تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3986 از 4105 اولاول ... 29863486388639363976398239833984398539863987398839893990399640364086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,851 به 39,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تهران اتوبان بابایی خ نیروی زمینی ستاد فرماندهی نیرو زمینی مدیریت وظیفه
    داداش پدرم بخواد بره تهران میتونه کار رو درست کنه ؟
    اجازه میدن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

داداش پدرم بخواد بره تهران میتونه کار رو درست کنه ؟
    اجازه میدن ؟
    سلام بله داداش ترجیحا یکشنبه اول وقت اونجا باشه بهتره، تمام مدارکی که داری حتما با خودش ببره گواهی سابقه جبهه و..............

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بله داداش ترجیحا یکشنبه اول وقت اونجا باشه بهتره، تمام مدارکی که داری حتما با خودش ببره گواهی سابقه جبهه و..............
    دمت گرم
    پدرم اهواز رفت کسری و مدت خدمت و ... رو گرفت و یه نامه بهش دادن که توش نوشته انقد خدمت کردی و 8 ماه کسری میخوره پسرت و گفتن فقط باید تهران ثبت کنن و این حرفا
    یعنی بازم نیازه که مدارک خودش رو ببره؟ چون همه کاراش انجام شده داخل اهواز فقط باید تایید بشه .

راستی کسی غیر از پدرم نمیتونه کارم رو راه بندازه ؟ مثلا کسی که سرهنگه و تهران زندگی میکنه ؟ حتما باید پدرم باشه؟

امیدوارم یروزه بشه ثبتش کرد ( من خدمتم تموم شده دارم الان بیخودی اضافه خدمت میکنم )
    Last edited by pedram9; 13-10-2017 at 18:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دمت گرم
    پدرم اهواز رفت کسری و مدت خدمت و ... رو گرفت و یه نامه بهش دادن که توش نوشته انقد خدمت کردی و 8 ماه کسری میخوره پسرت و گفتن فقط باید تهران ثبت کنن و این حرفا
    یعنی بازم نیازه که مدارک خودش رو ببره؟ چون همه کاراش انجام شده داخل اهواز فقط باید تایید بشه .

راستی کسی غیر از پدرم نمیتونه کارم رو راه بندازه ؟ مثلا کسی که سرهنگه و تهران زندگی میکنه ؟ حتما باید پدرم باشه؟

امیدوارم یروزه بشه ثبتش کرد ( من خدمتم تموم شده دارم الان بیخودی اضافه خدمت میکنم )
    خواهش میکنم بله میشه، همون برگه که دادن کافیه، حق داری، خیلی دیدم بیخودی خدمت کردن چون کسری دیر اعمال شده، تازه یه قانونی ستاد نیرو زمینی گذاشته بود برای سربازاش برا ارائه کسری به یگان، میگفت که با احتساب کسری باید 6 ماه از خدمتت مونده باشه نامت بیاری، یعنی نامه دیر بیاری قبول نمیکنیم(مثلا با 5 ماه کسری باید 16 ماه خدمت میکردی، و قبل ماه 10 خدمت باید نامه کسری تحویل میدادی تا قبول کنن و گرنه دیرتر میدادی قبول نمیکردن!) اینم خودش داستانی بود که برا بعضی اعمال کردن برای خیلی ها هم نه. برا شما حضوری یکی بره سریع ثبت میشه و خلاص میشی

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خواهش میکنم بله میشه، همون برگه که دادن کافیه، حق داری، خیلی دیدم بیخودی خدمت کردن چون کسری دیر اعمال شده، تازه یه قانونی ستاد نیرو زمینی گذاشته بود برای سربازاش برا ارائه کسری به یگان، میگفت که با احتساب کسری باید 6 ماه از خدمتت مونده باشه نامت بیاری، یعنی نامه دیر بیاری قبول نمیکنیم(مثلا با 5 ماه کسری باید 16 ماه خدمت میکردی، و قبل ماه 10 خدمت باید نامه کسری تحویل میدادی تا قبول کنن و گرنه دیرتر میدادی قبول نمیکردن!) اینم خودش داستانی بود که برا بعضی اعمال کردن برای خیلی ها هم نه. برا شما حضوری یکی بره سریع ثبت میشه و خلاص میشی
    دمت گرم به نظرت کی برم که مطمئن باشم نامه رو از اهواز فرستادن برای تهران ؟ هنوز یک هفته نشده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کارت معافیت پزشکی تقریبا چند روز بعد از موافقت کمیسیون و اتمام کار میاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوستان سلام
    بنظر شما و به تجربه ی شما،آیا معاف از رزم تاثیری در انتخاب محل اموزشی یک سرباز داره یا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دمت گرم به نظرت کی برم که مطمئن باشم نامه رو از اهواز فرستادن برای تهران ؟ هنوز یک هفته نشده .
    یک هفته تا 10 روزکاری صبرکن اگر در سیستم +10 ثبت نشده بود، اقدام کن، اگه بازم نفرستاده باشن، همون نامه رو ببری اوکی میکنن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از iaupp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس با همون نامه کار راه می افته . نگران بودم برم ولی نامه از اهواز نیومده باشه

دمت گرم داداش

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یک هفته تا 10 روزکاری صبرکن اگر در سیستم +10 ثبت نشده بود، اقدام کن، اگه بازم نفرستاده باشن، همون نامه رو ببری اوکی میکنن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .[/COLOR][/URL]
    پس با همون نامه کار راه می افته . نگران بودم برم ولی نامه از اهواز نیومده باشه

دمت گرم داداش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •