مگه ما گفتیم خدانکرده بالا خونشو اجاره داده...
این رونالدو ام مسالش شده مثله سکه که می ندازی هوا شون صد تا دور می زنه تا برسه به زمین...حالا ببین آخر سر می ره رئال یا منچستر می مونه...
مگه ما گفتیم خدانکرده بالا خونشو اجاره داده...
این رونالدو ام مسالش شده مثله سکه که می ندازی هوا شون صد تا دور می زنه تا برسه به زمین...حالا ببین آخر سر می ره رئال یا منچستر می مونه...
Last edited by iammahdi; 10-07-2008 at 15:31.
سلام خدمت دوستان گل و عزیزم:
خوب چارلی جون اول که دست درست ممنون اقا ولی دوم اینکه میگم این رائول که در امضات گذاشتی که کاپ رو بلند کرده اره امضا رو میگم وزن این کاپ چقدر هست؟
اخه انگار رائول بدجوری داره تلاش میکنه تا بلندش کنه؟
خییلی سنگینه انگار امیدوارم که یه ذره خوشگل تر بسازنش تورو خدا نیگا به نظر من چندان خوشگل نیست مال ایتالیا که ول معطل ولی مال این انگلیسیهای پدر سوخته بدجوری قشنگه.
درسته شایدم کیبردش مشکل داشنهبابا تابلوه دیوید داره شوخی می کنه !- راستی اسی جان از نظر در باز کن مشکل نداری ؟؟/ گرفتی که چی گفتم!!!
تایید میشه احمد ااا ببخشید داش رائول آقا نرن خوب کیبرد منم مشکل داره دیگهخییلی سنگینه انگار امیدوارم که یه ذره خوشگل تر بسازنش تورو خدا نیگا به نظر من چندان خوشگل نیست مال ایتالیا که ول معطل ولی مال این انگلیسیهای پدر سوخته بدجوری قشنگه.- راستی جام آلمان و دیدین ؟؟ مثل قالپاق پرایده
صد در صد تایید میشه داش راموس دقیقا اصلا به اون میشه گفت کاپ؟
از جام لیگ خودمون که بهتره ...بند و بساطش از هم جدا می شه....فکر کنم از اون جامایی که کیلیویی می فروشند...
آره گرفتم راموس جون, تو یه ندا بدی من تا تهشو خوندم!
درست و سالم دارم درهای علم رو می گشایم ! و عبور می کنم !
جام قهرمانان از همه قشنگتر نیست ؟ عین هلوه !
داش رائول شما چی مشکل نداری- بچه ها یه وقت نگین این باند درست کردن دیوید که برگشت براتون توضیح میدم
من دلم واسه دیوید تنگ شده, همه بریم بگیم زودتر آزادش کنن.
همه تضمین بدیم که دیگه از این کارا نمی کنه. البته فکر کنم خودشم تا حالا کلی از این قولها داده !![]()
کریستیانو رونالدو از اظهارات امروز سپ پلاتر حمایت کرد و اذعان کرد که حرفهای پلاتر بر حق است.
امروز صبح بود که در رسانه های مختلف مصاحبه ای از سپ پلاتر منتشر شد که در ان رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال اعلام کرده بود که باشگاهها نباید مانع بازیکنانی شوند که دوست دارند ان باشگاه را ترک کرده و به باشگاه دیگری برود و در غیر این صورت این عمل باشگاه را برده داری نوین نام برد.
سپ پلاتر در ادامه از مسئولان باشگاه منچستر یونایتد نیز درخواست کرده بود که رونالدو که دیگر تمایلی به بازی در این باشگاه را ندارد رها کنند تا این بازیکن به رئال مادرید بپیوندد.
ساعاتی بعد از این اظهارات سپ پلاتر ، کریستیانو رونالدو در مصاحبه با تلویزیون پرتغال از سخنان پلاتر حمایت کرده و این اظهارات را صحیح و بر حق عنوان کرد.
بیچاره چطوری بگه عاشق رئاله ! جدی این فرگوسنم عجب یه دنده هست. فکر کنم علتش
پیر شدنش و ملیتش باشه ! آخه اهالی اون طرفا یکم زود قاط می زنن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)