بگو ماشالله !!!!!!
فعلا دو تا عضو جدید کسب کردیم ! باید یه فعالیت درست و حسابی بکنیم ! شده باید فیک یوزر بسازیم (تو که توی این کار استادی !!!) تا رنک بره بالا !!!! وقت رفت بالا همه دوست دارن بیان توی ترایب رنک بالا !![]()
بگو ماشالله !!!!!!
فعلا دو تا عضو جدید کسب کردیم ! باید یه فعالیت درست و حسابی بکنیم ! شده باید فیک یوزر بسازیم (تو که توی این کار استادی !!!) تا رنک بره بالا !!!! وقت رفت بالا همه دوست دارن بیان توی ترایب رنک بالا !![]()
آقا اگه می تونی بخری من هم می خوام![]()
دوستان توی ورد 28 کسی هست؟
ما هم حدود 6 نفر هستیم توی قبیلمون و همگیمون ایرانی هستیم.
[QUOTE=amin_fixfox;3286989]ها خب منم همینو گفتم دیگه
------------------------------------
بجاش محیط کاربری لینوکس (حداقل از نظر من) افتضاحه
این حرفتو قبول ندارم چون اونطوری که شنیدم تو linux صفحه و کنترل کاستومه در واقع هر جور دوست داشته باشی میشه درستش کرد که اونم فکر کنم باید برنامه نویسی و کد نویسی و... بلد باشی(که کانه گوشاد جواب نمیده رو این سیستم عامل و پشت کار میخواد
)
میدونی تو تنها فرقی که کردی این بوده که اواتارتو سیاه کردی
میگم این amiralib رو من نمیشناسم؟ خیلی اسمش اشناست
نه بابا الان دیگه اینطوری نیست (البته خودم بیشتر با محیط متنی حال می کنم)این حرفتو قبول ندارم چون اونطوری که شنیدم تو linux صفحه و کنترل کاستومه در واقع هر جور دوست داشته باشی میشه درستش کرد که اونم فکر کنم باید برنامه نویسی و کد نویسی و... بلد باشی
مثلا توزیعی مثل اوبونتو رو نگاه کن
هم از لحاظ زیبایی خیلی پیشرفت کرده و می گن از ویستا هم بهتره و هم خیلی آسون شده
خوب شما نباید انتظار داشته باشید وقتی که هیچی باهاش کار نکردید اونو کاملا بلد باشید
یه روزی همین ویندوزم بلد نبودید کم کم یاد گرفتید دیگه
فقط فرقش اینه که الان چون ویندوز رو تا حدودی بلدید نمی خواهید قبول کنید که چیز دیگه ای رو از اول شروع کنید و وقت براش بزارید
آقا اسم ترایب چی شد؟
همین w30 می خوایید بزاریدش؟
دبلیو سی یخورده ضایعست آخه lol
همون کالیبر بالای قسمت تحتانی اجازه یادگرفتن نمیده شرمنده :دينه بابا الان دیگه اینطوری نیست (البته خودم بیشتر با محیط متنی حال می کنم)
مثلا توزیعی مثل اوبونتو رو نگاه کن
هم از لحاظ زیبایی خیلی پیشرفت کرده و می گن از ویستا هم بهتره و هم خیلی آسون شده
خوب شما نباید انتظار داشته باشید وقتی که هیچی باهاش کار نکردید اونو کاملا بلد باشید
یه روزی همین ویندوزم بلد نبودید کم کم یاد گرفتید دیگه
فقط فرقش اینه که الان چون ویندوز رو تا حدودی بلدید نمی خواهید قبول کنید که چیز دیگه ای رو از اول شروع کنید و وقت براش بزارید
آقا اسم ترایب چی شد؟
همین w30 می خوایید بزاریدش؟
دبلیو سی یخورده ضایعست آخه lol
ا چقدر جالب تا حالا به wc بودن ترایب توجه نکرده بودم
اونوقت تو هم کمی از درآمد فارمت رو به من میدی و برام کلیر میکنی تا وقتی که دو روستایی بشیم
هدکوارتر 3 و انبار 2
Last edited by amin_fixfox; 18-12-2008 at 18:08.
سلام
بهت پی ام دادم ..... بقیه دوستان هم اگر میخوان از طریق PM اطلاع بدند براتون ردیف میکنم.
zed2 جان من که کاملا شمارو یادم هست ! شما کم لطفی فراموش میکنی
4-5 ماه پیش اینجارو باهم میترکئندیم![]()
اره بابا ! گلدن کالاغ یادت نیست ؟؟ :ديسلام
بهت پی ام دادم ..... بقیه دوستان هم اگر میخوان از طریق pm اطلاع بدند براتون ردیف میکنم.
Zed2 جان من که کاملا شمارو یادم هست ! شما کم لطفی فراموش میکنی
4-5 ماه پیش اینجارو باهم میترکئندیم![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)