tanha mashini ke arzeshe kharid dare megane,tu renje 30t 2000esh,renje20t ham 1600esh.hata karkardasham chand sal rahat kar mikone age ba mashin koshti nagirin
tanha mashini ke arzeshe kharid dare megane,tu renje 30t 2000esh,renje20t ham 1600esh.hata karkardasham chand sal rahat kar mikone age ba mashin koshti nagirin
ممنون از نظرتون اما فارسی تایپ کردن یکی از قوانین فرومه! لطف کنید فارسی تایپ کنید!
حدود 10.200 نهایتش! 9.800 هم میتونی بگیری!
تنها ماشینی که ارزش خرید داره مگانه! تو رنج 30 تومن مدل 2000 و تو رنج 20 تومن هم 1600! حتی کارکرده اش هم چند سال راحت کار میکنه اگه با ماشین کشتی نگیرین!
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
ایرادی که خیلی ها به تست سمند میگیرن اینه که درسته نتایجش تا حدودی قابل قبول و رضایت بخشه اما معلوم نیست مال کدوم سازمان ایمنیه!
سلام من با 4 ملیون میخوام یه پژو((405-206)) چپی جمع کنم
یا 2 میلیون چپی گیر میاد که 2 تومن هم خرجش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
برا جمع کردن به چه چیزایی توجه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم درست و حسابی جوابمو بدین.
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
سلام من با 4 ملیون میخوام یه پژو((405-206)) چپی جمع کنم
یا 2 میلیون چپی گیر میاد که 2 تومن هم خرجش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
برا جمع کردن به چه چیزایی توجه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم درست و حسابی جوابمو بدین.
دادا پولتو بگذار گوشه جیبت یا بانکی جایی حالش رو ببر
دور از جون شما خریتی که ما کردیم رو نکن
آفتابه خرج لحیمه ماشین تصادفی
در مورد سمند این رو بگم که یه جا خوندم که توی تست تصادف سمند پای راننده هم له میشه!
یعنی ارزششو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه شنیدم ماشینی که شاسی اش ضربه نخورده میشه جمع و جورش کرد
مثلا مشکلاتیو که پبش میاد میگین؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بله
بگذار نمونش رو واست بگم ! که ماشینی که اصلا از شاسی ضربه نخورده بود !
-1 هر کی از ماشین سرش بشه به ماشینت نگاه کنه مایه سر افکندگیه !
2-وقتی بارون میاد {اینی که ادعاش میشد خوب جمعش کرده} از داشتن ماشین نفرت پیدا میکنی !
3-توی سرعت های بالا مطمعنا فرمون میزنه ! صدای باد از زیر درب و پنجره اذیتت میکنه !
لاستیک سابی حتما داری
نگاه اینجوری بگم از سرش قافل بشی دست و پاش واست خرج تراشیده !
یادم نمیره رفتم تنظیم لاستیک یارو باورش نمیشد چپی هست ماشین ولی می گفت بهت پیشنهاد میکنم 4 دست رینگ و لاستیک بخری !
خلاصه از ما گفتن از شما...؟
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
راستی ماشینی بخر که وقتی دستمال بهش میکشی حالش رو ببری
ماشینی که چپ کرده
ستونها کج شدن و سقف تعویض میخواد
و احتمال قوی از کنار هم ضربه خورده
حداقل از در به بالا تعویض میشه شاسی ضربه نخورده ولی احتمال پیچش شاسی زیاد هستش
ماشینی که از جلو یا عقب ضربه خورده باشه سر شاسی کج میشه
ماشین اگه درست روش کار نشه
درها خوب جا نمیرن و همیشه بد بسته میشن .
کلا اگه بخوای همچین ماشینی رو جمع و جور کنی بالای 2 تومن خرج داره (طوری جمع و جور بشه که کسی کمترین شک رو در مورد چپی بودنش داشته باشه)
یه صافکار خوب دستمزد عوض کردن سقفش بالای 1 تومن هستش یه سقف و ستون درست حسابی پژو بالای 1 تومن و نقاشی که اینم نزدیک 1 تومن یعنی حداقل 3 تومن
ولی مشکل حادی نیست که بگم این کار خطرناک هستش خب ماشینی که چپ کرده و جلو عقبش زیاد ضربه نخورده قابل بازسازی هستش
تو رو خدا
این فرهنگ رو باید دور کنیم
اتومبیل چپی = اسقاط
شاید برای کسی در یک کشور دیگه اینطوری باشه ولی متاسفانه ساختار اقتصادی کشور ما این اجازه رو نیمده
سیستم بیمه ما هم این اجازه رو نمیده .کاش یه روز اینطوری باشه .
خیلی ها برای خریدن یک ماشین مثلا پارس که بگن یک پژو پارس دارن حاضرن این ماشینها رو بخرن
فعلا که این فرهنگ لغت شما در مورد خیلی ها کارایی نداره.با اینکه خودم مخالف خریدن یک همچین ماشینی هستم .
من به شخصه اگه 4 میلیون داشتم الان یه اولدزمبیل کاتلاس مدل 80 دو در میخریدم یک ماشین بسیار زیبا که شاید شما بهش بگین دوره اش گذشته .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)