تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 2365 اولاول ... 2993493893953963973983994004014024034094494998991399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

در مورده بیس, اصلا بیسه باند قشنگ نیست.دو جفت هم دیگه بدتر!بعد از یه مدت آزارت میده!
    تا وقتی صدای ساب رو نشنیده باشی شاید بشه تحملش کرد ولی بعدش عمرا نتونی!
    پس به نظر من یه جفت باند خوش صدا مثله جی بی ال یا ام تی ایکس بگیر با یک ساب معمولی تو باکس مثله 3012
    کامپونت هم خوبه .بعضیاشون میدبیسشون هم خوبه ولی هر چی بگیرید بدون ساب اصلا حال نمیده!
    Last edited by cyber861; 09-11-2010 at 22:09.

2. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاملا موافقم ... من سیستم رو واسه لذت بردن خودم میبندم ... نه فحش خور شدن تو کوچه و خیابون

من کلا با بیسِزیاد حال میکنم ... همه جور آهنگیم گوش میدم ... ولی بیشتر آهنگهای آروم با بیس بالا

حالا من که ماشینم 405اِ ... شما گفتین به جای باند بیضوی 2 جفت کامپوننت بزارم واسه استیج جلو و عقب

این 2 جفت کامپوننت اصلا بیس نمیزنن دیگه ؟ درسته ؟

یکی از دوستان بالاتر گفتن که یه جفت کامپوننت واسه جلو + یه جفت باند بیضی واسه عقب + باکس .

حالا از این 2 ترکیب کدومش بهتر جواب میده ؟ در ضمن تفاوت قیمتشون چند میشه ؟

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

این تنظیمات که میگین از کجا اعمال میشه ؟ آمپ ؟
    "يکی از دوستان بالاتر گفتن که یه جفت کامپوننت واسه جلو + یه جفت باند بیضی واسه عقب + باکس ." تائيد ميشه،ولي بايد هزينه رو بالا ببريد.چون يه آمپ 4 كانال لازم داريد+يه آمپ مونو.
    جاي ديگه هم گفتم،چرا يه دفعه همه چيز رو ميخريد،كمي حوصله كنيدو كم كم قطعاتتون رو تهيه كنيد.
    من پيشنهادم رو ميدم خدمتتون:
    1-پخش كلاريون مدل CZ200A قيمت 143 تومن يا پايونير مدل 4250SD قيمت 148 تومن
    2-كامپوننت الپاين تايپS مدل SPS-171A قيمت 120 تومن يا كلاريون سري پلاتينيوم مدل SRP 1720 S قيمت 125 تومن
    3-اسپيكر بيضي آلپاين تايپ S مدل SPS-609 قيمت 85 تومن يا كلاريون مدل srq6932r قيمت 95 تومن
    فعلا ميتوني همينها رو بگيري البته به تدريج بعدا بري سراغ آمپ و ساب و باكس.
    حتي ميتوني مثلا پخش رو بگيري با اسپيكر استيج عقب يا جلو.
    باز هم توصيه ميكنم كمي بيشتر هزينه كنيد يه عمر لذت ببريد.
    راستي در مورد اينكه فروديد "این تنظیمات که میگین از کجا اعمال میشه ؟ آمپ ؟"خير آمپ نيست همگي بر ميگرده به باكس و پورتش

4. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

حميد جان فكر كنم خودت كامپ 607 داري اره ؟ قيمتش چنده الان كيفيتش چطوره پيشنهاد ميكني اينو واسه جلو 405

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

"يکی از دوستان بالاتر گفتن که یه جفت کامپوننت واسه جلو + یه جفت باند بیضی واسه عقب + باکس ." تائيد ميشه،ولي بايد هزينه رو بالا ببريد.چون يه آمپ 4 كانال لازم داريد+يه آمپ مونو.
    جاي ديگه هم گفتم،چرا يه دفعه همه چيز رو ميخريد،كمي حوصله كنيدو كم كم قطعاتتون رو تهيه كنيد.
    من پيشنهادم رو ميدم خدمتتون:
    1-پخش كلاريون مدل CZ200A قيمت 143 تومن يا پايونير مدل 4250SD قيمت 148 تومن
    2-كامپوننت الپاين تايپS مدل SPS-171A قيمت 120 تومن يا كلاريون سري پلاتينيوم مدل SRP 1720 S قيمت 125 تومن
    3-اسپيكر بيضي آلپاين تايپ S مدل SPS-609 قيمت 85 تومن يا كلاريون مدل srq6932r قيمت 95 تومن
    فعلا ميتوني همينها رو بگيري البته به تدريج بعدا بري سراغ آمپ و ساب و باكس.
    حتي ميتوني مثلا پخش رو بگيري با اسپيكر استيج عقب يا جلو.
    باز هم توصيه ميكنم كمي بيشتر هزينه كنيد يه عمر لذت ببريد.
    راستي در مورد اينكه فروديد "این تنظیمات که میگین از کجا اعمال میشه ؟ آمپ ؟"خير آمپ نيست همگي بر ميگرده به باكس و پورتش
    سلام

منم با حرف حمید جان موافقم و به نظرم اگه سیستم رو کم کم جمع کرد هم لذتش خیلی بیشتره و هم یه مرتبه بودجه سنگین نمیدیم ,
    راستی حمید جان منم میخوام یه کامپوننت بگیرم تو رنج قیمتی 100 تا 130 , این 2 مدل آلپاین و کلاریون که گفتین ظاهرا به بودجه من میخوره , فقط از این 2 مدل کدوم بهتره؟مشخصاتشون چیه؟؟
    من کامپی میخوام که صداش تا حد امکان تیز نباشه و همینطور شفافیت و کیفیت و بلندی صدا خیلی برام مهمه
    الان هم فقط یه جفت 718 Ex دارم و کامپ رو واسه استیج جلو میخوام , ماشینم هم تندر 90 هست.

7. این کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حميد جان فكر كنم خودت كامپ 607 داري اره ؟ قيمتش چنده الان كيفيتش چطوره پيشنهاد ميكني اينو واسه جلو 405
    بله من 607 دارم تو كيك پنل،واقعا صداش نسبت به قيمتش عاليه.الان موجود نيست،و اگر كسي داشته باشه بين 110-140 ميفروشه ،من حدود 3 سال پيش بود اگر اشتباه نكنم خريدم 75 تومن.
    ولي كلاريون هم خيلي عاليه،چون كم بوده تو ايران ناشناخته بوده،بهترين سريش ULTRA هست كه 200 به بالاست و بعد از اون سري PLATINUM هست كه اون هم خوبه.ميتونم بهت مدل SRP 1720 S رو پيشنهاد كنم 55 وات RMS و با پخش هم درايو ميشه ولي خب آمپ ميدوني كه بهتره
    سلام

منم با حرف حمید جان موافقم و به نظرم اگه سیستم رو کم کم جمع کرد هم لذتش خیلی بیشتره و هم یه مرتبه بودجه سنگین نمیدیم ,
    راستی حمید جان منم میخوام یه کامپوننت بگیرم تو رنج قیمتی 100 تا 130 , این 2 مدل آلپاین و کلاریون که گفتین ظاهرا به بودجه من میخوره , فقط از این 2 مدل کدوم بهتره؟مشخصاتشون چیه؟؟
    من کامپی میخوام که صداش تا حد امکان تیز نباشه و همینطور شفافیت و کیفیت و بلندی صدا خیلی برام مهمه
    الان هم فقط یه جفت 718 Ex دارم و کامپ رو واسه استیج جلو میخوام , ماشینم هم تندر 90 هست.
    مشخصاتش رو برات ميزارم خودت مطالعه كن،هر دوشون خوبن،به نظر من كلاريون بهتره.با توجه به كراس اوور قابل تنظيم شدت صدا و پاسخ فركانسي بهتر،تا 50Khz مگنت Neodymium با انرژي بالاتر كه باعث ميشه كمك كنه به ديستورت كمتر تو درايو كردن اسپيكر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ميگم الان يدونه 6975 دارم كه حدود 2 سال پيش خريدم يدونه آمپلي ساند استريم 2 كاناله 700 وات روش نصبه ولي توي ولوم هاي بالا صداش مخصوصا باسش اصلا خوب نيست الان يدونه ارت كوييك ويتك 693 دست دوم سراغ دارم كه ميگه 90 تومن ميخواستم ببينم به نظرتون عوض كنم و اين 693 رو بندازم؟در ضمن روش تشخيص اصل بودن اين 693 چي هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ميگم الان يدونه 6975 دارم كه حدود 2 سال پيش خريدم يدونه آمپلي ساند استريم 2 كاناله 700 وات روش نصبه ولي توي ولوم هاي بالا صداش مخصوصا باسش اصلا خوب نيست الان يدونه ارت كوييك ويتك 693 دست دوم سراغ دارم كه ميگه 90 تومن ميخواستم ببينم به نظرتون عوض كنم و اين 693 رو بندازم؟در ضمن روش تشخيص اصل بودن اين 693 چي هست؟
    راستی اون 6975 شما اصله؟
    سیستمتون دقیق تنظیمه؟

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام

نه بابا کدوم لذت
    اگه انتظار واسه جمع کردن سیستم لذته حرفت درسته
    البته حرفت در مورد بودجه درسته
    من اگه بودجم جور بود یه لحظم صبر نمیکردم همون موقع سیستمو میبستم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

نه بابا کدوم لذت
    اگه انتظار واسه جمع کردن سیستم لذته حرفت درسته
    البته حرفت در مورد بودجه درسته
    من اگه بودجم جور بود یه لحظم صبر نمیکردم همون موقع سیستمو میبستم
    امیرجان کم پیدایی؟چه کردی داداش؟
    راستی منظور دوستان اینه که مثلا اول پخش بگیری و بعد باند + یه آمپلی دو کانل مثلا بگیری و بعد ساب و آمپش رو ردیف کنی و الی آخر...که لامذهب ته نداره

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی...
    واقعا" جم کردن سیستم با حوصله و کم کم یه لذت دیگه داره..من خودم دارم تجربش میکنم !!!
    بخصوص وقتی داری چنتا محصول رو با هم مقایسه میکنی ودر آخر به یه نتیجه گیری میرسی.. خود اون نتیجه گیری کلی واسه آدم شیرینه
    قسمت پرحیجانش موقعی که میری اون جنس رو بخری! که اگه مثل من سفارش بدی از جای دیگه بیارن اون انتظار رسیدن جنس کلی کیف میده!!

حالا جنسات برسن دستت!!! وقتی به صدایی فکر میکنی که از مجموع این وسایلا که تک تکشو با کلی وقت و جستجو انتخاب کردی ... فکر کردن به صداش از گوش دادن به خود صداش برا آدم لذت بخش تره..
    من که ایناره تا حالا جم کردم:

پخش:7250 پایونر.. اینو قبل اینکه با سایتا سیستم آشنا بشم خریدم ولی کلی بازارا بندرو زیر رو کردم !

باند:718ٍEX از اونجایی که صدای 6975 اصل رو گوش دادم ولی بدلم ننشست چو احساس میکردم یه چیزی توش کمه.. بیس نداشت و صداش تو ولوما بالا تیز میشد به نظرم718 انتخاب بهتری اومد..

آمپ TR4.500 ساند که خریدم و هنوز نرسیده و دارم لذت این رسیدن رو میچشم !!! از کیفیت این سری آمپ زیاد تعریف شنیده بودم تو لیست سایت ساند از سری تارانتولاهم بالاتر قرار گرفته! به قول سایتا خارجی اولین آمپلی ایستاده در جهان
    ساب: 3012 کنوود که تو آینده میگیرم انشا الله! با باکس سیلد
    سیم:یا 2گیج یا 4گیج..
    --------------------------------
    ارتقاء تو آینده...
    یه آمپ کلاس D از سری DTR ساند برای ساب
    و یه کامپونت با کیفیت برای جلو

این برنامه ایه که میخوام پیادش کنم امید وارم که خوب در بیاد
    Last edited by saman1367; 11-11-2010 at 14:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •