orignal Setup Files
رو هم بگیرم؟
وروش نصب این آپگرید چهجوریه؟(الان داره دان میشه)
راستی یه سئواله دیگه هم اینکه به نظرتون بعد از این آپدیت میلان قویترین تیم باشگاهی نشد؟![]()
دوستان لینک DLC رو عوض کردم - روی 2 تا سرورم اپلود کردم براتون . اقای krauser نیاز به لینک مستقیم داشتن براشون رو دو سرور قرار دادم . اینم لینکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[URL="[URL]http://dl.dverleech.com/dl/12.10_download_www.dverleech.com.rar[/URL]"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه لازم نیست .بعد از دانلود در محل نصب بازی در فولدر img کپی کنید . نه بارسا قویترینه از شانس ما
Last edited by R O O T; 15-10-2010 at 14:50.
سلام دوست عزیز،هدف از نوشتن این جمله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجای مسی رو بزرگ کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما صد در صد طرفدار بارسا نیستی و مخالفشی....
قدرت مسی رو باید خیلی بیشتر از اینا می دادند،الان مسی فقط اسمش 98 هست و در حد 90 هم بازی نمیکنه.....ولی شما چرا کریس رو نمیگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قدرتش 98 هستش ولی دو برابر مسی بازی میکنه.....
در ضمن یادت نره مسی سلطان کل فوتباله و فوتبال یعنی مسی....
چرا بیخودی حرف میزنی کریس قدرتش درحد 80 هم نیست ولی مسی قدرتش خیلی زیاده وهمه را یکچا دریبل میکنه
سلطان فوتبال کجا بود بابا(هنو مونده به ستاره هایی مثل زیدان و رونادینیهو برسه)سلام دوست عزیز،هدف از نوشتن این جمله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجای مسی رو بزرگ کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما صد در صد طرفدار بارسا نیستی و مخالفشی....
قدرت مسی رو باید خیلی بیشتر از اینا می دادند،الان مسی فقط اسمش 98 هست و در حد 90 هم بازی نمیکنه.....ولی شما چرا کریس رو نمیگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قدرتش 98 هستش ولی دو برابر مسی بازی میکنه.....
در ضمن یادت نره مسی سلطان کل فوتباله و فوتبال یعنی مسی...........مسی هم اگه یه ژاوی پشتش نبود هیچ کار نمیتونست بکنه
اگه بگی فوتبال یعنی ژاوی یه چیزی...........اصلا مسی چه ربطی به کریس داره.....اصلا به نظر من کریس بازیکن خوبی نیست
بعدشم من برا قدرت و اینا نمیگم.........همه جای بازی مسی رو داره نشون میده(والپیپر....جام باشگاه های اروپا و رو کاور بازی و .....)
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
یه مشکل...............چرا بازی من اینهمه تیک میزنه.........حتی روی پایین ترین تنظیمات!!!!!!!!!!!!!!
pes10 رو من رو بهترین تنظیمات بازی میکردم............یعنی این انقدر فرق کرده![]()
ارمين(arminxxx) چيزي براي مود bl پيدا نكردي بذاري؟
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
بچه ها امروزم dlc اومده مگه؟اين چيه كه سايت pespatch گذاشته؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه هنوز دارم میگردم اگر بود میزارم تو تاپیک ادیت:
آرمین هستم مسعود جونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)