تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 1404 اولاول ... 2993493893953963973983994004014024034094494998991399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه Splinter Cell 3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اقای ارشیا به نظر من گوشی 1100 از 5700 بهتر چون 3 روز شارژ داره و تازه از همه مهم تر چراغ قوه هم داره.
    این عکسی هم که از ps2 & ps3 & psp انداختی مال چند سال پیش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .
    با عذر خواهی از بقیه ی دوستان چون این تاپیک مال psp هست نه مال mobile phone .

داره خودمونی میشه Splinter Cell 3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

البته این فقط یک شوخی بود یک وقت جدی نگیری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بسه ديگه بابا مگه اين جا تاپيك علامت سواله؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستي يه چيزه ديگه فكر ميكنيد هزينه خريد psp و كپي خور كردنش چه قدر بشه؟؟(اصلا براي كپي خور كردن پول ميگيرن؟؟)

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من که برای copy خور کردنش 15t دادم

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

راستي يه چيزه ديگه فكر ميكنيد هزينه خريد psp و كپي خور كردنش چه قدر بشه؟؟(اصلا براي كپي خور كردن پول ميگيرن؟؟)
    خوب شما دستگاهتو كپي خور شده بخر اكثر مغازه هاي تو ايران دستگاه رو كپي خور شده مي فروشن !

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب شما دستگاهتو كپي خور شده بخر اكثر مغازه هاي تو ايران دستگاه رو كپي خور شده مي فروشن !
    خوب دوست عزيز شما ميدوني قيمت كپي خور شدش چنده ؟؟؟
    دستگاه هاي كپي خور شده جعبشون پلمپ شده هست يا نه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مي شه اسم 10 تا 05 بازي كه بدرد بچه هاي 7 تا 8 ساله بخوره را بهم بگيد؟هم مي خوام ساده باشن و هم صحنه ناجور نداشته باشن.فعلن كه را با كامپوترش جي تي اي بازي مي كنه!به حرف منم گوش نمي ده! بازي هايي كه براي psp خودم دارم همه يا فكرين يا كشت و كشتار خفن

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولین بازی که من پیشنهاد میکنم Flow هست که یه بازی کاملا ساده اس و خیلی هم راحته... تنها بدیش اینه که خیلی کمه!!!
    loco roco و patapon هم انتخابهای بسیار عالی هستند.
    برای اینکه بازی های کودکانه رو بیشتر پیدا کنید میتونید به اینجا مراجعه کنید...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این صفحه انتخاب کنید که از چه سبکی بازی بهتون نمایش بده.
    ویرایش:
    البته یه راه دیگه اش اینه که برید اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انتخاب کنید که از چه پلتفرمی برای چه گروه سنی و با چه درجه خشونتی بازی میخواهید. قول میدم بهترین نتیجه رو بگیرید.
    Last edited by musketeer; 09-05-2008 at 16:44. دليل: اضافه کردن ESRB

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

خوب دوست عزيز شما ميدوني قيمت كپي خور شدش چنده ؟؟؟
    دستگاه هاي كپي خور شده جعبشون پلمپ شده هست يا نه؟؟
    مي گم شما ما رو گذاشتي سر كار نه !؟ دستگاه كپي خور شده يعني يه عملي رو دستگاه انجام مي شه كه تو كارخونه سازانده اون عمل روش انجام نمي شه ! در نتيجه فكر كنم بايد پلمپش باز بشه اگه بخوان كپي خورش كنن !
    قيمت من صد بار گفتم نمي دم چون قيمت ها تو ايران بالا پايين مي شه شما حدودا رو 220 حساب كن كپي خور شده اصلا به اين راحتي تو ايران دستگاه غير كپي خور نمي توني پيدا كني !!!

مي شه اسم 10 تا 05 بازي كه بدرد بچه هاي 7 تا 8 ساله بخوره را بهم بگيد؟هم مي خوام ساده باشن و هم صحنه ناجور نداشته باشن.فعلن كه را با كامپوترش جي تي اي بازي مي كنه!به حرف منم گوش نمي ده! بازي هايي كه براي psp خودم دارم همه يا فكرين يا كشت و كشتار خفن
    به به ! اين همه بازي يكي كرش ! لوكو رو كو ! بازي هاي ورزشي ، مدي اويل ! اينا !
    بعد جي تي اي كه مشكلي نداره بازي خنده داريه كلا واسه كودكان به نظر مناسبه با توجه به اينكه گرافيك بالايي هم نداره داستان درستو حسابي هم كه نداره يه شهر درندشته كه الكي مي شه توش چرخ زد ! اون صحنه هاي ضايعشم بايد پچش رو نصب كنه بچتون تا ببينه ! بعد يعني شما واقعا زورتون بهش نمي رسه خوب اگه فكر مي كنين نامناسبه نذارين بازي كنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •