یعنی فایل رو در اختیار یه نفر بذارم که رو سیستمش نصب کنه و بعد از نصب ازش دوباره بگیرم و بریزم رو سیستم خودم؟؟؟ یعنی بعد از نصب نیز قابل انتقال هست؟ آخه تا اونجایی که من می دونم بازی نصب شده بعد از انتقال روی سیستم دیگری اجرا نمیشه![]()
یعنی فایل رو در اختیار یه نفر بذارم که رو سیستمش نصب کنه و بعد از نصب ازش دوباره بگیرم و بریزم رو سیستم خودم؟؟؟ یعنی بعد از نصب نیز قابل انتقال هست؟ آخه تا اونجایی که من می دونم بازی نصب شده بعد از انتقال روی سیستم دیگری اجرا نمیشه![]()
من هم با اون بازسازی هوش مصنوعی مدافعین و مخصوصا دروازه بان ها موافقم....یکی از جدی ترین مشکلات بازی همین هوش پایین دروازه بان هاست.....بهزاد جریان اینجوریه که کاربران پیشنهاداتشونو میدن بعد این پیشنهادات رای گیری میشه هر کدوم رای مثبت بیشتری آورد برای ارائه به کونامی توی اولویت قرار میگیره . ماهی فقط یک پیشنهاد به کونامی ارائه میشه و شرط لازم هم اینه که حداقل 100 نفر رای مثبت بهش بدن . راستش تا اینجای کار کونامی بعضی از این نظراتو توی بازی اعمال کرده از اینجا به بعد به نظرم بقیه نظرات توی نسخه بعدی اعمال میشه چون دیگه فرصتی برای این فید بک ها وجود نداره .
از صبح 80 نفر دیگه به بازسازی هوش مصنوعی مدافعین , دروازه بان و باگهای فیزیکی رای مثبت دادن چیزی نمونده تا به رتبه اول پیشنهادات برسن .
توی این نسخه که دیگه کاری نمیشه کرد اما این انتقادات مطمئنا اثر خودشو توی نسخه بعد میذاره .
البته توی نسخه بعدی باید بازیکنان بیشتری رو هم برای موشن کپچر دعوت کنن
نورپردازی بازی توی روز هم هنوز جای کار داره و باید بیشتر روش کار کنن
در کل ممنون
میتونی بری بازی سنتر تو قسمت بحث پیرامون بازیهای کامپیوتری اونجا کاملش رو گذاشتم برا دانلود.
فایلی رو که دان کردی ببر تودرایو مورد نظرت اونجا شروع کن به نصب کردن آخه من که دان کردم یه فایل اینستال بود منم کپیش کردم تو درایو گیمهام و نصبش کردم و حجمش هم 1.12 گیگ هستش.
دوست من فضای درایو C که ویندوز روش نصبه رو خالی کن یه کم درست میشه
واسه من هم این ارور رو میداد
برداشتن برخی از محدویدت های
Pro Evolution Soccer 2010 demo
تغییر دوربینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اضافه کردن پنالتی اخر بازی
افزایش زمان هر مسابقه
به همین خیال باش
بچه ها اگه دقت كرده باشين توي بازي دوتا تو سر توپ وجود داره
يكي كه با زدن شوت و زدن پاس زده ميشه
و
دومي كه فكر كنم جديد باشه با زدن سريع 2 تا پاس زده ميشه .
دوستان من به تازگی این دمو رو تهیه کردم می خواستم بدونم فایلی چیزی سراغ ندارین برای افزایش زمان بازی به 10 دقیقه و انتخاب ورزشگاه مرسی .
بازم خبری از لیسانس بوندسلیگا وتیم هاییی مثل ارسنال وچلسی نیست.
واقعا که مسخرست!!!
امپراطور امپراطور که می کردن این بود!!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)