نه داداش من - فکر کنم بد متوجه شدی .
من منظورم اینبود که 100% مک بوک پرو از مک بوک ایر قوی تر هست و و قتی ایر که کارش بیشتر مسافرتی و کارهای روزمره هست این بازی رو اجرا میکنه پس پرو { پروفشنال = حرفه ای } باید خیلی بیشتر از اینا کار کنه![]()
نه داداش من - فکر کنم بد متوجه شدی .
من منظورم اینبود که 100% مک بوک پرو از مک بوک ایر قوی تر هست و و قتی ایر که کارش بیشتر مسافرتی و کارهای روزمره هست این بازی رو اجرا میکنه پس پرو { پروفشنال = حرفه ای } باید خیلی بیشتر از اینا کار کنه![]()
سلام به همه دوستان
شنیدم که میگن سریهای قدیمی mc700 مشکلاتی داشتند.
میخوام بدونم از کجا میشه ماه ساخت رو فهمید موقع خرید.
و اینکه از چه ماهی به بعد این مشکلات mc700 برطرف شده.
ممنون
می تونی سریال نامبر دستگاه رو تو سایت زیر چک بکنی که ماه و سال تولید رو بهت نشون میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نقش و الماس چند سری مدل های کاستمایز شده آوردن که قیمت هاش بین 3.5 تا 4 میلیون بود
خیلی جاها هم هستن که می تونی سفارش بدی همون مدلی که می خوای رو واست بیارن که البته همون حدود 3.5 تا 4 تومان رو ازت می گیرن
ممنون از چوابتون.
اینکه میگن سری های اول mc700 داغ میکنه راسته؟
میشه یه توضیحی بفرمایید.
ممنون
سلام
سوال داشتم . .
میخواستم بدونم که ترجیح خرید برای
Core i7, 2.0 GHz, 6 Mb و با گرافیک AMD Radeon HD 6490M Graphics Card / Intel HD Graphics (Automatic Switching)
بیشتره (مک بوک 721 )
یا اینکه
Core i5 ,2.90 GHz, 3 MB ,و با گرافیک Radeon HD 6490 DDR5,512 MB
( وایو sb11fc )
و اینکه مک های 13 اینج با cpu core i7 جطور هستن ؟؟ چون گرافیک share دارند پردازش اونها خیلی پایین هست ؟؟
و اصلا موضوعه cpu با حالته quad جسی هست ؟؟ موضوعه قابله توخهیه یا اینکه اپل برای بزرگنمایی مطرح کرده ؟؟ چون شرکت دیگه ای این رو نمیگه و به crei7 یا core i5 بسنده میکنن . .
تشکر . .
سلام
سوال داشتم . .
Core i7, 2.0 GHz, 6 Mb و با گرافیک AMD Radeon HD 6490M Graphics Card / Intel HD Graphics (Automatic Switching)
بیشتره (مک بوک 721 )
یا اینکه
( وایو sb11fc )
و اینکه مک های 13 اینج با cpu core i7 جطور هستن ؟؟ چون گرافیک share دارند پردازش اونها خیلی پایین هست ؟؟
و اصلا موضوعه cpu با حالته quad جسی هست ؟؟ موضوعه قابله توخهیه یا اینکه اپل برای بزرگنمایی مطرح کرده ؟؟ چون شرکت دیگه ای این رو نمیگه و به crei7 یا core i5 بسنده میکنن . .
تشکر . .
[سلام
سوال داشتم . .
بیشتره (مک بوک 721 )
یا اینکه
( وایو sb11fc )
تشکر . .
سلام
سوال داشتم . .
بیشتره (مک بوک 721 )
یا اینکه
( وایو sb11fc )
تشکر . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)