ریویو درست حسابی نداشت یعنی چی؟تعداد ریویوها کم بود یا خود دوربین خوب نبود؟
انتخاب بهتر کدوم مدل ها میتونن باشن؟
ریویو درست حسابی نداشت یعنی چی؟تعداد ریویوها کم بود یا خود دوربین خوب نبود؟
انتخاب بهتر کدوم مدل ها میتونن باشن؟
ریویویی که از هر نظر دوربینو تایید کرده باشه رو ندیدم. خودم اول قصد داشتم این دوربینو بخرم ولی با مطالعه بیشتر منصرف شدم. مدل های بهتر از اون همونطور که دوستمون گفت:
Canon G10
Canon G11
Panasonic FZ35
Panasonic TZ6
......
بستگی به اولویت هاتون داره که چه امکاناتی براتون مهمتره.
جميعا معذرت ميخوام اگه اينقدر سوال ميكنم
با اجازه تون من خودم دوربين ZS1 را خريدم همون 2ماه پيش كه ازتون پرسيدم خريدمش
اين سوال را هم محض كنجكاوي پرسيدم
فقط همين
Last edited by setayesh_mj; 05-10-2009 at 18:25.
دوربين خوبيه مبارك باشه . ولي به عنوان يك پيشنهاد : بعد از اينكه جنسي رو خريديد ديگه دنيال اين نباشيد كه ببينيد فلان مدل چطوره يا اينكه الان قيمتش چنده چون همه اين موارد باعث دل سردي ميشه . از دوربيني كه گرفتيد استفاده كنيد و لذت ببريد . شاد باشيد .
این مدل هایی که گفتین خوبن. ولی بعضیاشون قیمتشون بیشتره و کلاسشون فرق میکنه. به نظر من تو این قیمت انتخاب ها همون SX10 و FZ28 هستند (البته برای کسی که بخواد compact super zoom بخره همین انتخاب بهترینه مگه این که ZS1 هم باشه.
آها راستی همین الان دوباره یه چیزی یادم اومد قیافه م اینجوری شد. SX200 موقع فیلمبرداری زوم نداره!
من مخالفم. آدم اگه بعد از خرید تحقیق کنه (البته درسته که تحقیق قبلش بهتره!) دو حالت داره. یا متوجه میشه انتخابش درست و بهترین انتخاب بوده. یا این که متوجه میشه انتخاب های بهتری هم بوده که در این صورت سطح اطلاعاتش بالا میره. این که آدم دلسرد بشه یا نشه به خود آدمش ربط داره. من خودم اگه چیزی بخرم که بعدا بفهمم بهترین انتخاب نبوده پشیمون ونمیشم. پیش خودم میگم اشکالی نداره. همین چیزی که خریدم هم خوبی های خودشو داره و مهم اینه که اینو انتخاب کردم و میتونم باهاش حال کنم.
البته در مورد دوستمون setayesh حالت دومش صدق نمیکنه. چون بهترین دوربین compact superzoom رو خریدن.
مطمئن باشيد اين دوستمون حالا حالاها به فكر تعويض دوربين نمي افته . چون هم وسواس زيادي براي خريد نشون داده و هم تا اونجايي كه يادمه به گفته خودشون دوربيني مي خواسته كه تا چند سال نخواد اونو عوض كنه . فرمايش شما كاملا درسته ولي با اين كار ( تحقيق بعد از خريد اون هم به اين شكل ) باعث دلسردي ايشون ميشه و بنده هم با توجه به موقعيت اين مطلب رو گفتم .![]()
سلام دوست عزیز
بعضی از این review ها برای افراد حرفه ای و ... هست که اینقدر ریز می شوند و ایراد می گیرند!
برای ما که برای مسافرت و مهمانی و ... می خواهیم خیلی هم خوب و با کیفیت هم هست!
من خودم در موردش زیاد تحقیق کردم و قصد خریدشم دارم(البته چند ماه دیگر که یکم افت کرد)!
چون تو مسافرت(مخصوصاً خارج از کشور) وزن و قابلیت حمل خیلی مهم است!!
از چه امکان منحصر به فرد این دوربین خوشتون اومد؟! می تونین به ما هم بگین؟
زوم 12X اپتیکال + باتری لیتیوم 1170 میلی آمپر + فیلمبرداری HD + وزن کم و جمع و جور بودن با توجه به این زوم! + امکان تنظیم دستی و ...
نمونه عکسهای آن هم سرچ کردم و دیدم خوب بود و نیاز من را برآورده می کرد!
اینا که منحصر به فرد نیست. با این همه اگه خیلی خوشت اومده بخر ولی محض اطلاع همونطور که دوستمون Prowler88 اشاره کرد، این دوربین حین فیلمبرداری زوم نداره... همینطور صدای استریو ضبط نمی کنه. نمیشه با کاهش رزولوشن زوم اپتیکال رو افزایش داد. موقعیت فلاشش بده و موقع عکاسی مزاحم می شه و .... البته شاید اینا براتون مهم نباشه و در اینصورت انتخاب خوبیه.
Last edited by Your Friend; 06-10-2009 at 14:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)