تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 472 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. حدود یک هفته پیش بود که برنامه ECU رو آپدیت کردم و یکی دو روز واقعا خیلی حال میکردم با ماشین. ولی انگار قسمت نبود ما با ماشین حال کنیم و بعد دو روز ماشین شد همون ماشین کم شتاب قبل! خلاصه بعد از صحبت کردن با تنظیم موتوری این جواب رو به من داد که ECU ماشینت کروز ساخت ایران هست و زیمنس نیست! برا همین برنامه نمیمونه روش! (میدونم تا حدودی عجیبه آخه اگه برنامه بپره که ماشین روشن نمیشه دیگه!!). خلاصه بعد از نشون دادن ماشین به نمایندگی گفتن باید شمعت عوض شه و یه دست شمع نور گذاشتن رو ماشین و جالب این بود بهتر که نشد هیچ شتابش بد ترم شد! خلاصه من زیر بار نرفتم و شمعای خودمو گذاشتم. بیخیالش شدم. حالا موندم این شمعای سوزنی چطورین یعنی واقعا شتاب ماشین من درست میشه؟ من بوشهر زندگی می کنم یعنی یه جورایی 8 ماه از سال باید کولر تو ماشین روشن باشه باور کنید حالم به هم میخوره از ماشین وقتی میخوام بعد یه سرعت گیر با دنده دو ماشینو راه بندازم هر چی گاز میدم صدای دنده مرده میده ماشین (غرغر گیربکس). کسی از دوستان تجربه ای داره که باید چیکار کنم من؟ این شمعای سوزنی قیمتشون چقدر هست و تاثیرشون چطوریه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقای ess که از نمایندگی متنفری،صرفا جهت اطلاع:
    از اونجا که فکر کنم زمستون ماشین را تحویل گرفتین،نمایندگی باید به رایگان براتون گاز کولر را شارژ کنه هرچند که قبول دارم خوب کار نمیکنن(اینو بچه های TT توی تاپیک پارس سال گفته بودند که برای ماشینهای نیمه دوم سال شارژ گاز کولر رایگانه،چون توی نیمه دوم درست نمیشه کولر را تست کرد)،حالا اگر پرسیدی خبرمون هم بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

پیرو مشکلاتی که درب رادیاتور سورن من داشت بعد از مدت ها و تعویض سر رادیاتور بالاخره مشکل را شناسایی کردم :

همونطور که در عکس بالا مشخص کردم این شیار کوچیک باعث نشت آب رادیاتور میشد که ایراد از اسا مونتاژی بود ولی نمایندگی اصلا حاضر به پذیرش این موضوع نبود(کلا اصلا حاضر به پذیرش هیچ موضوعی نیستن)
    منم همون قسمت را با چسب هل پر کردم و یک سمباده نرم روش گرفتم و مشکل کاملا حل شد
    به هر حال دیگه به هیچ عنوان حاضر نیستم لحظه به نمایندگی مراجعه کنم
    مشکل پنجره را هم نمایندگی ظاهرا رفع کرده(بعد از دو بار که شیشه توی همون نمایندگی افتاد توی درب) ولی به نظرم به شدت مستعد خراب شدن هست. خودم هم نمی فهمم چرا باید یک شیشه 10 کیلویی فقط با یک خار کوچیک پلاستیکی به موتور بالابر وصل بشه
    به هر حال فعلا تنها مشکل من این هست که کولر کمی ضعیف عمل می کنه که به نظرم گازش کم هست و میدم بیرون یک تستی روش انجام بدن
    عجب ریزبینانه کشف کردی چشه!!! عالی بود
    اما قصه منو بشنو، کولر گرم باد میداد، یکشنبه هفته پیش بردمش مرکزی شرق--1069-- بعد از دو سه روز دیدم خبری نشد خلاصه من زنگ زدم گفتن میزنگیم، بعد از 4 روز زنگ زد که آره کولر مشکلی داره شاید شامل گارانتی نشه، باز کنیم یا نه؟! گفتم باز کنید، بعد زنگ زد که شما زدی کندانسور رو ضربه زدی و شامل گارانتی نیست و باید 250 هزار تومان بدی من هم از اونجاییکه هی چ بلائی سر این سورن خسته نیوردم چون تو این 11 ماه که دست من بوده بیچاره فقط 2 ماه نمایندگی خواب بوده!! الانم احتمال میدم موقع تعویض موتور به کندانسور ضربه وارد شده، افتادم سر لجبازی هی زنگ به نمایندگی و مرکز تماس که درستش کنید، حالا 4 جام آگهیش کردم
    به نظر شما چه کنم، مخم هنگ کرده؟

4. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

کولر دو حالت بیشتر نداره
    یا کندانسور را تعویض کردن(بلند کردن) یا زمان تعویض موتور بی دقتی کردن
    به هر حال خدمات پس از فروش در ایران داره وارد فاز های جالبی میشه
    نه تنها در خودرو بلکه در همه زمینه ها ، حالا خدمات گارانتی صنعت خودرو بین همه این ها پیش تاز هست بدلیل نوآوری های جدید در پیچوندن
    اینا آدم های بسیار کثیف و جلبی هستن
    فقط یک نفرشون که یکی از دربهای منو رگلاژ کرد و انصافا هم خوب کار کرد ، به من گفت که دیگه کارمند شرکت نیستن و همه پیمانکارن می دونی یعنی چی؟
    بعبارت ساده یک قرارداد پیمانکاری نمایندگی با یک شرکت من درآوردی فاقد مجوز و صلاحیت می بنده که پول بگیره ، کار نکنه ، بپیچونه ، اگر لازم شد فحش بخوره و اگرم شد لفت و لیس ( دزدی ) هم کرد مجازه
    در مورد مشکل شما ببیندی میشه جوش داد یا نه!

6. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام دوستان.من چند روز پیش ماشینمو دادم صافکاری بعد دیروز که اومدم سوار شدم همه چیز ریسیت شده بود اعم از ضبط و کد امنیتی و چراغا هم کلا قاطی کرده بودن یعنی چراغ ترمز روشن میشد وقتی پات رو ترمز نبود و سیستم سخنگو هم میگفت چراغها رو خاموش کنید در صورتی که اصن چراغ روشن نبود و بعد هم چراغ چک روشن شد یه کم که باهاش رفتم تمام این مشکلا حالا رفع شده ولی یه مشکل هست که الان نمیدونم از حساسیت منه از چیه ؟!! مشکل اینه که من چراغارو روشن میکنم یکم ماشین میلرزه و یه کوچولو دور موتور میاد پایین همچنین وقتی خاموش میکنم حالا میخواستم بیبینم باید چکار کنم؟گویا باعث این همه مشکلات این بوده که سر باتری رو دراورده بودن.ماشنممEF7 دوگانه مدل 90 هست.ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چکار کنم که این مشکل رفع بشه و چجوری میتونم مطمین شم که سر باتری رو درس گذاشتن یا نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

معمولا در صافکاری ها میان سر باطری را برای ایمنی و همچنین عدم آسیب به باطری و خالی شدنش قطع می کنند و معمولا هم زمان تحویل خودرو یادشون میره وصلش کنند
    اینکه تجهیزات ریست شده قطعا دلیلش همین هست
    اما اینکه موقع گرفتن چراغ یکم ریپ میزنه می تونه دلیلش این باشه یا پیشچ وایر ها بسته نشده یا شل بسته شده
    پس سر باطری را حتما چک کنید

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

معمولا در صافکاری ها میان سر باطری را برای ایمنی و همچنین عدم آسیب به باطری و خالی شدنش قطع می کنند و معمولا هم زمان تحویل خودرو یادشون میره وصلش کنند
    اینکه تجهیزات ریست شده قطعا دلیلش همین هست
    اما اینکه موقع گرفتن چراغ یکم ریپ میزنه می تونه دلیلش این باشه یا پیشچ وایر ها بسته نشده یا شل بسته شده
    پس سر باطری را حتما چک کنید
    ممنونم از راهنماییت دوست عزیز.راستش یه مشکل جدید پیش اومده که من نمیدونستم اونم اینه که ماشین گاز نداشت اصلا رفتم گاز بزنم وقتی روشن کردم اصلا یه خط هم پر نمیشد و ماشین رو گاز نمیره چکار کنم به نظر شما؟ممنون میشم منو راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستان رابطه موتور EF7 با شست و شو چطوره؟ می خام ببرم کارواش بشورمش؟
    پ.ن: کلا خانواده سمند بد فروشه یا فقط سورن بد فروشه، امروز حتی یک نفر هم بهم زنگ نزد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد شستشوی موتور کلا موتور همه ماشین ها با آب رابطه خوبی ندارند
    من که توصیه نمی کنم
    در مورد بازار سورن چی بگم؟!
    در حال حاضر بین محصولات وطنی بجز تندر بقیه بازار خرابی دارند
    این وسط سورن هم از همه بد خرید تر هست

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

درود
    دوستان رابطه موتور EF7 با شست و شو چطوره؟ می خام ببرم کارواش بشورمش؟
    پ.ن: کلا خانواده سمند بد فروشه یا فقط سورن بد فروشه، امروز حتی یک نفر هم بهم زنگ نزد
    سلام وحيدخان
    به هيچ عنوان به فكر آب گرفتن توي موتور ماشينت نباش . با يه نگاه ساده به وضعيت سوكت ها و عدم آب بندي مناسب اصلاً آب روشون نگير .
    در مورد فروش ماشينت بهتره كه عجله نكني و توي اين آشفته بازار و وضعيت بنزين معلومه كه مشتري نداره.
    با حوصله ايراداتشو برطرف كن و سوارش بشو و شايد هماي سعادت بر دوشت نشست و اين سورن هم بهت سواري داد.
    موفق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •