باید از نرم افزار های سه بعدی کمک بگیری مثل MAYA- 3dsmax و....
باید از نرم افزار های سه بعدی کمک بگیری مثل MAYA- 3dsmax و....
عه ! یعنی هیچ راه دیگه ای تو خود نرم افزار نداره ؟باید از نرم افزار های سه بعدی کمک بگیری مثل MAYA- 3dsmax و....
یعنی Texture Aligment و Surface Properties فقط واسه Brushهای خود انجین کاربرد داره ؟![]()
آخه من خودم یادمه یه سری یکی جلوم تو خود یو دی کی وارد یه بخشی شد که داشت UV تکسچر مدل رو تنظیم میکرد.
اگه نداشته باشه که ضد حال میشه![]()
واسه uv توی متریال ادیتور یه نود هست . نیستش دیگه چیه؟
چی چیه دعوا داری ؟
---------------------------------
تو این مدت که با براش کار کردم (حدود دو سه هفته) و محیط بازیمو دارم با براش طراحی به این نتیجه رسیدم که این براشا خیلی دنگ و فنگ داره و اگه کل در و دیوار مرحله رو یا به اصطلاح بیس بازی رو با یه نرم افزاری مثل 3D Max وارد یو دی کی کنیم بهتره ...
شماها با حرفم موافقید ؟
آخه اولش فکر میکردم قلق خاصی داره ...
ولی الان میبینم نه انگار مشکل از براش هاس.
مشکلای خیلی عجیب قریبی داره.
شماها به عنوان کسی که با یو دی کی کار میکنه با چه روشی بیس مرحله رو میسازید ؟
از همین براش ها استفاده میکنید ؟
یا از برنامه های دیگه
----------------------------------
مشکلای عجیب قریبی که تا حالا واسم پیش اومده :
یه بارشو که صفحه پیش گفتم !
وقتی بیلد میکنم مرحله رو کلا براشا از بین میرن !
با این که هستن ولی محتوایی ندارن![]()
خب خیلی ضد حاله آدم این همه بازی میسازه بعد ریبیلد کنه اینجوری شه.
به خاطر همین کل مرحله رو یه دونه براش کردم (قبلا دونه دونه دیوار و زمین و سقف رو ساخته بودم)
حالا تصمیم دارم مرحله م رو گسترش بدم و یه براش دیگه به عنوان یه اتاق بسازم و با یه Subtract ربطش بدم به براش اولی.
یعنی براش اولی یه در داره که اون در رو باز میکنی بری تو براش دومی.
ولی از توی در رد نمیشه ! انگار یه فیزیکی داره که بهش برخورد میکنه در صورتی که براش فیزیک تعریف نشده !
از همه عجیب قریب تر اینه که وقتی براش اتاقم رو ساختم حالا توی اتاق اولی وقتی داری راه میری یه دفعه وسط اتاق میفتی پایین![]()
Last edited by 3Dmajid; 22-10-2011 at 22:41.
من قبلا هم بهت گفتم براش برای اینه که لول دیزاینرا ایده اولیه ی طراحی مرحله رو نشون بدن ....تو این مدت که با براش کار کردم (حدود دو سه هفته) و محیط بازیمو دارم با براش طراحی به این نتیجه رسیدم که این براشا خیلی دنگ و فنگ داره و اگه کل در و دیوار مرحله رو یا به اصطلاح بیس بازی رو با یه نرم افزاری مثل 3D Max وارد یو دی کی کنیم بهتره ...
شماها با حرفم موافقید ؟
آخه اولش فکر میکردم قلق خاصی داره ...
ولی الان میبینم نه انگار مشکل از براش هاس.
مشکلای خیلی عجیب قریبی داره
بعدشم براش اصلا مشکل نداره .... میتونی برای هر بار add کردن مشخص کنی چه نوع باشه (جامد, نیمه جامد و بدون کلیژن)....
من بیس مرحلمو با همین براش میسازم .....شماها به عنوان کسی که با یو دی کی کار میکنه با چه روشی بیس مرحله رو میسازید ؟
از همین براش ها استفاده میکنید ؟
یا از برنامه های دیگه
سیستمت چیه؟ کدون بیلد رو داری؟مشکلای عجیب قریبی که تا حالا واسم پیش اومده :
یه بارشو که صفحه پیش گفتم !
وقتی بیلد میکنم مرحله رو کلا براشا از بین میرن !
با این که هستن ولی محتوایی ندارن![]()
خب خیلی ضد حاله آدم این همه بازی میسازه بعد ریبیلد کنه اینجوری شه.
به خاطر همین کل مرحله رو یه دونه براش کردم (قبلا دونه دونه دیوار و زمین و سقف رو ساخته بودم)
حالا تصمیم دارم مرحله م رو گسترش بدم و یه براش دیگه به عنوان یه اتاق بسازم و با یه Subtract ربطش بدم به براش اولی.
یعنی براش اولی یه در داره که اون در رو باز میکنی بری تو براش دومی.
ولی از توی در رد نمیشه ! انگار یه فیزیکی داره که بهش برخورد میکنه در صورتی که براش فیزیک تعریف نشده !
از همه عجیب قریب تر اینه که وقتی براش اتاقم رو ساختم حالا توی اتاق اولی وقتی داری راه میری یه دفعه وسط اتاق میفتی پایین
گرافیکم 5770 xfxسیستمت چیه؟ کدون بیلد رو داری؟
رم 4گیگ
cpu amd دو هسته ای 3.0
آخرین نسخه رو دارم.
مشکل از سیستم نیس مطمئنم.
شاید مشکل از کار کردن من باشه !
ولی من سعی کردم استاندارد کارمو درست کنم![]()
BSP بیشتر برای مرحله های indoor بکار میره به خاطر حفظ کردن کیفیت تکستچر ها و تنظیمات پیشرفته نور. ولی در کل باید مواظب بود که بعضی تنظیمات رو زیاد نکی چون باعث زیاد شدن حجم میشه.
برای محیطهای OUTDoor بیشتر از آبجکتهای استاتیک استفاده میشه مثلا محیط یک شهر . چون BSPها با نور داینامیک حجم زیادی رو به انجین تحمیل میکنن و کلا مناسب محیط ها OUTDoor نیستن.
مشکل از بین رفتن BSP های شما شاید این چند نکته باشه:
بعد هر بار استفاده از BSP ها چه پاک کردن چه ساختن حتما Build Geometry رو بزنید.
مواظب باشید که BSP ها به کف چسبیده نباشن .
و کلا هر وقت خاستی با BSP چیزی بسازی اول یه متریال انتخاب کن و بعد عملیات روش انجام بده.
من دو تا براش ساختم.
فرض کنید دو تا اتاقن !
میخوام روی براش اولی یه براش Subtract بسازم به اندازه ی یه در که پلایر بتونه از این Subtract رد بشه و وارد براش دوم بشه.
ولی نمیدونم چرا وقتی این کارو میکنم، پلایر نمیتونه از تو سابترکت رد بشه !
باهاش برخورد میکنه![]()
Buld که میکنی ؟ دلیل منطقی وجود نداره یعنی من که تا حلا به این مشکل بر نخوردم . فکرک نم کلا" ورژن یو دی کی خرابه که داری
Last edited by Reza Azimy_RW; 23-10-2011 at 23:17.
مپی که ساختی رو آپ کن تا چک کنیم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)