یه سوال دیگه نمی دونم جه قدر درسته یا نه شنیدم که باید ps3 رو آپدیت کرد آره؟بعد هر چند وقت یه بار؟لطفا توضیح بدین
یه سوال دیگه نمی دونم جه قدر درسته یا نه شنیدم که باید ps3 رو آپدیت کرد آره؟بعد هر چند وقت یه بار؟لطفا توضیح بدین
بله. کار خواستی هم نیست اپگردش تو همه دیسک ها هست. و به راحتی این کار انجام میشه. معلوم نمیکنه ۲ ماه ۳ ماه شایدم ۱ ماهیه سوال دیگه نمی دونم جه قدر درسته یا نه شنیدم که باید ps3 رو آپدیت کرد آره؟بعد هر چند وقت یه بار؟لطفا توضیح بدین
الان قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم زیر ۴۰۰ هست بین ۳۸۰ تا ۳۹۵یه جا 250 قیمت کردم تو پونک گفت 440 تومن به نظرم گرون گفته .البته من که نمی خوام از پونک بگیرم ولی خیلی بی انصاف بوده
پارچه مارچه از پس این گرد و غبار کرمانشاه بر نمیاد!بستگي داره كه چقدر از كنسول استفاده ميكني--اگه كمتر از 10 ساعت خوبه راهش اينه كه وقتي خاموشه يه پارچه نرم بگيري و بكشي روش---آمادش هم هست ميفروشن---![]()
دوستان قیمت بازیهای قدیمی اکبند چند هستش برای این کنسولل . اصلا بازیهایی مث موتوراستورم 1 اک تو بازار پیدا میشه ؟ یا کیلزون 2 ؟
بعدش این همه خرید و فروش بازیهای دسته 2 رایجه مشکلی نداره برا دسگاه
Last edited by ali gamma; 25-06-2010 at 22:21.
کنسولت سالم موند!؟!؟چاقه یا لاغر؟
من یه فت دسته 2 که 40 گیگه با دو تا دسته ی اصل بگیرم 200 .میا رزه ؟
خیر دوست عزیز این بازی ها دیگه خیلی بعید میدونم آکبندشون پیدا بشه!
راجع به قیمتم فرق میکنه از 30 تا 120!!!
اگه هیچ موردی نداره بگیرش.
ولی قبلش از طرف یه هفته ازش فرصت بگیر تستش کن ببین خوبه،موردی چیزی نداره بعد اقدام به خریدش کن
بازم با دوستان مشورت کن ضرر نداره
بستگی به تمیز بودن ومهم تر از این سالم بودنش داره!من یه فت دسته 2 که 40 گیگه با دو تا دسته ی اصل بگیرم 200 .میا رزه ؟![]()
اره کلا مغازه دارا همینن
اصلا ارزش فکر کردن و حرف زدن ندارن
Last edited by foxyjanam; 26-06-2010 at 04:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)