قضاوت به عهده کاربران فروم
پست من رو هم بخونید
قضاوت به عهده کاربران فروم
پست من رو هم بخونید
خوب اگه قضاوت به عهده ی ما هست پنلتون خوب نیست ولی بدم نیست درست امکانات داره ولی جه فیاده مثل ژیان با موتور بوگاتی مینونه
نکنه فقط واسه دهن پر کردن ــه ؟!در عکس دوم میبینید که تیک مشاهده در وب رو نزدن، یعنی شاید به دلایلی فعلا نمیخوان کسی از سامانه سرویس دهی بتونه این تعرفه رو انتخاب کنه
نمیدونم چرا دلم میخواد اون کسی که با طرح شبانه و تعرفه های مختلف مخالفه رو گیرش بیارم *** بدم
مشخصه این ********* به قول معروف آخورش ازین طریقه !![]()
گویا شما خیلی به این نرم افزار علاقه دارید!!
اینکه نرم افزار بتواند بصورت عملی دقیق محاسبه زمانها و مصرفها را داشته باشد با اینکه این نرم افزار قابلیت تعریف آنرا داشته باشد دو مقوله متفاوت است.
البته گویا این مخابرات مشهد خیلی قیمتهایش با مخابرات اصفهان متفاوت است همینطور خیلی چیزهای دیگر...
سلام
شما از کاربران ساده اینترنت مخابرات هستید یا از دست اندرکاران این مخابرات یا شرکت معظم پرورش داده ها؟
دارنده یوزر اصفهان وب اسم یوزر شما اشناست! توی سایت دیگری با همین یوزر فعالیت نمی کنید؟
الان پنل بوگاتیه؟ به خدا این پنل ژیانم نیست!
نداگستر و صبانت با پرورش داده ها ارتباطی داره؟ چرا ان شرکت از این پنل استفاده نمی کنه؟
Last edited by Mr. M.S.R; 22-01-2012 at 22:39.
adsltce حداقل اینکارو بکن که سرعت روزانه رو بزارین روی 2مگ (یعنی این گفته رو به مسولش لطفاً انتقال بدین)
شما ندانسته صحبتهای من را کاملاً تأیید کردید
من توی چند تا فروم دیگر هم فعالم بخصوص بخش وب هاستینگ و اینترنت پرسرعت ، کلاً گویا هنوز نداگستر(صبانت) که خودشان هم عضو گروه شرکتهای پرورش هستند هنوز به قابلیتهای بالای این نرم افزار پی نبردند.
.
به نظر من این پنل متوسط است خوب نیست ولی بد هم نیست چرا چون بعضی امکاناتش مثل اتوماسیون اداری کار مخابرات رو راحت کرده ولی درسته من هم که قبلا اشکالاتش رو گفتم گزارش ها هم با مقدار واقعی کمی تفاوت داره
نمودار آنلاین نداره و خیلی چیزهای دیگر
پست های قبلیم رو ببینید میبینید که در بیشتر موارد اشکالاتشو گفتم.
در این مورد شما فرمودین نرم افزار مشکل داره که تعرفه جدید بذارن. اگه منظورتون عدم پشتیبانی از تعرفه جدید بود که دیدیم پشتیبانی میشه
اگر محاسبه زمان و مصرف بود درسته غیر از اینکه قابلیت تعریف رو باید داشته باشه همچنین باید بتونه تو محاسبات هم درست عمل کنه.
نظر شخصی بنده اینه که مخابرات نامحدود و شبانه رایگان بذاره با تعرفه مناسب نه اینکه قیمتها رو ببره بالا
حالا می خواد با این پنل باشه (که فعلا همینطوره) البته بدون اشکال
یا با هر نرم افزار دیگری
نفرمودید کی با شبانه رایگان و نامحدود با حفظ سرویس فعلی (چند تعرفه ای شدن) مخالفه؟
ما که بیشتر میبینیم موافقن.
هنوز هم که هرچی میخوای بفرستی هی باید تایید بشه!
جناب adsltce تاریخ تصفیه روی قبض چندمه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)