والا من تو یه سایتی به طور تصادفی دیدم (2-3 روز پیش)کی خریده که ما خبر نداریم ؟
فکر میکنم شایعه هست. من آنلاینم تو بارسا !
شاید شایعه باشه...
والا من تو یه سایتی به طور تصادفی دیدم (2-3 روز پیش)کی خریده که ما خبر نداریم ؟
فکر میکنم شایعه هست. من آنلاینم تو بارسا !
شاید شایعه باشه...
راستی خیلی خوشحال میشیم فعالیت کنید.
موفق باشید
بارسا دنبال ویا هست. ژاوی توصیه کرده به مسئولان بارسا
فاكتور مهمي بود!خب قدش کوتاس دیگه !
پس بياد :دي
ايراد برا چي عمو
خوشحال ميشويم
يحيي توره با بارسلونا تمديد مي کند
هافبک ساحل عاجي باشگاه بارسلوناي اسپانيا، در هفته آينده قرارداد جديدي امضا خواهد کرد تا به شايعه جداشدن از اين تيم خاتمه دهد.
ديميتري سلوک" مديربرنامه هاي اين بازيکن، در پايان رقابتهاي فصل گذشته گفته بود باشگاه بارسلونا بايد توجه و احترام بيشتري نسبت به موکلش نشان دهد در غير اين صورت از نيوکمپ خواهد رفت.
شکست مذاکرات ميان طرفين به شدت گرفتن شايعات در مورد جدايي توره دامن زد و پاي منچسترسيتي و اينترميلان نيز به عنوان تيم هاي خواهان او، به ميان کشيده شد.
در مقابل بارسلونا دست به کار شد تا از رفتن او جلوگيري کند. سلوک اکنون اطمينان دارد که قرارداد جديد در هفته آينده امضا شده و توره باز هم در نيوکمپ بازي خواهد کرد.
به نوشته روزنامه ال موندو ديپورتيوو، وي اظهارداشت:«همه چيز تقريبا مرتب است. اگر اتفاقي نيفتد، در پايان هفته آينده او قرارداد جديدش را امضا خواهد کرد. اميدوارم توره روز پنجشنبه در بارسلونا باشد.»
مسی محبوب تر از رونالدو
سایت گل- طبق مطالعه ای که در یکی از دانشگاه ها صورت گرفته است، لیونل مسی از نظر میزان محبوبیت در میان رسانه ها از کریستیانو رونالدو پیشی گرفته است.هرچند که این محبوبیت را می توان مقدمه ای برای موفقیت مسی در کسب عنوان بهترین بازیکن دنیا دانست ولی ستاره آرژانتینی راه زیادی دارد تا بتواند این جایزه را کسب کند.
طبق اعلام دانشکده اقتصاد، ورزشی دانشگاه ناواررا، نتیجه تحقیقات آنها بدین ترتیب بوده که مسی محبوب ترین بازیکنی است که بیش از سایر بازیکنان در مطبوعات در فصل گذشته در مورد او صحبت شده است که گلزنی در فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز شاید یکی از عواملی باشد که نام او پیش از ستاره پرتغالی آمده باشد. رونالدو که به زودی و با پیوستن به رئال، گران قیمت ترین بازیکن دنیا لقب خواهد گرفت نیز در این لیست قراردارد. هر چند که محققان معتقدند که قیمت واقعی کریس حدود 82 میلیون یورو، یعنی 12 میلیون کمتر از آنچه سران رئال برای پرداخت به منچستر آماده کرده اند، می باشد.
در این میان ارزش واقعی مسی 22 ساله، 80 میلیون یورو اعلام شده و فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی لیورپول نیز 67 میلیون یورو اعلام شده است.
در ارزیابی تیمی، منچستر یونایتد و بارسلونا در صدر لیست هستند و سر الکس فرگوسن همچنان تاثیرگذار ترین مربی فوتبال لقب گرفته و پپ گواردیولا دومین مربی می باشد.
فیلیپه بازیکن دپورتیوو که احتمالا بارسا میخردش گفته من اماده بازی کردن واسه بارسا هستم.
احتمال فروش اتوو و خرید دیوید ویا هم هست. این منچستر سیتی خیلی دنبال اتوو هست. ولی لاپورتا میگه ما دوست داریم اتوو اینجا خداحافظی کنه
اونلي يحيي توره! هم خودش هم دادشش! چه چيزايي هستن!يحيي توره با بارسلونا تمديد مي کند
يه تيكه تو بازي ليگ برتر انگليس بود بين آرسنال و منچستر بود كه كولو تره توپو از دنالدو گرفت و يه حركت مثل خودشو جلو خودش انجام داد! رنالدو گو گيجه گرفته بود! خيلي حال كردم! گزارش گر خارجي گفت : ronaldo being on ronaldo و خنده كرد! فردوسي پور هم گفت!...
خيلي جالب بود!
توره مقابل 6 تاييها هم تاثيرگزار بود : يه چيزي مث مارادونا از ميانه زمين توپ رو ميگرفت و ميريخت و ميرفت
اوج بازیش جلوی منچستر بود که تو پست تخصصیش نبود. دفاع آخر بازی میکرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)