دوستان نظرتون درباره دیسک تی گیت چیه ؟این بهتره یا مکس تک (یه همچین چیزی)
دوستان نظرتون درباره دیسک تی گیت چیه ؟این بهتره یا مکس تک (یه همچین چیزی)
قاطی کردم رفت...البته ایشون پیمان جان هست![]()
آخه این آواتور تون خیلی شبیه همه.. شرمنده ولی خودتون هم میدوند آواتورتون چی هست..!!
البته فکر کنم این قیمت 12+1 باشه چون مثلا تو bc برای کاربرای پریمیوم 12+1 رو حدود 55 تومن میدن و سه ماه رو فکر کنم 25 تومن میدن..سه ماه 65 تومان
پیام طل پور تو bc در قسمت فروشگاه مجازی میاره
وست گیم پرمیوم رو چند میده ؟
در ضمن پرمیوم با دسته وایرلس و کابل vga و هدست و ... هستش دیگه ؟ یعنی کامله .. ؟ (حداقل دسته وایرلس که داره؟)
دیگه جای معتبری تو تهران نیست بفروشه ؟
تی گیت خوبه و مشکلی نداره ولی ورباتیم از همش بهترهدوستان نظرتون درباره دیسک تی گیت چیه ؟این بهتره یا مکس تک (یه همچین چیزی)
باید خودت زنگ بزنی بهشون چون هر روز قیمت اشون رو تغییر میدن..وست گیم پرمیوم رو چند میده ؟
در ضمن پرمیوم با دسته وایرلس و کابل vga و هدست و ... هستش دیگه ؟ یعنی کامله .. ؟ (حداقل دسته وایرلس که داره؟)
دیگه جای معتبری تو تهران نیست بفروشه ؟
پریمیوم هم کامل هست و یک دونه دسته وایراس هم روش هست..فقط کابل hdmi , کابل صدا رو نداره...
دوست من این دو شماره مال west game.می تونی زنگ بزنی بپرسی
66953137-66953138-
موفق باشی
وست گیم گارانتی داره ؟ چند سال ؟
تعمیراتم داره ؟ (مثل سه چراغه شدن و...)
راستی به نظرتون برای اینکه داغ نکنه یه فن اضافی هم بخرم ؟
--------
راستی کنسولو عمودی بذارم یا افقی ؟:d
من میگم افقی بذارم و پایینش (چهارلبه) چهار تا پاکن بذارم که سرد بشه و به لنز فشار نیاد !ز
Last edited by HoJJaT_007; 03-01-2009 at 11:32.
هیچکس تو ایران را دستگاهش گارانتی نمیگذاره..وست گیم گارانتی داره ؟ چند سال ؟
تعمیراتم داره ؟ (مثل سه چراغه شدن و...)
راستی به نظرتون برای اینکه داغ نکنه یه فن اضافی هم بخرم ؟
--------
راستی کنسولو عمودی بذارم یا افقی ؟:d
من میگم افقی بذارم و پایینش (چهارلبه) چهار تا پاکن بذارم که سرد بشه و به لنز فشار نیاد !ز
وست گیم تعمیرات داره اما نه به گستردگی next gen ..
نه احتیاج به فن نیست.. و توصیعه هم میشه که از فن استفاده نکنید چون هیچ تاثیری نداره..اگر خیلی حساس هستی میتونی بدی برات فن های دستگاه رو 12 ولت کنند که بیشتر خنک کنه..
وقتی کنسول رو عمودی بگزاری یکمی به لنز فشار میاد.. اما زیاد مهم نیست من کنسولم همیشه عمودیه..
راستی اگه خدایی نکرده dvd رام دستگاه خراب شه (بر اثر همین عمودی گذاشتن ) میشه عوضش کرد یا کنسول پر ؟!
معمولا درایو دستگاه خراب نمیشه و بیشتر لنزش مشکل پیدا میکنه که میتونی تنظیمش کنی.. ولی اگر بخوای تعویض کنی خیلی راحت میتونی بدی اونو برات با یک درایو دیگه تعویض کنن..یا لنزشو عوض کنی..راستی اگه خدایی نکرده dvd رام دستگاه خراب شه (بر اثر همین عمودی گذاشتن ) میشه عوضش کرد یا کنسول پر ؟!
التبه درایو نو وجود نداره و همه درایو ها رو از رویه دستگاه های که سه چراغ شدن بهت میدن.. البته تو نمایندگی های ماکروسافت دراو نو هست که فقط برای کنسول های که گارانتی ماکروسافت رو داشته باشن استفاده میشه.
البته با اين داشبورد جديدي كه اومده و بازيها رو از رو هارد اجرا ميكنه مشكل فشار اومدن به لنز هم تقريبا از بين ميره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)