1گيگ ترافيك كه قبلا5250 ميگرفتم الان شده4750 چطور شد كاهش قيمت دادن؟(مشكوكه)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1گيگ ترافيك كه قبلا5250 ميگرفتم الان شده4750 چطور شد كاهش قيمت دادن؟(مشكوكه)
من که فرقی نمی بینم . هنوز هم سرعت پایینه![]()
گدنش بزنن شاتلو با این سرویش , 100 بود کرد 50 لانم که 16-17
ارت 1:
![]()
Last edited by M0hsen3D; 24-01-2013 at 16:14.
بچه و دوستان گل می خواهم بیام لز شاتل سرویس بگیرم چه توصیه ای میکنید بگیرم یا نه الان پارس دارم خواهشا طرفداری نکنید بدون طرفداری بگید اخه پول دادن امروزه خیلی سخته![]()
نه توصیه نمیشه مگر اینکه از کسانی که توی مرکزتون از شاتل دارن تحقیق کنید اگه خوب بود بگیرید ولی بازم شبانه محدود میکنن....
پس میگید همین پارس را بگیرم خدایش مانده ام چه کنم البته پارس روزانه سرعت سرویس حجمیش یا همان محدودش سرعتش تا 400 میره اما امان از سرویس نامحدود حجم سرعت فقط فقط 16 حتی کمتر میده
در هر صورت مانده ام سرویس حجمی 512 پارس را تمدید کنم ( مهم برام دانلود شبانه هستش ) یا کلا بزارم کنار برم شاتل
اگر برای دانلود میخوایی بیایی که نیایی بهتره میدونی بدیش چی؟ اینکه هزینه اولیه سرویس 25 هزار که اگه حتی برای 1 ماه تست هم استفاده کنی از کفت میره اگه میتونی با این 25 هزارتومان کناربیایی 1 ماه امتحانی بگیر ببین چند چند....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم تست سرعتم با سرور فرانکفورت ساعت21:35 به وقت تهران
اگه اکو 128 بگیری سرعت شبانت رو 60 میره البته اگه بیشتر از ده پونزده گیگ دان نکنی اگه هم بیشتر بشه محدود میشی و سرعت 5 میشه که البته ترفندهایی هم هست که این محدودیت رو دور بزنی!
درود
دوستان، امیدوارم روز جمعه خوبی را آغاز کرده باشید.
دیشب تا صبح، 3 گیگ و 320 مگابایت از اینترنت شاتل دانلود کردم!
ولی هنوز راضی نیستم و تلاش میکنم که از مرز 6 گیگ بگذرم!
خوش باشید.![]()
هم اکنون 317 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 317 مهمان)