تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 399 از 1635 اولاول ... 2993493893953963973983994004014024034094494998991399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

منم ریویو درست و حسابی از این دوربین( SX200 ) ندیده ام. انتخاب های خیلی بهتری حول و حوش همون قیمت می تونه انجام بشه.
    ریویو درست حسابی نداشت یعنی چی؟تعداد ریویوها کم بود یا خود دوربین خوب نبود؟

انتخاب بهتر کدوم مدل ها میتونن باشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ریویویی که از هر نظر دوربینو تایید کرده باشه رو ندیدم. خودم اول قصد داشتم این دوربینو بخرم ولی با مطالعه بیشتر منصرف شدم. مدل های بهتر از اون همونطور که دوستمون گفت:
    Canon G10
    Canon G11
    Panasonic FZ35
    Panasonic TZ6
    ......
    بستگی به اولویت هاتون داره که چه امکاناتی براتون مهمتره.

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

صراحت گفتار بنده رو بايد ببخشيد ولي سركار خانم قبلا بارها و بارها جواب سوالات شما داده شده و جنابعالي با اين همه وسواس هيچ وقت صاحب دوربين نميشي . وقتي شما ميگي كدومشون يه ذره نسبت به اون يكي بهتره اين حرف چه معني ميده ؟ فكر كنم از يك خط بيشتر شد .
    من همین صفحه ی قبل جواب شما رو دادم. قبلا هم همون طور که دوستمون گفتند هزار تا پست در جواب شما از طرف من و دوستان دیگه ارسال شد. من واقعا متوجه نمیشم شما دنبال چی هستید.
    جميعا معذرت ميخوام اگه اينقدر سوال ميكنم

با اجازه تون من خودم دوربين ZS1 را خريدم همون 2ماه پيش كه ازتون پرسيدم خريدمش

اين سوال را هم محض كنجكاوي پرسيدم

فقط همين
    Last edited by setayesh_mj; 05-10-2009 at 18:25.

4. این کاربر از setayesh_mj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فقط همين
    دوربين خوبيه مبارك باشه . ولي به عنوان يك پيشنهاد : بعد از اينكه جنسي رو خريديد ديگه دنيال اين نباشيد كه ببينيد فلان مدل چطوره يا اينكه الان قيمتش چنده چون همه اين موارد باعث دل سردي ميشه . از دوربيني كه گرفتيد استفاده كنيد و لذت ببريد . شاد باشيد .

6. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ریویو درست حسابی نداشت یعنی چی؟تعداد ریویوها کم بود یا خود دوربین خوب نبود؟

انتخاب بهتر کدوم مدل ها میتونن باشن؟
    ریویویی که از هر نظر دوربینو تایید کرده باشه رو ندیدم. خودم اول قصد داشتم این دوربینو بخرم ولی با مطالعه بیشتر منصرف شدم. مدل های بهتر از اون همونطور که دوستمون گفت:
    Canon G10
    Canon G11
    Panasonic FZ35
    Panasonic TZ6
    ......
    بستگی به اولویت هاتون داره که چه امکاناتی براتون مهمتره.
    این مدل هایی که گفتین خوبن. ولی بعضیاشون قیمتشون بیشتره و کلاسشون فرق میکنه. به نظر من تو این قیمت انتخاب ها همون SX10 و FZ28 هستند (البته برای کسی که بخواد compact super zoom بخره همین انتخاب بهترینه مگه این که ZS1 هم باشه.
    آها راستی همین الان دوباره یه چیزی یادم اومد قیافه م اینجوری شد . SX200 موقع فیلمبرداری زوم نداره!

فقط همين
    دوربين خوبيه مبارك باشه . ولي به عنوان يك پيشنهاد : بعد از اينكه جنسي رو خريديد ديگه دنيال اين نباشيد كه ببينيد فلان مدل چطوره يا اينكه الان قيمتش چنده چون همه اين موارد باعث دل سردي ميشه . از دوربيني كه گرفتيد استفاده كنيد و لذت ببريد . شاد باشيد .
    من مخالفم. آدم اگه بعد از خرید تحقیق کنه (البته درسته که تحقیق قبلش بهتره!) دو حالت داره. یا متوجه میشه انتخابش درست و بهترین انتخاب بوده. یا این که متوجه میشه انتخاب های بهتری هم بوده که در این صورت سطح اطلاعاتش بالا میره. این که آدم دلسرد بشه یا نشه به خود آدمش ربط داره. من خودم اگه چیزی بخرم که بعدا بفهمم بهترین انتخاب نبوده پشیمون و نمیشم. پیش خودم میگم اشکالی نداره. همین چیزی که خریدم هم خوبی های خودشو داره و مهم اینه که اینو انتخاب کردم و میتونم باهاش حال کنم.
    البته در مورد دوستمون setayesh حالت دومش صدق نمیکنه. چون بهترین دوربین compact superzoom رو خریدن.

8. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من مخالفم. آدم اگه بعد از خرید تحقیق کنه (البته درسته که تحقیق قبلش بهتره!) دو حالت داره. یا متوجه میشه انتخابش درست و بهترین انتخاب بوده. یا این که متوجه میشه انتخاب های بهتری هم بوده که در این صورت سطح اطلاعاتش بالا میره. این که آدم دلسرد بشه یا نشه به خود آدمش ربط داره. من خودم اگه چیزی بخرم که بعدا بفهمم بهترین انتخاب نبوده پشیمون و نمیشم. پیش خودم میگم اشکالی نداره. همین چیزی که خریدم هم خوبی های خودشو داره و مهم اینه که اینو انتخاب کردم و میتونم باهاش حال کنم.
    البته در مورد دوستمون setayesh حالت دومش صدق نمیکنه. چون بهترین دوربین compact superzoom رو خریدن.
    مطمئن باشيد اين دوستمون حالا حالاها به فكر تعويض دوربين نمي افته . چون هم وسواس زيادي براي خريد نشون داده و هم تا اونجايي كه يادمه به گفته خودشون دوربيني مي خواسته كه تا چند سال نخواد اونو عوض كنه . فرمايش شما كاملا درسته ولي با اين كار ( تحقيق بعد از خريد اون هم به اين شكل ) باعث دلسردي ايشون ميشه و بنده هم با توجه به موقعيت اين مطلب رو گفتم .

10. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم ریویو درست و حسابی از این دوربین( SX200 ) ندیده ام. انتخاب های خیلی بهتری حول و حوش همون قیمت می تونه انجام بشه.
    سلام دوست عزیز

بعضی از این review ها برای افراد حرفه ای و ... هست که اینقدر ریز می شوند و ایراد می گیرند!
    برای ما که برای مسافرت و مهمانی و ... می خواهیم خیلی هم خوب و با کیفیت هم هست!
    من خودم در موردش زیاد تحقیق کردم و قصد خریدشم دارم(البته چند ماه دیگر که یکم افت کرد)!
    چون تو مسافرت(مخصوصاً خارج از کشور) وزن و قابلیت حمل خیلی مهم است!!

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

بعضی از این review ها برای افراد حرفه ای و ... هست که اینقدر ریز می شوند و ایراد می گیرند!
    برای ما که برای مسافرت و مهمانی و ... می خواهیم خیلی هم خوب و با کیفیت هم هست!
    من خودم در موردش زیاد تحقیق کردم و قصد خریدشم دارم(البته چند ماه دیگر که یکم افت کرد)!
    چون تو مسافرت(مخصوصاً خارج از کشور) وزن و قابلیت حمل خیلی مهم است!!
    از چه امکان منحصر به فرد این دوربین خوشتون اومد؟! می تونین به ما هم بگین؟

13. این کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از چه امکان منحصر به فرد این دوربین خوشتون اومد؟! می تونین به ما هم بگین؟
    زوم 12X اپتیکال + باتری لیتیوم 1170 میلی آمپر + فیلمبرداری HD + وزن کم و جمع و جور بودن با توجه به این زوم! + امکان تنظیم دستی و ...
    نمونه عکسهای آن هم سرچ کردم و دیدم خوب بود و نیاز من را برآورده می کرد!

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینا که منحصر به فرد نیست. با این همه اگه خیلی خوشت اومده بخر ولی محض اطلاع همونطور که دوستمون Prowler88 اشاره کرد، این دوربین حین فیلمبرداری زوم نداره... همینطور صدای استریو ضبط نمی کنه. نمیشه با کاهش رزولوشن زوم اپتیکال رو افزایش داد. موقعیت فلاشش بده و موقع عکاسی مزاحم می شه و .... البته شاید اینا براتون مهم نباشه و در اینصورت انتخاب خوبیه.
    Last edited by Your Friend; 06-10-2009 at 14:59.

16. 2 کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •