پیدا کردم.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیدا کردم.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین برنامه استاندارد برای بکاپ گیری از رام گوشی در صورتی که موقع فلش مشکلی پیش اومد بگرده به روز اول
بهترین ورژن رسمی که بالاتر از ورژن گوشی من باشه (عکس پیسوت) و مشکلی هم نداشته باشه (اگر مزیت بخصوصی هم نسبت به ورژن من داره لطفا بگید)
گوشی من به روش 3 فایل باید فلش بشه یا 1 فایل چطور می فهمیم؟
بهترین برنامه که فلش کنم باهاش چیه و آموزشش کجاست؟ فرق بین دوتا کادر قرمز رنگ در عکس با هم چیه؟ کدامش رام حساب میشه؟
بسیار ممنون از دوستان
Last edited by rouzbeh_ziafati; 26-04-2011 at 20:39.
یه مارکت خیلی خوب ایرانی.... البته هنوز نسخه آزمایشی هست...ولی جالب اینه که از بارکد ریدرتون میتونین استفاده کنین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بهترین رام رسمی بالاتر از رام شما jpjpm هست که رام بسیارخوبی هست .واسه شما بر پایه 2.2 هست ولی اون 2.2.1 هست.میتونی هم صبر کنی تا 2.3 فارسی بیاد
رام های رسمی اغلب با سه فایل فلش میشن....نوع فلش به نوع رامی هست که میخوای بریزی
بهترین odin هست.اموزشش هم تو سایت موبایلستان و هم آندروید فارسی هست
دومی رام محسوب میشه...اولی مودم هست که واسه کارهای gps و wireless و مصرف باتری و آنتن دهی کاربرد داره
در مورد بکآپ گیری از رام هم اطلاعاتی ندارم....اگه از نرم افزارها و بقیه چیز های گوشی بخوای بکاپ بگیری میتونم کمکت کنم
Last edited by milad_takjoo; 26-04-2011 at 21:44.
هر چقدر هم گوشی خوبی باشه با قیمت 500-600 نیمی ارزه. بالای 300 پول گوشی دادن اشتباهه البته بستگی به جیب آدم هم داره.
دوست عزیز وقتی لپ تاپ بخوای بگیری فقط برای وبگردی و بازی و کارهای multimedia و نهایتا" خوندن فایل pdf و word و power point و نخوای برنامه های exe خاصی رو که فقط نسخه کامپیوتر داره اجرا کنی.... میبینی که خیییییلی بیشتر به کارت میخوره...من خودمم موقع خرید به همین سوال بر خوردم و بهم میگفتن یه لپ تاپ بگیر...! ولی برای استفاده ای که من داشتم قبل از داشتن یه لپ تاپ به یه tablet یا یه smart phone نیاز بود... که کار باهاش راحت باشه و حملش هم اذیت نکنه زود هم باتری تموم نشه... نمی گم جای لپ تاپ رو میگیره ولی برای استفاده ی معمول به نظر من از یه لپ تاپ بهتره..
![]()
چرا مصرف ياهو مسنجر گوشي انقدر بالاست؟
من يك ساعت وصل ميشم كار خاصي هم نميكنم ميبيني 200 تومن كم شد !
مسنجر بهتري نيست؟
سلام
يه مسنجر خيلي بهتر هست كه نصبت به yahoo messenger از سرعت و قابليت هاي بيشتري برخورداره
NIMBUZZ
با گوشيت برو به اين لينك و نصبش كن
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirgalaxy; 27-04-2011 at 13:19.
تاچ ویز 4 واسه گلکسی پورت شد....
ولی به نظرم همه امکانات تاچویز 4 رو نداره.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کسی قصد فروش گوشی شو نداره
من یه N8 دارم عوض میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)