با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آسیاتکِ دزد این تایپیک رو نگاه کن و خجالت بکش
Last edited by SevenCity; 04-06-2011 at 05:44.
سرویس من که تازگیا حجم رو می بلعه
دیشب 2700 مگ داشتم 450 مگ دانلود کردم و وقتی چک کردم شده بود 1850
سه ماه پیش شش ماهه 12 گیگ شارژ کردم تا الان 3تا 5گیگ حجم اضافه گرفتم هر دفعه 23400
تا الان 170 تومن پیاده شدم
اصلا دیگه نمی صرفه .. 128 نامحدود ارزون به غیر از مخابرات سراغ دارین؟![]()
از ساعت 2.05 دقیقه تا 7.55 دقیقه سعی کن دانلودت رو انجام بدی
چون اگه 8 تا 8.10 کانکت باشی خیلی حجم کم میکنه برای من که چند دفعه برای دانلود گذاشته بودم و یادم رفته بود دیسکانکت کنم تقریبا 4 برابر حجم کم کرده بود مثلا 1 مگابیت دقیقه ای 6 مگ دانلود داری دقیقه ای 30 مگ حساب میکنه
بنظرم تجهیزات و دستگاه های آسیاتک مال عهد بوقه که این همه مشکل و نارضایتی هستشیوزر و پسور شبانه جداست ؟؟
چند سال پیش رفته بودم توی سایتش نمیدونم یه شماره تلفن، آره! یه شماره تلفن نذاشته بودن و برای تهیه سرویس باید همون فرم سایت رو پر میکردی!!
اصلا خوشم نمیاد ازش...
نه یوزر و پس شبانه نداره سیستم بصورت اتوماتیک میره رو شبانهشیپش رفتس
حالا جدا از شوخی 128 یا 256 ارزون نامحدود از کجا بگیرم؟(اگه مخابرات منطقمون نداشت)
منه بدبخت چیکار کنم که تازه تو شهرمون adsl اومده اونم آسیاتک !!! مجبورم دیگه . شما که مجبور نیستین از این شرکت سرویس بگیرین. من 128 گرفتم . سرعت دانلودم 16KB/s هست . از شما هم همینطوره ؟؟! این که افتضاحه !
من به توصیه یکی از دوستام گرفتم خیلی تعریف میکرد
الان جدیدا خوب شده بهم 120 میده سرعتم 256 اول بهم 30 میداد الان 120 میده
برای شما هم همین 16 20 میده مثل من که 3ماه128 داشتم تو همین مایه ها سرعت دانلود میده چه خلوت باشه چه شلوغ![]()
شما سرعت دانلود شبانه تون چنده؟
من سرعت 1mb دارم روزا سرعت دانلودم 220 هست!
واسه من شب و روز هیچ فرقی نمیکنه
روزا 90تا 120
شبا هم 90تا 120
دمشون گرم دیگه از سرعت 30 خسته شده بودم
قبلا همون سرعت عادی هم بهم میدادن فقط بعضی وقتا شبا سرعتم کم میشد وگرنه شب و روز واسه من هیچ فرقی نمیکنه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)