از نظر قیمت صدر در صد پلی 4 کمتر میشه. برای تعادل قیمت حداقل یکسال پس از اومدنش تو ایران باید بگذارید بگذره
از نظر قیمت صدر در صد پلی 4 کمتر میشه. برای تعادل قیمت حداقل یکسال پس از اومدنش تو ایران باید بگذارید بگذره
داداش Elite بگيرم خوبه؟يا اسليم 4 بگيرم؟
دوستان من میخوام یه ps3 بگیرم ولی زیاد اطلاعاتی در مورد قیمتهاش ، مدلهاش و ... ندارم . میشه کمکم کنید ؟![]()
PS3 توی ایران کلا به 12 دسته تقسین میشه :
1-کپی خور
2-اورجینال خور
1-کپی خورا بیشتر از سری اسلیم هستن که الان توی بازار فقط 320 گیگش هست که حدود 1200 درمیاد.....................
2-اورجینال خور،هم اسلیم هستش و هم سوپر اسلیم،برای اسلیم نسبت به ظرفیت هارد بین 800 تا 1000 تومن قیمت میدن و برای سوپر اسلیم هم بین با توجه به باندل بودن یا نبودن و ظرفیت هارد بین 1300 تا 1500 حدودا...............
البته همه ی اورجینال خورا رو هم به روش کبری میشه کپی کرد،البته 400 تومن هزینه داره............
100% الایت اگه تمیز و سالم پیدا کنید
آقا کف کردم , خوندم 12 دسته, چه خبره مگه ....خیلی آقایی
دوستان کسی میدونه قیمت کینکت در حال حاضر چند هست ؟
بین 250 تا 350 هست تقریبا !
حالا که ps4 داره میاد من دوباره دارم برمیگردم رو کنسولها ولی خوب هیچ چیز پی سی نمیشه
من خیلی وقته از بازار کنسول دور بودم و به کل مراکز فروش خوب و معتبر و با قیمت متعادل رو فراموش کردم.
دوستان تهرانی اشنا میتونن یک چند مرکز فروش کنسول و همچنین بازی (برای PS4 یا کلا کنسولهای سونی) معتبر تو تهران به من معرفی کنید ؟ اگر اینجا نوشتتنش خلافه مقرراته پیام خصوص بزنید لطفا. بسیار ممنون میشم.
اصلا هیچ فروشگاهی تو ذهنم نیست ^^
دوستان من تصمیم گرفتم xbox360 بگیرم . راستش ازش هیچی سر در نمیارم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید که چه مدلی بگیرم که گیرو گور نداشته باشه و راحت بازی ها رو اجرا کنه.
در مورد این انواع مدلهای -- شده که میگن ltu و lt3 یا jtag اگر ممکنه توضیح بدید که اصلا چی هستن و کدوم مدل بهتره و کدومو بگیرم؟
اگر مدل -- شده و کپی خور بگیرم میتونم آنلاین بازی کنم یا نه؟
در نهایت اگر یک قیمت هم بدید البته با کینکت و اینکه تهران از کجا تهیه کنم که مطمئن باشه. فروشنده مطمئن و با انصاف اگر سراغ دارین لطفا بهم pm بدید .
ممنون.
میخواهم کنسول ایکس بکس بگیرم دست دوم این مدل چه جوری است قیمت 600 است خوبه منو راهنمایی کن
مایکروسافت Microsoft Arcade
اگر دست دوم چیزی است منو راهنمایی کنید بخرم میخواهم زیاد هزینه نکنم اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)