تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 870 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

---------------------------------
    Last edited by B L A S T E R; 17-01-2008 at 19:20.

در آغاز فعالیت sound of DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مگه سوال پرسیدی جواب نگرفتی؟

سلام رفيق! آره سوال پرسيده بودم! ولي اگه اين كل كل هاي بي خود سوني اريكسون و نوكيا تموم بشه(شكر خدا انگار تموم شد)اينقدر پست الكي زده نمي شه كه سوالاي بقيه توش گم بشه!
    سوالم اين بود:

<p>
    سلام به همگي!! من يه مدتيه با نصب برنامه هايه جاوا رو <b>مموري كارت</b> گوشيم مشكل پيدا كردم!قبلا اينطوري نبود! وقتي در حال نصب برنامه جاوا هستم حدودا تا 90% نصب مي شه بعد يهو وا ميسته و certificate error مي ده! اما وقتي حافظه گوشي رو انتخاب مي كنم كامل نصب مي شه! كسي مي دونه مشكل از چيه؟! واسه كسي هم قبلا اين اتفاق افتاده؟! </p>
    <p>&nbsp;</p>
    <p>يكيم اينكه الان من با اينكه 100 مگا بايت تو رمم فضايه خالي دارم بعضي وقتا كه مي خوام يه برنامه رو اجرا كنم پيغام memory full مي ده! و برنامه اجرا نمي شه كه بايد گوشيمو ريستارت كنم! چي كار كنم كه اين مشكل از بين بره!؟ ممنون رفقا!
    </p>

اگه كسي مي دونه مشكل چيه ! بگه خيلي ممنون ميشم رفقا!!

<p>
    میبینم که ما بوقیم!!!!!!!!!!!!!!!!!
    </p>

انگار حق با من بود نه ؟! خودم هواتو دارم! سوالت اين بود ديگه!

<p>
    بچه ها تازگیا فیلم برداری که می کنم یه صدایی میوفته رو فیلم.انگار که داری کاغذ مچاله میکنی داستان چیه؟
    </p>

S_N يعني چي؟! تا حالا از كسي نشنيدم همچين مشكلي داشته باشه!! ولي اگه اينطوره كه تو مي گي پس احتمالا وقتي با Recorder هم صدا ضبط مي كني بايد اينطوري بشه! كه در اينصورت اون قسمتي كه صدا رو ضبط مي كنه(ته گوشي) دچار مشكل شده ! به نظر من بهتره ببري نمايندگيش!
    بازم ممنون كه حداقل تو توجه كردي موفق باشي!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

شاید اب رفته باشه توی اون قسمتی که صدا رو ضبط میکنه!غیر از این اگه باشه مطمئن باش مشکل نرم افزاریه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

این ارور certificate error مربوط میشه به ساین کردن نرم افزار!ولی شما میگید که فقط وقتی که توی فون مموری سیو میکنید این ارور میاد!شما مشکلاتتون فقط با فرمت کردن مموری و خود گوشی حل میشه!کلا گوشی سیمبین مثل ویندوز رو کامپیوتره!بعد از هر چند ماهی(بستگی به مقدار فایلهایی داره میریزی روی گوشی)نیاز به یک فرمت اساسی یا در اصطلاح یه خونه تکونی پیدا میکنه!ارورهای گوشی شما همگی با دو فرمت گوشی و مموری کارت براحتی حل میشه!در مورد ارور مموری فول هم حتما کار خرابیه یک نرم افزاره!من وقتی 400 کیلوبایت از مموری کارتم خالی باشه این ارور میاد!الان هم فقط 30 مگابایت خالی دارم واین ارور نمیاد!پس فقط فرمت والسلام!

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

حمید رضا جان مطمئن باش که خود ال سی دی نیست
    معمولا روی گوشی هایی محافظ ال سی دی نمیذارن که اغلب تا شو باشه مثل 6131 و یا n93i که کمتر در دسترس باشه
    اگر هم ال سی دی ات مشکل داشت 65 هزار تومن خرجشه
    5700 ام رو از پشت بوم افتاد پایین lcd اش سوخت و تعمیرش کردم و بقیه موارد مشکلی نداشت
    پس ساسان جان به نظر شما با تعویض قاب میشه شیشه روش رو عوض کرد که قاعدتا باید بشه
    خیلی ببخشید حمید جان ولی شما غلط کردی که اون برچسب رو کندی!!دی:!!!من خودمو میکشم که اون برچسب رو نگهدارم!!البته 800 تومن از این برچسبها میفروشند!زیر برچسب در اصل شیشه ی قاب اصلی گوشی هست!و در زیر اون قاب خود ال سی دی گوشی قرار داده شده !پس به ترتیب میشه:برچسب محافظ!شیشه ی خود قاب گوشی و سپس خود ال سی دی!
    دستت درد نکنه داش امین اون برجسب رو که خودم نکدنم کنده شد البته رفتم دنبالش گفتن فعلا برای 5700 نیموده یه N70 رو گرفتم کوچیک بود 2500 رفت تو پاچم
    پس شما هم میگی که با تعویض قاب شیشه اش هم عوض میشه دیگه !
    آقا من خودم گوشی رو باز کردم ، lcd محافظ داره (مطمئن باش)
    خوب ببیبنم وقتی باز کردی شیشه به خود قاب وصل بود که با تعویض قاب عوض شه

در آغاز فعالیت sound of DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این ارور certificate error مربوط میشه به ساین کردن نرم افزار!ولی شما میگید که فقط وقتی که توی فون مموری سیو میکنید این ارور میاد!شما مشکلاتتون فقط با فرمت کردن مموری و خود گوشی حل میشه!کلا گوشی سیمبین مثل ویندوز رو کامپیوتره!بعد از هر چند ماهی(بستگی به مقدار فایلهایی داره میریزی روی گوشی)نیاز به یک فرمت اساسی یا در اصطلاح یه خونه تکونی پیدا میکنه!ارورهای گوشی شما همگی با دو فرمت گوشی و مموری کارت براحتی حل میشه!در مورد ارور مموری فول هم حتما کار خرابیه یک نرم افزاره!من وقتی 400 کیلوبایت از مموری کارتم خالی باشه این ارور میاد!الان هم فقط 30 مگابایت خالی دارم واین ارور نمیاد!پس فقط فرمت والسلام!
    rainysky درسته همونطوري كه خودتم ميدوني اين error مربوط مي شه به ساين كردن برنامه! ولي برنامه هاي سيمبين نه جاوا!! تعجب منم همينه!!در هر صورت از راهنماييت ممنونم!

فقط شايد مموري ويروسي شده باشه! الان سوالم اينه كه اگه فرمت كنم به فرض كه ويروس داشته باشه از بين ميره ويروسه يا نه حتما بايد آنتي ويروس نصب كنم؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان.

در مورد اون ترفندی که گفته شد برچسی های روی هندزفری رو بکنید تا صدا بیشتر بشه به یه نکته رسیدم...

وقتی که اون لاستیک سر هندزفری رو برمیدارین یه روکش تقریبا میشه گفت پارچه ای روی سوراخ هدفون هست...

این خودش 2 لایه هست...یعنی اگر 2 لایه رو بکنی صدا بد میشه و باس هم از بین میره...اما اگر با دقت فقط 1 لایه رو بکنی صدا بیشتر میشه و به نظر من خیلی صدا بهتر شد...البته اکولایزر روی pop هست..

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

ویروسی برای سیمبین ورژن 3 نیومده!انتی ویروس نیازی نیست!شما فقط گوشی و مموری رو فرمت کنید کارتون راه میفته 300 درصد!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

پيش فرض

درسته. خودمم رفتم دنبالش سه دكمه رو پيدا كردم: سبز و * و 3. فرمت هم شد اما بازم وقتي قفل رو وارد مي كنم قبول نميكنه. الان بعد فرمت بايد كد 12345 شده باشه ديگه. درسته؟ پس چرا قبول نميكنه؟!!!

كسي نمي خواد به من كمك كنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

ایا راهی هست که پسورد گوشی را ببینیم شنیدم یه کد هست ولی نمیدونم چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •