فاصضله با توجه به اندازه سایز فونت تنظیم میشه میتونید با یزرگ یا کوچک کردن سایز نوشته این کار را بکنید گزینه مانند ورد نداره
فاصضله با توجه به اندازه سایز فونت تنظیم میشه میتونید با یزرگ یا کوچک کردن سایز نوشته این کار را بکنید گزینه مانند ورد نداره
دوستان كسي نبود به اين سوال جواب بده؟ اگر بخواهيم اكسل كلا مقدار موجوددر يك سلول را داخل سلول ديگري وارد كنه چكار بايد بكنيم؟ لطفا جواب دهيد
برای اینکه مقادیر را وراد سلول دیگری شود باید اون سلول را مساوی با سلول مبدا قراربدهی مثلا برای وارد کردن مقدار a1 در b1 باید در b1 فرمول زیر را بنویسی
a1=
برای اینکه محتویات یک خانه را بدون هیچ گونه تغییری در یک خانه دیگر در شیت دیگری قرار دهیم باید چکار کرد
الان فایل زیر را ببینید
در شیت خلاصه مالی
در ستون فصل، نام فصل که در شیت فصل قرار دارد
در ستون عنوان عنوان که در شیت فصل قرار دارد
و در ستون کارکرد جمع کارکرد که در شیت فصل قرار دارد
باید گذاشته شود
الان به صورت دستی من فصل اول را خودم گداشتم
نام فصل را فصل اول و عنوان آن را عملیات تخریب و کارکرد آن هم جمع کارد کرد فصل اول که در شیت فصل قرار دارد گذاشته ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* سوال من مثل سوال دوست قبلی است اما هر کار کردم نشد که نشد ........................
مرسی ولی نمیدونم اینها رو از کجا میارین!
باز همونطوریه و فایده ای نداره
تصویر زیر رو ببینید
اکسل 2007 هستش و برای فریز دو تا راه بیشتر نداره.یا فریز سطر اولی یا فریز ستون اولی.
هرکدومو که فعال میکنی اون یکی از کار میفته
دوستان اگه کسی نمیدونه همین رو تصویب کنیم که اکسل قابلیت فریز سطر و ستون بصورت همزمان رو نداره
عزیزان در رای گیری مشارکت کنند...
با سلام
دوستان دیروز فرمی رو از اکسل دیدم که در یک قسمت وقتی مقدار عددی یک مبلغ رو وارد می کردم در سلول دیگه ای که برای نوشتن مبلغ به صورت حروف بود به صورت خودکار اون مبلغ به حروف نوشته میشد . یعنی مبلغ عددی رو که وارد می کردی همون مبلغ به صورت حروف نوشته میشد این کار در اکسل چطور انجام میشه ؟
با تشکر
دوست عزیز شما همین عکسی گه گذاشتین هر دو سطر و ستون رو دارید استفاده میکنید unfreeze (گزینه اول) یعنی اینکه هر دو سطر و ستون فعال هستند شما ابتدا گزینه unfreeze رو بزن بعد یک سلول مثلا B2 رو انتخاب کن و گزینه freeze panes رو بزن خودتون متوجه کار میشید اگه بازهم نتونستید این کار رو انجام بدید شما بگید چه محدوده ای رو احتیاج دارید تا بنده بگم کدوم سلول رو انتخاب کنید بعد freeze panes رو بزنید
Last edited by ebibarati; 06-07-2013 at 08:43.
این کار با یک فایل انجام میشه به نام Persian Function For Microsoft EXCEL که به صورت add-ins در اکسل نصب میشه که شرکت فرسازان ارئه داده قبلا رایگان بود ولی الان میتونی تو سایتش با پرداخت مبلغ اونو دریافت کنید البته قلاً چند بار خودم در اهمین تاپیک آپ کردم یه سرچ بزن شاید پیدا کنی تو سایتها دیگه هم احتمال برای دانلود گذاشته
شما برای اینکه از یک شیت اطلاعات را به شیت دیگه منتقل کنید باید اول در شیت مقصد یعنی شیت دوم علامت = بزنید و بعد در شیت اول سلول مورد نظر را مثلاً a1 را انتخاب کنید
برای اینکه اطلاعات مفید رو انتقال بدید بهتره در شیت اول یعنی همون شیت فصل اطلاعات را تجزیه کنید مثلا شما سربرگ رو a تا h قراردادید حالا اگر بخواهید اطلاعات را انتقال بدید کل اون مطالب منتقل میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ebibarati; 07-07-2013 at 08:27.
سلام
نمیدونم چرا وقتی میخوام فایلهای اکسل رو باز کنم پیغام زیر رو میده و و قتی ok میکنم باز میشه و مشکلی هم نداره.فقط این پیغام خیلی تو اعصابه و برای همه فایلهای اکسل اینجوری میشه. از زمانی که همکارم چند ساعتی پشت سیستم نشست اینجوری شد ، نمیدونم چکار کرده لامصب
![]()
Last edited by vahid*; 08-07-2013 at 09:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)