Virtual Memoryت کمه. برو
my Com>>Advance>>>Performance
ازون ابزار از هاردت به ویرتال مموریت اضافه کن درست میشه![]()
Virtual Memoryت کمه. برو
my Com>>Advance>>>Performance
ازون ابزار از هاردت به ویرتال مموریت اضافه کن درست میشه![]()
آخرین درایور+آخرین دایرکت ایکس+آخرین فریم ور
رو بگیر درسته.![]()
مقسی،موسیو!![]()
نه با با گرافیک منfatal1ty 8600 GT ه . فکر کنم bug بازیه!!!!!!!!!!
سلام من با بازی first battalion مشکل دارم برنامه رو نصب کردن ولی وقتی اجرا میشه درخواست ارسال یک ایمیل میکنه ایمیل رو هم فرستادم ولی هیچ جوابی نیومده
ببخشید یک سوالی داشتم من بازی ایول رو نصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم فیلم اول بازی رو نشون میده ولی بعد کامپیوتر قفل می کنه و فقت باید دکمه ریست روبزنم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
سلام . من بازی Red Faction Multiplayer Test با پچ 1.1 رو دانلود کردم . توی Option هر کاری برای اینترنت می کنم . باز هم اینترنتم رو پیدا نمی کنه و سرور ها رو نمیاره . کمک کنین . ADSL دارم
خوب این احتمالات وجود داره !!!
نوع اتصال سیستم شما به اینترنت رو نمیشناسه !!!(( حتما تو این بازی گزینه ای برای شناسایی نوع اتصال اینترنتی وجود داره ))
ترافیک سایت سرور خیلی بالاست
اصلا ip ایران رو قبول نداره !!!
فکر میکنم تو سایتهایی مثل gamespot برای اتصال به سرور روش کار رو با تمام جزئیات توضیح داده باشه !!!
البته به انگلیسی !!![]()
شاید اینطور باشه !!!
به هر حال من این بازی رو همین دو دقیقه پیش تموم کردم !!!!
اصلا به اون قشنگی که فکر میکردم نبود !!!
داستان بازی کاملا بی سروته بود !!! فقط دوسه تا اسلحه اضافه شده و بجاش در و دیوار ها غیب میشن !!!
اگه شما تو نسخه اول بازی مشکلی نداشته باشید (( با این کارت گرافیک شما هیچکس مشکلی نداره !!!)) پس معلوم میشه که اشکال از خود بازی هست نه از سیستم شما (( چون منهم نسخه اول رو راحت اجرا کردم ولی در این بازی مشکلی مثل مال شما رو داشتم ))
مشخصات سیستم رو باید بنویسید !!!
در ضمن بازی (( اویل )) نه بازی ایول !!!
خداییش این کلمه رو که دیدم یاد لفظ (( ایوالاه )) افتادم !!!!(( شوخی ))
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)