تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 1126 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این پیغام خطا اصولا وقتی نمایان میشه که مشکل نرم افزاری روی هارد خودنمایی کنه.
    شما بهتره کل پارتیشن هارد رو حذف کنید و هیچ پارتیشن فعالی رو باقی نگذارین.البته این کار رو نرم افزاری انجام
    ندین. توی همون قسمت درخواست تعیین درایو میتونید این کار رو انجام بدین. این کار با ویندوز ایکس پی بهتر و روانتر
    هست.بعدش وارد داس بشین و یه پارتیشن جدید برای هارد بسازین.و پارتیشن فعال رو روی Cقرار بدین.
    دوست گلم این هارد ما که درست نشد بردمش شرکتی گارنتی لب تاپ یه نگاهی کرد و باز کرد و با تبدیل usb به سیستم خودش وصل کرد فرمت نشد گفت هاردت مشکل داره و به 100 تومن من و پیاده کرد
    حالا باز من احتمال میدم این هارد خراب نیست و میشه یه جوری راهش بندازم بجای هارد اکسترنال استفاده کنم ولی چجوریشو نمیدونم

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست گلم این هارد ما که درست نشد بردمش شرکتی گارنتی لب تاپ یه نگاهی کرد و باز کرد و با تبدیل usb به سیستم خودش وصل کرد فرمت نشد گفت هاردت مشکل داره و به 100 تومن من و پیاده کرد
    حالا باز من احتمال میدم این هارد خراب نیست و میشه یه جوری راهش بندازم بجای هارد اکسترنال استفاده کنم ولی چجوریشو نمیدونم
    اگر به صورت نرم افزاری فرمت نشده، باید ریسیت سخت افزاری بشه که برای این کار به دستگاه خاصی نیازه!
    اگر شما همه راه ها رو امتحان کردین، بعید میدونم که نرم افزاری میشد برش گردوند!!!

3. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال wd mybook یک ترا اصلن شناخته نمیشود
    در حقیقت not initialized شده و موقعی که می خواهم initialized کنم The device is not ready میده
    یعنی حتی من نمیتونم این هارد رو از نو فرمت کنم
    الان چی کار باید بکنم؟؟

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    دوباره یک مشکل دیگه با هارد
    من ۲ تا ویندوز۷ داشتم روی ۲ بارتیشن متفاوت می خواستم یک لینوکس هم نصب کنم واسه همین توی یکی از ویندوز ها رفتم توی computer management و از قسمت مدیریت هارد یکی از درایو ها رو shrink کردم و یه بارتیشن ۲۰ گیگی جدا کردم ازش . موقعی که زدم که کامل create بشه یه سوال برسید که اگر اینو درست کنی دیسک دینامیک میشه و ویندوز های روش اجرا نمیشن من هم توجهی نکردم و درستش کردم
    بعد ریستارت ویندوزی که توش بودم بالا میومد و اون یکی دیگه وسط آرم وین صفحه آبی و ریستارت واسه همین startup repair زدم . بعد ریستارت هر ۲ تا درایوی که توشون ویندوز بود نابدید شدند و فقط ۲ درایو دیگه برام مونده و الان unallocated نشون میده کل فضای اون ۲ درایو ویندوزی که نابدید شدند
    حالا راه حلی هست که فایل هایی که توی اون درایو ها بودند برگردونم ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    دوباره یک مشکل دیگه با هارد
    من ۲ تا ویندوز۷ داشتم روی ۲ بارتیشن متفاوت می خواستم یک لینوکس هم نصب کنم واسه همین توی یکی از ویندوز ها رفتم توی computer management و از قسمت مدیریت هارد یکی از درایو ها رو shrink کردم و یه بارتیشن ۲۰ گیگی جدا کردم ازش . موقعی که زدم که کامل create بشه یه سوال برسید که اگر اینو درست کنی دیسک دینامیک میشه و ویندوز های روش اجرا نمیشن من هم توجهی نکردم و درستش کردم
    بعد ریستارت ویندوزی که توش بودم بالا میومد و اون یکی دیگه وسط آرم وین صفحه آبی و ریستارت واسه همین startup repair زدم . بعد ریستارت هر ۲ تا درایوی که توشون ویندوز بود نابدید شدند و فقط ۲ درایو دیگه برام مونده و الان unallocated نشون میده کل فضای اون ۲ درایو ویندوزی که نابدید شدند
    حالا راه حلی هست که فایل هایی که توی اون درایو ها بودند برگردونم ؟

ممنون
    سلام.
    پاسخ P.Mشد....

7. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یکی از هاردهام که seagate baracuda 7200.12 1TB هستش دچار مشکل شده

یه چند روزیه که بعضی وقتها صدای تق میده و سیستم کمی (چند ثانیه) هنگ می کنه. الان دارم از داده های روی اون هارد بک آپ می گیرم رو هارد دیگم. با سرعت 4.5 ت 5 مگابایت بر ثانیه داره کپی می کنه. سرعتش خیلی خیلی پایین اومده. قبلا 70-80 مگ بر ثانیه می زد
    نمی دونم چیکار کنم
    گارانتیش سازگاره یه سال هم نشده که خریدمش
    الان به نظر شما چیکار کنم ؟
    ببرم گارانتی ؟

البته شنیدم چون قیمت هارد رفته بالا گارانتی ها هارد رو پس نمیدن. چون باید به جای هاردی که من 70 نومن خریدم یه هارد 200 تومنی بهم بدن ... این حرف درسته ؟

لطفا به این هم جواب بدین
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر به صورت نرم افزاری فرمت نشده، باید ریسیت سخت افزاری بشه که برای این کار به دستگاه خاصی نیازه!
    اگر شما همه راه ها رو امتحان کردین، بعید میدونم که نرم افزاری میشد برش گردوند!!!
    عزیزم وصل کردم به کامپیوتر خودم هارد رو , و با fat فرمت شد , جالبه , حالا میشه استفاده کنم ازش ؟یا ممکنه خراب باشه و اطلاعاتم بپره ؟ وقتی واردش میشم هارد یه صدای تیک میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

عزیزم وصل کردم به کامپیوتر خودم هارد رو , و با fat فرمت شد , جالبه , حالا میشه استفاده کنم ازش ؟یا ممکنه خراب باشه و اطلاعاتم بپره ؟ وقتی واردش میشم هارد یه صدای تیک میکنه
    خدارو شکر.
    با این فرمت اطلاعات رو تا حد امکان بازیابی کنید.
    توجه داشته باشن تا پایان کار و اطمینان از صحت اطلاعات، اطلاعات جدید روی هارد نریزید.
    بعد از اتمام کار، هارد رو باNTFSفرمت کنید.
    سعی کنید بیشتر از 3پارتیشن برای هارد قرار ندین و درایو ویندوز رو هم بیشتر از 50گیگ قرار ندین.
    پارتیشن فعال رو هم روی درایو Cقرار بدین.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یکی از هاردهام که seagate baracuda 7200.12 1TB هستش دچار مشکل شده

یه چند روزیه که بعضی وقتها صدای تق میده و سیستم کمی (چند ثانیه) هنگ می کنه. الان دارم از داده های روی اون هارد بک آپ می گیرم رو هارد دیگم. با سرعت 4.5 ت 5 مگابایت بر ثانیه داره کپی می کنه. سرعتش خیلی خیلی پایین اومده. قبلا 70-80 مگ بر ثانیه می زد
    نمی دونم چیکار کنم
    گارانتیش سازگاره یه سال هم نشده که خریدمش
    الان به نظر شما چیکار کنم ؟
    ببرم گارانتی ؟

البته شنیدم چون قیمت هارد رفته بالا گارانتی ها هارد رو پس نمیدن. چون باید به جای هاردی که من 70 نومن خریدم یه هارد 200 تومنی بهم بدن ... این حرف درسته ؟
    لطفا به این هم جواب بدین
    ممنونم
    سلام.
    در ابتدا توسط نرم افزار HDD Regeneratorهارد رو پالایش کنید و ببینید مشکلی رو نرم افزار نشون میده.
    بعد از این کار اگر نرم افزار هیچ خطایی رو نشون نداد، هارد رو به طور کامل حذف پارتیشن کنید و اگر برای
    ذخیره سازی اطلاعات هست، به صورت تک پارتیشن فرمتش کنید. اگر در حین فرمت هم هارد هنگ یا
    صدای ناهنجاری از خود بروز داد، تقریبا به مشکل داخلی هارد میتوان اذعان کرد.

12. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.
    در ابتدا توسط نرم افزار HDD Regeneratorهارد رو پالایش کنید و ببینید مشکلی رو نرم افزار نشون میده.
    بعد از این کار اگر نرم افزار هیچ خطایی رو نشون نداد، هارد رو به طور کامل حذف پارتیشن کنید و اگر برای
    ذخیره سازی اطلاعات هست، به صورت تک پارتیشن فرمتش کنید. اگر در حین فرمت هم هارد هنگ یا
    صدای ناهنجاری از خود بروز داد، تقریبا به مشکل داخلی هارد میتوان اذعان کرد.

فقط برای ذخیره سازیه. کلا دو تا پارتیشن داره
    این کارهایی که شما گفتین رو انجام می دم
    خبرشون رو بهتون اطلاع میدم ...

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •