شما تازه گندی شبانه پیشگامان رو درک کردید!!
الان 15 روزه اینجوریه.شب از 1 به بعد داغون میشه.سر ساعت 2 تا ساعت 2:01 قطع میشه.بعد واسه من سرعتم 1/4 میشه.یعنی حدود 60!!
پریشب خوب شد.ولی دیشب دوباره خراب شد.من که به صورت جدی رفتم تو فکر جمع آوری.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
شما تازه گندی شبانه پیشگامان رو درک کردید!!
الان 15 روزه اینجوریه.شب از 1 به بعد داغون میشه.سر ساعت 2 تا ساعت 2:01 قطع میشه.بعد واسه من سرعتم 1/4 میشه.یعنی حدود 60!!
پریشب خوب شد.ولی دیشب دوباره خراب شد.من که به صورت جدی رفتم تو فکر جمع آوری.
من امروز رفتم نداگستر چهارراه نقاشی. مودم وایرلس قرار شد بگیرم 87 تومن. می خواستم ببینم پورت LAN هم داره این مودم یا نه؟ چون میخوام به کامپیوتر دسکتاپم هم وصل کنم
تو فاکتور نوشته مودم broadkam wireless
من یه هفته س گرفتم !!!
اینطوری که خیلی ناجوره !
باید همه زنگ بزنن بهشون. اصلا یهو یه نفر کار داشت ! لااقل حجم کم کنن ولی کاری نکنن که نشه استفاده کرد!!!
دوستان که زنگ زدن چه جوابی گرفتند ؟
اهای ایها الناس !! اهای ! دیگه اعصابم خیلی خورد شده از صفحه باز نکردن پیشگامان ! پس یه کاری انجام بدین
سلام
شاتل نگیرید
نداگستر بگیرید
128 شاتل با 512 شاتل هیچ فرقی نداره روزانه سرعت 60 الی 70 دانلود داره
اما صبا 128 شنیدم روزی 100 دانلود داره و 512 رو 160 الی 220 میزنه یعنی تقریبا 4 برابر شاتل
شاتل سرویس 5 گیگی ماهیانه نداره
من خودم شاتلم میخوام بیام صبا
سلام
تفاوت سرویس eco و art شاتل را من نفهمیدم چیه
یکی میتونه بگه؟
سوال مهم تر اینه که توی سرویس های art مدت دوره را ننوشته! مثلا این سرویس اولی (ART HOLME) که قیمتش هم 19000تومن هست، برای چه مدت هست؟ مادام العمره؟![]()
سلام
در سرویس های اکو شما محدودیت حجم دارید مثلا 3 ماهه 6 گیگ . ولی در سرویس های ارت حجم شما نامحدود است !
art home برای یک ماه است و سرعتش هم 64 که خیلی کمه سرعتش ! حداقل 128 بگیرید.
موفق باشید.
البته سرویس های آرت شاتل به هیچ وجه نامحدود نیستند و محدودیت دارن و اگه از اون حد بیشتر دانلود کنین سرعتتون میشه در حد 2-3 کیلو بایت
مثلا سرویس 128 آرت فکر کنم حدود 18 گیگ محدودیت در ماه داره
شبکیه هم نگیرید. ساعت 1 تا 1:01 قطع میشه. سرعت بعدش در حد 1/5 کم میشه. سرعت خودم الان واسه دانلود رو 12 است اونم با سرویس یک مگش. خنده داره. خندم میگیره از این همه دزدی.
مودمهای وایرلس پورت lan هم دارن
منtp link 8901 دارم 4تا پورت هم داره (48تومن خریدم)
پیشگامان توی محدوده فیض چرا انقدر افتضاحه
؟؟؟؟؟ توی محدوده ما چی خوبه (بعد از این 1 ماه برم سراغش)
Last edited by hermione; 20-07-2011 at 01:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)