کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام این قیمت ها مال تهران لیست قیمت ما کاملا فرق داره
w w w . t a b r i z - t e l e c o m . n e t
آی اس پی درس و حسابی به جز لایزر جای دیگه ای نمی تونی پیدا کنی
۵ گیگ برای ۳ ماه زیاد هم کم نیست.از ساعت ۲ تا ۸ بامداد هم رایگانه.
اگه کمه میتونین تا 40 گیگ ترافیک اضافی بخرین.(۵ گیگ اضافی فکر کنم کافی باشه.)
تو ۳ ماه بیشتر از ۱۰۰ گیگ میتونی دانلود کنی.حتی میشه بالای ۱۱۰ گیگ هم گرفت.
اگه پول دارین برین از لیزر بگیرین که یه سرویسش ۵شنبه و جمعه کلا رایگانه.(به نظر من که خیلی عالیه ولی متاسفانه خیلی هم گرون هست.)
مکس نت موقتا یک ساعت به ساعات رایگان در شب اضافه کرد با این حساب توی تبریز رقابت خیلی سنگینه.
Last edited by sei_pm; 25-03-2010 at 23:26.
با سلام
میشه بدونم از چه لحاظ گرون هستش ؟
گیگ اضافی که از همه شرکتها ارزون تره 1 گیگ 3 ت 3 گیگ 7 ت
سرعت ثابت داره ؛ قطعی نداره ؛ هر وقت ترافیک کم آوردین میشه اضافی کنین مثل همارا نیاز نیستش اول قرارداد ترافیک بخرین ؛ با این حساب سرعت 512 با ترافیک 15 گیگ با دانلود رایگان 1 تا 7 و دانلود ایام آخر هفته رایگان بیشتر از ونی که با شرکتهای دیگه میشه د ل کرد میتونین با این سرویس دانلود کنین . قیمتشم 39900 تومن هستش .
من سر در نمیارم ! این سرویس چیزی مثل سرویس نا محدود با قیمت مناسب . قیمت سرویس 512 نامحدود مکس نت چنده ؟ سرعت دانلودش چقدره ؟؟؟
137,900
512K / 512K
Max-H512
maxh512 137900 toman
* هزینه ترافیک اضافی 1G برابر 5,000 تومان و 3G برابر 12,000 تومان و 5G برابر 18,000 تومان می باشد
سرویس کلاسیک همارا برای 1 ماه 2 گیگ ترافیک 13500 تومان
سرویس 128/512 ما که بازم روی ای دی ام 50 تا کمتر سرعت نمیده با ترافیک 7 گیگ 25000 ت
یه سرویس دیگه از ما 128/256 با ترافیک 3 گیگ 15000 ت برا 1 ماه که اونم رو ای دی ام 50 تا کمتر سرعت نمیده
سرویس توربو همارا با 10 گیگ ترافیک برا 6 ماه 99000 ت
در مقابل اون سرویس 128/256 ما که بازم سرعت کمتر از 50 نداره با 7 گیگ ترافیک برای هر ماه (42 گیگ برای 6 ماه ) 140000 ت
خودتون مقایسه کنین !![]()
Last edited by arashrasa; 26-03-2010 at 12:05.
با سلام
ای پی ولید شرکت ما رایگان اگه نیاز داشتین سایت و برسی کنین
با سلام به همه دوستای عزیز
این یه نمونه از سرویس دانلود رایگان آخر هفته هستش
![]()
Last edited by arashrasa; 26-03-2010 at 12:49.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از تبریز نیستم . من از اهرم و به همین جهت باید از ماکس استفاده کنم . اگر شما به اینجا adsl می دهید حاضرم . درسته اینجا خودش 2 تا isp داره ولی تعرفه هاش 2 برابره .
شما آوردی سرویس ۵۱۲ همارا رو با ۲۵۶ خودتون مقایسه میکنین.
نوشتین توربو همارا ۹۹ تومنه ولی ۲۵۶ ما ۱۴۰ تومن.توربوی همارا یک مگ هست نه ۲۵۶.
اگه یکی بخاد سرویس ۲۵۶/۵۱۲ ۳ ماهه شما رو با ۱۰ گیگ حجم اضافی بگیره میشه ۹۰ تومن.(کلا ۱۵ گیگ و ارزونترین در مقایسه با سرویس های دیگه)
ولی همین سرویس ۵۱۲ همارا با حجم کلی ۳۰ گیگ میشه ۱۰۲ تومن.در ضمن همارا یک ساعت دانلود رایگانش بیشتره و جمعه ها هم تا ساعت ۱۰ هست.
راستی اگه سرعت ۲۵۶ شما از ۵۰ پایین تر نمیاد چرا اسمشو گذاشتین ۲۵۶؟؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)