مديون مردم کرمان هستم اما...
قلعه نويي: اين بازي حساسيتي براي من ندارد
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران مي گويد: ديدار با مس کرمان مثل ديگر مسابقات است و براي من هيچ حساسيتي ندارد.
امير قلعه نويي به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: مردم کرمان و مسئولان باشگاه مس نقش زيادي در بازگشت مجدد من به سطح اول فوتبال کشور داشتند و پس از اتفاقاتي که پيرامون تيم ملي افتاد آنها به بنده و همکارانم اعتماد کردند و به همين دليل خودم را مديون آنها مي دانم. وي در ادامه مي گويد: ديدار روز يکشنبه براي من حساسيتي ندارد و در واقع مثل ديگر مسابقات ليگ است اما براي عقب نماندن در کورس بايد 3 امتياز اين مسابقه را به دست آوريم. سرمربي استقلال درباره حضور رحمتي و صادقي نفرات سابق استقلال در ترکيب مس کرمان مي گويد: اين بازيکنان براي استقلال زحمات زيادي کشيده اند.خود من در طول سالهاي اخير بر اين مسئله از نزديک واقف بوده ام و اميدوارم هر جا که هستند موفق باشند. قلعه نويي درباره ضعف خط حمله استقلال در گلزني مي گويد: من به اين مهاجمان اميدوارم و طي هفته هاي اخير خودم و آقاي مرفاوي تمرينات ويژه اي را براي آنها در نظر گرفتيم که اميدواريم از همين بازي مقابل مس طلسم گل نزدن آنها شکسته شود. سرمربي استقلال در پاسخ به اين پرسش که "آيا وحيد طالبلو به دليل برگشت خوردن چک دوم خود با باشگاه اختلاف دارد؟" مي گويد: اين مسئله را تکذيب مي کنم، شايد چک وحيد پاس نشده باشد اما غيبت وي در تمرين دو روز قبل ربطي به اين مسئله نداشت و ما معمولاً در تمرينات هوازي که دروازه بانها کار خاصي ندارند به وحيد استراحت مي دهيم. قلعه نويي با تاکيد بر اينکه استقلال تا پايان فصل با سه مدافع بازي مي کند، افزود: در سه بازي اخير تيم مان دو گل خورده داشته که به دليل اشتباهات فردي بوده نه ضعف ساختار دفاعي ؛در طول سه بازي اخير مدافعان ما تحت فشار قرار نگرفتند و حتي پنج بار هم به زمين نخورده اند.