تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 2376 اولاول ... 2993493893953963973983994004014024034094494998991399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مديون مردم کرمان هستم اما...
    قلعه نويي: اين بازي حساسيتي براي من ندارد

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران مي گويد: ديدار با مس کرمان مثل ديگر مسابقات است و براي من هيچ حساسيتي ندارد.

امير قلعه نويي به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: مردم کرمان و مسئولان باشگاه مس نقش زيادي در بازگشت مجدد من به سطح اول فوتبال کشور داشتند و پس از اتفاقاتي که پيرامون تيم ملي افتاد آنها به بنده و همکارانم اعتماد کردند و به همين دليل خودم را مديون آنها مي دانم. وي در ادامه مي گويد: ديدار روز يکشنبه براي من حساسيتي ندارد و در واقع مثل ديگر مسابقات ليگ است اما براي عقب نماندن در کورس بايد 3 امتياز اين مسابقه را به دست آوريم. سرمربي استقلال درباره حضور رحمتي و صادقي نفرات سابق استقلال در ترکيب مس کرمان مي گويد: اين بازيکنان براي استقلال زحمات زيادي کشيده اند.خود من در طول سالهاي اخير بر اين مسئله از نزديک واقف بوده ام و اميدوارم هر جا که هستند موفق باشند. قلعه نويي درباره ضعف خط حمله استقلال در گلزني مي گويد: من به اين مهاجمان اميدوارم و طي هفته هاي اخير خودم و آقاي مرفاوي تمرينات ويژه اي را براي آنها در نظر گرفتيم که اميدواريم از همين بازي مقابل مس طلسم گل نزدن آنها شکسته شود. سرمربي استقلال در پاسخ به اين پرسش که "آيا وحيد طالبلو به دليل برگشت خوردن چک دوم خود با باشگاه اختلاف دارد؟" مي گويد: اين مسئله را تکذيب مي کنم، شايد چک وحيد پاس نشده باشد اما غيبت وي در تمرين دو روز قبل ربطي به اين مسئله نداشت و ما معمولاً در تمرينات هوازي که دروازه بانها کار خاصي ندارند به وحيد استراحت مي دهيم. قلعه نويي با تاکيد بر اينکه استقلال تا پايان فصل با سه مدافع بازي مي کند، افزود: در سه بازي اخير تيم مان دو گل خورده داشته که به دليل اشتباهات فردي بوده نه ضعف ساختار دفاعي ؛در طول سه بازي اخير مدافعان ما تحت فشار قرار نگرفتند و حتي پنج بار هم به زمين نخورده اند.
    Last edited by Alireza Taji; 22-08-2008 at 17:03.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جان‌واريو به تازگي از بند مصدوميت رهايي يافته بود، بار ديگر از ناحيه مچ پا دچار مشكل شده

این جان واریو چرا اینجوریه؟
    حداقل بیاد یک بازی بکنه و تو جریان بازی مصدوم بشه!

بهتره من هم پیش بینی کنم

استقلال 2 -1 مس

بد جوری من رو توی این تاپیک نابود کردن اون همه برنامه ریزی باچند تا از بچه ها و عماد داشتیم که همه چیز به هم ریخت. اکثر بچه ها بخشیده شدن نمیدونم که مدیران چه خصومتی با من دارن که این همه وقته خبر ورزشی
    رو برای من غیر فعال کردن اگه تاپیک استقلال و بچه های گل تاپیک نبودن دیگه پامو نمیذاشتم توی p30world
    فقط من رو که یادتون هست من همون esteghlal 67 (مسعود) هستم دیگه خسته شدم. از هیچی هم نمیترسم اقای مدیر هم دیگه شورش رو در اورده دیگه چقدر باید التماس کنم.

فقط باید از عماد و علیرضا عذر خواهی کنم که توی امر پیش بینی اونا رو تنها گذاشتم ولی من هنوز موندم که
    چرا اقای مدیر به من حتی جواب هم نمیدن شب نیمه شعبان به ایشون پیغام زدم و گفتم که پشیمونم وبه خاطر
    این شب عزیز هم که شده من رو ببخشه ولی هیچ جوابی ندادن
    مسعود جون چی شد؟
    بابک به تاپیک استقلال زیاد میاد امیدوارم ببخشه...
    من قبلا رفتم ضمانتت را بکنم فرداش خودم بن شدم! (البته ربطی به استقلال و جریان شما نداشت)

r4pbr4p جون به خاطر عکسها هم ممنون

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

جان واريو هافبک برزيلي تيم فوتبال استقلال که از ابتداي فصل چند بار به آسيب ديدگي دچار شده است، بار ديگر مصدوم شد
    ای بابا یه مقدار ویتامین دی و کلسیم بدن بهش شاید استخوناش قوی شد کمتر شکست

r4pbr4p جون به خاطر عکسها هم ممنون
    خواهش میکنم عزیز

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جان واریو مشکل مصدومیت نداشت مشکلش ناآمادگی بدنیش بود این مصدومیت ازمچ پاهم زیادجدی نیست

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

لطف کنین لیست بازیکنانی که در هفته ی چهارم بازی می کنند رو بزارین.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لطف کنین لیست بازیکنانی که در هفته ی چهارم بازی می کنند رو بزارین.
    منظورت ترکیب احتمالیه یا اینکه ترکیب موردعلاقه کاربرها رامیخوای ؟چون ترکیبو خودامیرقلعه نوعی هم الان نمیدونه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

=

در تمرين و خطاب به بازيكنان استقلال تهران
    قلعه نويي: بايد در ديدار مقابل مس پيروز شويم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در تمرين امروز از بازيكنان خواست در هفته چهارم ليگ برتر با تمام توان براي كسب پيروزي تلاش كنند.
    به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، تيم استقلال امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين كرد. پيروز قرباني كه امشب مراسم جشن عروسي خود را برگزار مي كند، تنها بازيكن غايب در تمرين بود.
    مهرداد پولادي نيز مصدوميتش بهبود يافته و همراه ساير بازيكنان تمرين كرد.
    امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پيش از آغاز تمرين دقايقي براي بازيكنان صحبت كرد و خطاب به آنها گفت: در سه ديدار گذشته حق استقلال بيشتر از اين ها بود و در ديدار با مس كرمان بايد تمام توان خو را به كار بگيريد تا با كسب پيروزي به تهران بازگرديم.
    بازيكنان استقلال روز آينده به كرمان سفر خواهند كرد.
    پيروز قرباني نيز در اين سفر تيمش را همراهي خواهد كرد؛ اما عليرضا عباسفرد غايب است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تازگی ها مد شده هر بازیکنی از استقلال خارج میشه ، جلوی استقلال میشه فوق ستاره تیمش و یک گل می زنه!
    امیدوارم صادقی همچین کاری نکنه که بدجور کلامون تو هم میره!
    من خیلی به جان واریو امید داشتم اما این که همیشه خدا یا مصدوم هست و یا نا اماده!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تمرين تيم فوتبال استقلال برگزار شد

تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بعدازظهر امروز در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين تيم استقلال بعدازظهر امروز با حضور تمامي نفرات پيگيري شد. تنها "جان‌واريو" به دليل مصدوميت از كنار زمين تمرينات را پيگيري كرد و پيروز قرباني نيز به دليل شركت در مراسم ازدواجش در تمرينات حضور نداشت.

تمرينات استقلال ساعت 15 با دويدن بازيكنان و كارهاي كششي آغاز شد، سپس نفرات زير نظر خداداد بدنساز تيم به تمرينات آمادگي جسماني پرداختند. پس از آن امير قلعه‌نويي در يك چهارم زمين بازيكنان را به سه گروه نارنجي، زرد و آبي تقسيم كرد كه اين بازيكنان به تمرين پاس‌هاي عرضي و انتقال توپ ‌پرداختند.

در تمرين بعدي كه در نيمي از زمين برگزار شد بازيكنان در گروه‌هاي شش نفره پاسكاري سرعتي و طولي را تمرين كردند. پس از آن تمرين حمله به دروازه از كناره‌ها و عمق دفاع و در مقابل دفع اين حملات در برنامه تمريني استقلالي‌ها قرار گرفت.

بازيكنان استقلال پس از انجام يك بازي كوتاه دست گرمي به منظور مرور برنامه‌هاي تاكتيكي با شوت زني به دروازه تمرينات امروز خود را پايان دادند.

با وجود برخي شايعات وحيد طالب‌لو در تمرين امروز استقلال شركت داشت.

امير قلعه نويي در طول تمرين بر تحرك بدني و هوشياري بيشتر بازيكنان تاكيد كرد.

تيم فوتبال استقلال تهران ساعت 16 بعدازظهر شنبه عازم كرمان مي‌شود و پيش از انجام بازي روز يكشنبه مقابل مس يك تمرين ديگر را در شهر كرمان برگزار مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تازگی ها مد شده هر بازیکنی از استقلال خارج میشه ، جلوی استقلال میشه فوق ستاره تیمش و یک گل می زنه!
    امیدوارم صادقی همچین کاری نکنه که بدجور کلامون تو هم میره!
    من خیلی به جان واریو امید داشتم اما این که همیشه خدا یا مصدوم هست و یا نا اماده!
    صادقیو ازاستقلال بیرون نکردند خودش رفت درحالیکه مرتضی ابراهیمی و حسین کاظمی و........سال پیش ازاستقلال به خواست ناصرخان کنارگذاشته شدند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •