سلام
اعزام 96/08/01 پادگان شهید مدرس کرح هستم.
کسی از دوستان اگه هست پیام بده. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 990
سلام
اعزام 96/08/01 پادگان شهید مدرس کرح هستم.
کسی از دوستان اگه هست پیام بده. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 990
....................................
برای گرفتن کسری جبهه پدر مراحل کار به چه صورت هست ؟ ممنون میشم توضیح بدید
و چقدر زمان میبره تا کسری ثبت بشه ؟
بودو نبود ارتش 20 روز دیگه. 20 ماه بیگاری بالاخره داره تموم میشه.
دوستان سلام
بنده هم اعزامم 8/1 هستش. افتادم پادگان شهدای کرمانشاه (سپاه)
کسی بود اطلاع بده اونجا یکی رو بشناسیم حداقل![]()
سلام خسته نباشيد.من طرح تكميلي سپاه دارم ميخواستم بدونم اموزشي ميخواد برم يا نه؟اموزشي هم افتادم نيروي دريايي سپاه شيراز احمدبن موسي
- - - Updated - - -
ببخش داداش یه سوال ستاد نیروی زمینی همه روزه فرد عادی رو راه میدن داخل ؟ یکس بهم گفت همه روزه راه نمیدن
میتونم بگم بهشته برینه . لذت ببر از آموزشی اونجا و مطمئن باش تو یگان حسابی دلت واسش تنگ میشه . ممکنه یکم دوری از خونه و برنامه سینش اذیتت کنه ولی یکی از بهترین پادگانای آموزشیه . نه سربازو اذیت میکنن نه کاری به کارش دارن . اکثر بچه ها گوشی ساده میبرن با خودشون هرچند پیشنهاد نمیکنم دفه اول ببری.
تو شهرم رفتی حتما برو طاق بستان دنده کباب بزن به بدن.
سلام دوستان من الان 7 ماه از خدمتم میگذره و میخاستم کسری جبهه بگیرم پدرم توی سپاه خدمت کرده و یک نامه داره برای سال 92 که تاییدیه سابقه خدمت و جبهه هست که در اون نوشته 17 ماه در جبهه حضور داشته حالا من با این نامه میتونم ببرم پلیس +10 کسریمو ثبت کنم یا باید دوباره گواهی اشتغال به خدمت بگیرم ببرم پادگان پدرم و دوباره نامه سابقه جبهه بدن بهش ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
اقا یه سوال من کسری بسیجم آمده با شش ماه ثبت اما هنوز ثبت پلیس +10 نشده تقریبا 1 ماه هم ازش رفته ، سپاه ثبت کننده میگن سیستم قطعه ، یعنی خدایی نکرده گم بشه این برگه ارزش داره ؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)