تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 503 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با Elliot حرف زدم.گفت تو patch بعدی Etain میاد سرور اول.پس فک کنم یه جورایی میشه به Etain امید داشت.
    یه چیز شما میگید.همین جوریش Etain رو به سرور Hacker ها و light ها میشناسن وقتی اول بیاد فکر کردین فقط fury قوی میشه به نظر من light ها وحشتناک میشن.الان به غیر از gaia بقیه سرور ها همه light هاشون وحشتناکن.الان تو Evo پر از ادماییه که از سرور ها دیگه مهاجرت کردن اومدن اوضاع Lailah رو که از این و اون شنیدم میگن خوب نیست ولی Teos که تو MM ها دیدم عجب pvper هایی داره.هر کدوم یه Blade هستن.تازه ادمایی که از teos اومدن gaia هر کدومشون واسه خودشون غولی هستن همه +[10] صلاح دارن ولی وقتی تعریف میکنن میگن اونا ما پر کاهی هم نیستیم در برابر light هاش.
    خوب اگه شما دلتون رو خوش کردین اول بشه nub ها بریزن اونجا خودتون هم که بهتر میدونید که بهشون میگید nub.ملتی که 2 سال بازی کردن با کسی که میاد 1 ماهه بازی رو شروع کرده یکی میکنید.
    به نظر من شاید شلوغ بشه ولی بهتر نمیشه مگر اینکه ملت از gaia بیان اونجا بخوان server اول رو داشته باشن

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینا به قوی بودم لایت یا fury کاری ندارن . فقط بخاطر اینه که جمعیت Etain نسبت به سرور های دیگه کم شده میخوان اینکارو بکنن.
    بابا ولشون کن.طرف مطمئنم اصلا تا حالا آنلاین بازی نکرده چه برسه به سرورهای فری wow .اصلا نمیفهمه ما چی میگیم.من اصلا بحثم سر بازی نیست.من تو تاپیک wow هم این رو گفتم که سرورهای فری این بازیها به درد نمیخورن.من اصلا مشکلی با aion ندارم ولی ریویوهایی که تو سایتهای خارجی خوندم زیاد ازش راضی نبودن.
    طرف رسما برمیگرده میگه شایا بدرده احمق ها میخوره !!!! فکر می کنه فحش دادن خیلی سخته و فقط خودش بلده !
    Last edited by mhv_kntu; 19-04-2010 at 21:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شایا بدرده احمق ها میخوره !!!!
    آه هههههههههه . چه حرفی زده .

به نظر من اقتصادانهای دنیا باید بیان روی AH شایا مطالعات و تحقیقات در سطح تیم ملی انجام بدن . یکی از جالب ترین بازار های آزاد و رقابتی رو تو دنیا داره . منحنی های عرضه و تقاضا و نقاط بحرانی و ... خلاصه من اگه بازی هم حوصله نداشته باشم بکنم می رم ah کلی حال می کنم .

به قول اکثریت ملت شایا تازه بازی از لول 60 جذابیت هاش شروع می شه ولی من توی لول 58 هم می تونم بگم به حدی جزییات متفاوتی داره این بازی که قابل تصور نیست کلاس های مختلف pvp توی سه سطح مختلف . event های مختلف ... یکی از بهترین هایی که من بودم even بود توی 1-15 .. که مبارزه لخ-ت ! بود . بدون armor و با سلاح لول 7 فکر کنم ... به حدی حال داد من ذوق مرگ شدم (چون um آرچر بودم با dex بالا بعد هر کی(هر کی !!!) رو که می خواستم می تونستم بکشم )

کلا قابل توصیف نیست ....> فقط بدیش اینه که باید زیاد بازی کنی تا دستت بیاد .

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد بیخیال.دیگه تو اون تاپیک پست نده.بذار هر چی میخواد بگه.مهم نیست.اصلا ارزش نداره بخوای وقت بذاری جوابش رو بدی.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

یه چیز شما میگید.همین جوریش Etain رو به سرور Hacker ها و light ها میشناسن وقتی اول بیاد فکر کردین فقط fury قوی میشه به نظر من light ها وحشتناک میشن.الان به غیر از gaia بقیه سرور ها همه light هاشون وحشتناکن.الان تو Evo پر از ادماییه که از سرور ها دیگه مهاجرت کردن اومدن اوضاع Lailah رو که از این و اون شنیدم میگن خوب نیست ولی Teos که تو MM ها دیدم عجب pvper هایی داره.هر کدوم یه Blade هستن.تازه ادمایی که از teos اومدن gaia هر کدومشون واسه خودشون غولی هستن همه +[10] صلاح دارن ولی وقتی تعریف میکنن میگن اونا ما پر کاهی هم نیستیم در برابر light هاش.
    خوب اگه شما دلتون رو خوش کردین اول بشه nub ها بریزن اونجا خودتون هم که بهتر میدونید که بهشون میگید nub.ملتی که 2 سال بازی کردن با کسی که میاد 1 ماهه بازی رو شروع کرده یکی میکنید.
    به نظر من شاید شلوغ بشه ولی بهتر نمیشه مگر اینکه ملت از gaia بیان اونجا بخوان server اول رو داشته باشن
    دلیل اینکه لایت ها تو سرورهای دیگه قوی تر هستن تعداد زیاد اون هاست.
    فکر نکن چون تجهیزاتشون خفنه بهتر هستن.نه عزیز.چون تعدادشون بالاست اینجوریه.
    Blade هم 5-6 نفر بریزن سرش می کشنش.تعداد تو PVP خیلی مهم هست.
    الان هم ما تو Etain لایت ها رو سرویس کردیم.به ندرت پیش میاد که اونا باس CS یا Kimu یا CG رو بگیرن وقتی ما هستیم.
    با Bosh که حرف میزدم می گفت خیلی از PVPer های لایت ها گفتن می خوان بیان fury چون Nemmy و RB دارن -- می کنن
    و طرف لایت ها رو مال خودشون می دونن.BD واسه همین رفت Aquilla .
    تا تابستون Etain میاد سرور اول و می بینی که تو مدت کوتاهی چند برابر گایا جمعیت پیدا می کنه.
    ما هم تا اون موقع خوب خودمون رو gear می کنیم تا حسابی از خجالت nub ها در بیایم.
    من دارم تانک UM رو اینجا لول می کنم.شاید تا تابستون بتونم +55 بشم.باید دید چی پیش میاد.
    فعلا که Elliot داره خوب عمل می کنه.همه هم راضی هستن.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کلا قابل توصیف نیست ....> فقط بدیش اینه که باید زیاد بازی کنی تا دستت بیاد .
    اینو بدجوری قبول دارم . نکاتی که باید یاد بگیری تو این بازی خیلی زیاده . هنوز هم هر روز داریم چیزای جدید یاد میگیریم.
    دیروز باز کلی تو Guild chat بحث بود Ele Buff چقدر با ele weapon برای Hunter/Archer فرق داره . باز هم با اینکه کلی با تجربه بودن . نظر های مختبف میدادن . یه عده میگفتن خیلی زیاده یه عده میگفتن فرق زیاد نیست یه عده میگفتن بستگی به شرایط داره .
    هنوز GS ها با هم تو فروم ها دارن در مورد استفاده از dagger یا Stuff برای orc تو pvp های مختلف بحث می کنن .
    الان اگه این مطلب رو یه جا دیگه میگفتم میگفتن چقدر بازی احمقانه هست که بعد 1 سال هم نمیشه یاد گرفت !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینو بدجوری قبول دارم . نکاتی که باید یاد بگیری تو این بازی خیلی زیاده . هنوز هم هر روز داریم چیزای جدید یاد میگیریم.
    دیروز باز کلی تو Guild chat بحث بود Ele Buff چقدر با ele weapon برای Hunter/Archer فرق داره . باز هم با اینکه کلی با تجربه بودن . نظر های مختبف میدادن . یه عده میگفتن خیلی زیاده یه عده میگفتن فرق زیاد نیست یه عده میگفتن بستگی به شرایط داره .
    هنوز GS ها با هم تو فروم ها دارن در مورد استفاده از dagger یا Stuff برای orc تو pvp های مختلف بحث می کنن .
    الان اگه این مطلب رو یه جا دیگه میگفتم میگفتن چقدر بازی احمقانه هست که بعد 1 سال هم نمیشه یاد گرفت !!
    از نظر منم فکر کنم ele buff یکمی فرق داره چون من هانتر های حرفه ای رو میبینم همشون رو سلاحشون ele لینک شده دارن
    کاظم کوشی اصلا نیستی تو گgaia

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط کاظم (خیلی پست پیش :دی)
    امین جان بهتره بیایی گایا.مجتبی و حجت هم اونجا هستن.
    منم دارم یه گارد اونجا لول می کنم.محمد هم به زودی دست به کار میشه.
    چی شد پس؟ کجایین؟
    من الآن لول 18 هستم.
    نیاز به یاری شما یاوران دارم

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای اگه etain بیاد اول چه حالی میده.خدا کنه زودتر بیاد اول.ولی من میترسم لایتها از اینی که هستن بیشتر بشن.خدا کنه بازیکنهای جدید بیان سمت ما.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

وای اگه etain بیاد اول چه حالی میده.خدا کنه زودتر بیاد اول.ولی من میترسم لایتها از اینی که هستن بیشتر بشن.خدا کنه بازیکنهای جدید بیان سمت ما.
    عجب PVP بود امروز سر Kimu.هر 3 تا گیلد های top ما اومده بودن.لایت ها حتی توی اتاق کیمو نمی تونستن بیان.
    همه ی گیلد های خفن لایت بودن.RB..Last stand...Puff همه اومده بودن.Nemmy هم بود.من بازم regina کردمش.هه هه هه
    گرچه بدشانسی آوردیم و بقیه Drop رو گرفتن ولی اولین باری بود که dark ها متحد شدن و لایت ها رو غقب روندن.
    همه هیجان زده بودن.باید بودید و می دیدید.صحنه حماسی بود.ورق این سرور داره بر میگرده.صبح هم ما باس CS رو گشتیم.
    اوضاع داره بهتر میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •