کافیه یه بار اقدام به ساخت اکانت کنید تا از این مشکل راحت بشید
کافیه یه بار اقدام به ساخت اکانت کنید تا از این مشکل راحت بشید
با سلام خدمت دوستان
من NIS 18.7.2.3 دارم و متاسفانه مدت نرم افزارم تموم شد و قبل از تموم شدن از تریال ریست استفاده نکردم .
الان که می خوام استفاده کنم این اجازه رو بهم نمیده چون قبل از استفاده از تریال ریست باید آنتی ویروس رو غیرفعال کنم
و به خاطر اینکه مدتش تموم شده اجازه دسترسی به تنظیمات رو نمیده لطفا" راهنماییم کنید..
تا الان هم هر چی پروداکت کی و ... رو امتحان کردم نتیجه نگرفتم..
شما باید یه Norton Account بسازید تا دیگه این پنجره رو نبینید.
سلام.
اول از همه آنتی ویروس شما قدیمیه و باید ارتقا بدید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تریال ریست کار نمیکنه و به تنظیمات آنتی ویروس هم دسترسی ندارید باید از طریق Safe Mode فعالش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by *Batman*; 12-08-2012 at 21:09.
نهايت امنيت با نورتون
امروز براي تست نورتون 21 مورد ويروس جديد رو از حالت فشرده خارج كردم نورتون 18 مورد رو شناسايي كرد اما وقتي اومدم 3 مورد باقي مونده رو پاك كنم اجازه نداشتم يعيني ويندوز نميزاشت بعد ريستارت كردن سيستم اون 3 مورد ديگه تو اون فولدر نبودن اول شك كردم گفتم شايد نورتون پاك كردشون رفتم نگاه كردم تو نورتون فقط همون 18 مورد ثبت شده بود
حالا بايد سيستمو زير و رو كنم تا اون 3 موردو پيدا كنم
برنامه بعدي مهاجرت به bitdefender total 2013
سلام بالاخره بعد از چندین سال از ناد مهاجرت کردم به نورتون (یادمه اولین آنتی ویروسم هم همین بود! یادش بخیر) یه سوالی دارم که حوصله گشتن تو منو ها رو ندارم میخواستم بدونم چجوری میشه تنظیمش کرد که برنامه ها برا ارتباط با اینترنت ازم مجوز بگیرن من اون قسمت اول منو نتورک رو ایگنور کردم ولی بازم هیچ کدوم از برنامه ها ازم اجازه دسترسی به اینترنت نمیگیرن
خب چه ربطی به نورتون داره ؟![]()
اولاً ویروس در ویندوز سون تا وقتی اجرا نشه کاری نمیتونه انجام بده و خود به خود نمیتونه مخفی بشه
دوماً اگر هم اجرا بشه از لایه های مختلف نورتون نمیتونه رد بشه
سوماً اگر 21 ویروسی که آخرین پست تاپیک ویروس ها گذاشته شد منظورتونه که نورتون من 19 مورد رو حذف کرد و باقی مانده ها این ها هستند
که با توجه به نتایج ویروس توتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ها سالم هستند
یک اشتباهی این وسط رخ داده به نظر من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود nis 20-1-0-9 beta برای ویندوز 8
لینک دریافت سریالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا ،گزینه Configure من غیرفعاله؟یعنی بی رنگه و هرچی کلیک میکنم اتفاقی نمیفته؟
اگر بعد از Restart کردنِ سیستم گزینه Configure فعال نشه یعنی آنتی ویروس واقعا دچار مشکل شده!
من یکی دو روزه که نصب کردم و در این مدت چند بار Restart و Turn off شده ولی بازم همونجوره یه مشکل دیگه هم که باهاش دارم اینه که من طبق آدرسی که دوستمون داده بود اون بخش رو غیرفعال کردم اما بازم هیچ برنامه ای برا اتصال به اینترنت ازم مجوز نمیگیره یعنی میخوام جوری تنظیمش کنم که برنامه ها برا ارتباط با اینترنت ازم مجوز بگیرن چون الان همه نرم افزارام دارن خودشونو آپدیت میکنن بدون اینکه ازم مجوزی بخوان هم ترافیکم تموم میشه و هم خیلی از کرکها از کار افتادن تنظیم یکی یکی خود برنامه ها هم کار و روش آسونی نیست بنظرتون مشکل چیه؟ یه نسخه درست درمون دارین که دان کنم؟راستی اگه بخوام آنیستالش کنم و یه نسخه پایین تر بزنم موردی پیش نمیاره که؟نسخه من Norton Internet Security 2012 19.7.1.5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)