تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 413 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من اينترنت سكوريتي رو نصبيدم يه مشكل اعصاب خورد كن با هاش دارم
    هروقت بازش ميكنم يه صفحه مياد كه مربوط به ورود به اكانت سيمانتك هست چجوري ميشه غير فعالش كرد كه هر دفعه نياد ؟
    کافیه یه بار اقدام به ساخت اکانت کنید تا از این مشکل راحت بشید

2. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh_sib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    8Mile Road

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من NIS 18.7.2.3 دارم و متاسفانه مدت نرم افزارم تموم شد و قبل از تموم شدن از تریال ریست استفاده نکردم .

الان که می خوام استفاده کنم این اجازه رو بهم نمیده چون قبل از استفاده از تریال ریست باید آنتی ویروس رو غیرفعال کنم

و به خاطر اینکه مدتش تموم شده اجازه دسترسی به تنظیمات رو نمیده لطفا" راهنماییم کنید..

تا الان هم هر چی پروداکت کی و ... رو امتحان کردم نتیجه نگرفتم..

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام دوستان من اينترنت سكوريتي رو نصبيدم يه مشكل اعصاب خورد كن با هاش دارم
    هروقت بازش ميكنم يه صفحه مياد كه مربوط به ورود به اكانت سيمانتك هست چجوري ميشه غير فعالش كرد كه هر دفعه نياد ؟
    شما باید یه Norton Account بسازید تا دیگه این پنجره رو نبینید.

با سلام خدمت دوستان

من NIS 18.7.2.3 دارم و متاسفانه مدت نرم افزارم تموم شد و قبل از تموم شدن از تریال ریست استفاده نکردم .

الان که می خوام استفاده کنم این اجازه رو بهم نمیده چون قبل از استفاده از تریال ریست باید آنتی ویروس رو غیرفعال کنم

و به خاطر اینکه مدتش تموم شده اجازه دسترسی به تنظیمات رو نمیده لطفا" راهنماییم کنید..

تا الان هم هر چی پروداکت کی و ... رو امتحان کردم نتیجه نگرفتم..
    سلام.
    اول از همه آنتی ویروس شما قدیمیه و باید ارتقا بدید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر تریال ریست کار نمیکنه و به تنظیمات آنتی ویروس هم دسترسی ندارید باید از طریق Safe Mode فعالش کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by *Batman*; 12-08-2012 at 21:09.

5. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نهايت امنيت با نورتون

امروز براي تست نورتون 21 مورد ويروس جديد رو از حالت فشرده خارج كردم نورتون 18 مورد رو شناسايي كرد اما وقتي اومدم 3 مورد باقي مونده رو پاك كنم اجازه نداشتم يعيني ويندوز نميزاشت بعد ريستارت كردن سيستم اون 3 مورد ديگه تو اون فولدر نبودن اول شك كردم گفتم شايد نورتون پاك كردشون رفتم نگاه كردم تو نورتون فقط همون 18 مورد ثبت شده بود
    حالا بايد سيستمو زير و رو كنم تا اون 3 موردو پيدا كنم

برنامه بعدي مهاجرت به bitdefender total 2013

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بالاخره بعد از چندین سال از ناد مهاجرت کردم به نورتون (یادمه اولین آنتی ویروسم هم همین بود! یادش بخیر) یه سوالی دارم که حوصله گشتن تو منو ها رو ندارم میخواستم بدونم چجوری میشه تنظیمش کرد که برنامه ها برا ارتباط با اینترنت ازم مجوز بگیرن من اون قسمت اول منو نتورک رو ایگنور کردم ولی بازم هیچ کدوم از برنامه ها ازم اجازه دسترسی به اینترنت نمیگیرن

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

نهايت امنيت با نورتون

امروز براي تست نورتون 21 مورد ويروس جديد رو از حالت فشرده خارج كردم نورتون 18 مورد رو شناسايي كرد اما وقتي اومدم 3 مورد باقي مونده رو پاك كنم اجازه نداشتم يعيني ويندوز نميزاشت بعد ريستارت كردن سيستم اون 3 مورد ديگه تو اون فولدر نبودن اول شك كردم گفتم شايد نورتون پاك كردشون رفتم نگاه كردم تو نورتون فقط همون 18 مورد ثبت شده بود
    حالا بايد سيستمو زير و رو كنم تا اون 3 موردو پيدا كنم

برنامه بعدي مهاجرت به bitdefender total 2013
    خب چه ربطی به نورتون داره ؟
    اولاً ویروس در ویندوز سون تا وقتی اجرا نشه کاری نمیتونه انجام بده و خود به خود نمیتونه مخفی بشه
    دوماً اگر هم اجرا بشه از لایه های مختلف نورتون نمیتونه رد بشه
    سوماً اگر 21 ویروسی که آخرین پست تاپیک ویروس ها گذاشته شد منظورتونه که نورتون من 19 مورد رو حذف کرد و باقی مانده ها این ها هستند

که با توجه به نتایج ویروس توتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ها سالم هستند
    یک اشتباهی این وسط رخ داده به نظر من
    سلام بالاخره بعد از چندین سال از ناد مهاجرت کردم به نورتون (یادمه اولین آنتی ویروسم هم همین بود! یادش بخیر) یه سوالی دارم که حوصله گشتن تو منو ها رو ندارم میخواستم بدونم چجوری میشه تنظیمش کرد که برنامه ها برا ارتباط با اینترنت ازم مجوز بگیرن من اون قسمت اول منو نتورک رو ایگنور کردم ولی بازم هیچ کدوم از برنامه ها ازم اجازه دسترسی به اینترنت نمیگیرن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

دانلود nis 20-1-0-9 beta برای ویندوز 8

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دریافت سریال

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام.

امروز میخواهیم با هم آدرس یک سایت یا IP رو توسط فایروال Norton Internet Security مسدود کنیم.

ابتدا وارد قسمت تنظیمات شده و ازبخش Network گزینه Smart Firewall رو انتخاب میکنیم.

روی گزینه Configure مقابل عبارت Advanced Settings کلیک میکنیم.
    در قسمت بالای پنجره ،گزینه Configure را که مقابل عبارت General Rules قرار گرفته انتخاب میکنیم.

پنجره General Rules باز میشه. حالا روی گزینه Add کلیک میکنیم تا قوانین جدیدی را براش تعریف کنیم.

در اینجا چون میخواهیم دسترسی به یک آدرس رو مسدود کنیم گزینه Block رو انتخاب میکنیم.

گزینه Monitor برای بررسی دفعات ارتباط با مقصد مورد نظر هستش و فعلا باهاش کاری نداریم.

Next میزنیم.

در این قسمت باید وضعیت Inbound یا Outbound رو تعیین کنیم.

در اینجا گزینه آخر رو انتخاب میکنیم.یعنی ارتباط رو از دو طرف مسدود میکنیم.

Next میزنیم.
    اینجا باید تعیین کنیم که با کدام آدرس یا کامپیوتر میخواهیم قطع ارتباط کنیم؟!
    گزینه اول و دوم مورد نیاز ما نیست.گزینه دوم معمولا در Workgroup ها کاربرد داره.
    ما گزینه سوم رو انتخاب میکنیم یعنی : Only the computers and sites listed below

گزینه Add رو کلیک میکنیم تا آدرس یا IP مورد نظر رو وارد کنیم:

1. Individually : این گزینه به شما اجازه میده یک آدرس یا یک IP رو وارد کنید
    2. Using a range : امکان وارد کردن محدوده ای از IP ها.
    3. Using a network address : این گزینه در محیط های شبکه کاربرد داره.شما باید آدرس IP و زیر شبکه را وارد کنید.

از درج http در ابتداری آدرس خودداری کنید.اگر آدرس شما حاوی پیشوند(SubDomain) هست، بهتره IP رو به جای آدرس وارد کنید.
    مثلا 72.55.140.181 را به جای forum.p30world.com وارد کنید!
    بعد از وارد کردن آدرس به مرحله بعد میریم.

این قسمت مخصوص کنترل پورتها هستش.(قابل توجه کاربرانی که به بستن پورت ها علاقه دارن!)
    ابتدا باید نوع پروتکل رو تعیین کنیم.این گزینه رو بدون تغییر رها میکنیم.(TCP and UDP)

با توجه به هدف آموزش، تنظیمات این قسمت رو تغییر نمیدیم و به مرحله بعد میریم.
    اما یه توضیح مختصر در رابطه با سایر گزینه ها میدم:

گزینه Only Communications that match all types and ports listed below رو انتخاب کرده و Add رو میزنیم.

1. Known ports from list : لیستی از پورتهای مهم رو دراختیار شما قرار میده تا انتخاب کنید.
    2. Individually specified ports : این گزینه اجازه میده تا یک یا چند پورت رو وارد کنید.بین هر پورت باید یک فاصله (Space) قرار بگیره.
    3. Port range : در این قسمت میتونید دنباله ای از پورتها رو وارد کنید.

اگر میخواهید پورتهای سیستم خودتون رو ببندید باید از قسمت Locality گزینه Local رو انتخاب کنید.

در مرحله بعد دو گزینه داریم :

Create a security history log entry : هر بار که با توجه به قوانین تعریف شده ارتباطی صورت گرفت در بخش History ثبت میشه.
    NAT traversal : باید با توجه به نیاز ازش استفاده بشه.مثل ویدئو کنفرانس ها یا VOIP .

در مرحله بعد یک اسم برای قوانین تعریف شده انتخاب میکنیم.

مرحله آخر چکیده ای از تنظیمات اعمال شده رو به ما نشون میده.
    با کلیک کردن روی گزینه Finish ، مجموعه قوانینی که تعریف کردیم به لیست General Rules اضافه میشه.

باز زدن گزینه Move up میتونیم تنظیمات خودمون رو به بالای لیست منتقل کنیم تا از الویت اجرایی بالایی برخوردار باشن.
    چرا ،گزینه Configure من غیرفعاله؟یعنی بی رنگه و هرچی کلیک میکنم اتفاقی نمیفته؟

13. این کاربر از ashkan22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

چرا ،گزینه Configure من غیرفعاله؟یعنی بی رنگه و هرچی کلیک میکنم اتفاقی نمیفته؟
    اگر بعد از Restart کردنِ سیستم گزینه Configure فعال نشه یعنی آنتی ویروس واقعا دچار مشکل شده!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر بعد از Restart کردنِ سیستم گزینه Configure فعال نشه یعنی آنتی ویروس واقعا دچار مشکل شده!
    من یکی دو روزه که نصب کردم و در این مدت چند بار Restart و Turn off شده ولی بازم همونجوره یه مشکل دیگه هم که باهاش دارم اینه که من طبق آدرسی که دوستمون داده بود اون بخش رو غیرفعال کردم اما بازم هیچ برنامه ای برا اتصال به اینترنت ازم مجوز نمیگیره یعنی میخوام جوری تنظیمش کنم که برنامه ها برا ارتباط با اینترنت ازم مجوز بگیرن چون الان همه نرم افزارام دارن خودشونو آپدیت میکنن بدون اینکه ازم مجوزی بخوان هم ترافیکم تموم میشه و هم خیلی از کرکها از کار افتادن تنظیم یکی یکی خود برنامه ها هم کار و روش آسونی نیست بنظرتون مشکل چیه؟ یه نسخه درست درمون دارین که دان کنم؟راستی اگه بخوام آنیستالش کنم و یه نسخه پایین تر بزنم موردی پیش نمیاره که؟نسخه من Norton Internet Security 2012 19.7.1.5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •