داداش پدرم بخواد بره تهران میتونه کار رو درست کنه ؟
اجازه میدن ؟
داداش پدرم بخواد بره تهران میتونه کار رو درست کنه ؟
اجازه میدن ؟
سلام بله داداش ترجیحا یکشنبه اول وقت اونجا باشه بهتره، تمام مدارکی که داری حتما با خودش ببره گواهی سابقه جبهه و..............
دمت گرم
پدرم اهواز رفت کسری و مدت خدمت و ... رو گرفت و یه نامه بهش دادن که توش نوشته انقد خدمت کردی و 8 ماه کسری میخوره پسرت و گفتن فقط باید تهران ثبت کنن و این حرفا
یعنی بازم نیازه که مدارک خودش رو ببره؟ چون همه کاراش انجام شده داخل اهواز فقط باید تایید بشه .
راستی کسی غیر از پدرم نمیتونه کارم رو راه بندازه ؟ مثلا کسی که سرهنگه و تهران زندگی میکنه ؟ حتما باید پدرم باشه؟
امیدوارم یروزه بشه ثبتش کرد ( من خدمتم تموم شده دارم الان بیخودی اضافه خدمت میکنم )
Last edited by pedram9; 13-10-2017 at 18:15.
خواهش میکنم بله میشه، همون برگه که دادن کافیه، حق داری، خیلی دیدم بیخودی خدمت کردن چون کسری دیر اعمال شده، تازه یه قانونی ستاد نیرو زمینی گذاشته بود برای سربازاش برا ارائه کسری به یگان، میگفت که با احتساب کسری باید 6 ماه از خدمتت مونده باشه نامت بیاری، یعنی نامه دیر بیاری قبول نمیکنیم(مثلا با 5 ماه کسری باید 16 ماه خدمت میکردی، و قبل ماه 10 خدمت باید نامه کسری تحویل میدادی تا قبول کنن و گرنه دیرتر میدادی قبول نمیکردن!) اینم خودش داستانی بود که برا بعضی اعمال کردن برای خیلی ها هم نه. برا شما حضوری یکی بره سریع ثبت میشه و خلاص میشی
دمت گرم به نظرت کی برم که مطمئن باشم نامه رو از اهواز فرستادن برای تهران ؟ هنوز یک هفته نشده .
کارت معافیت پزشکی تقریبا چند روز بعد از موافقت کمیسیون و اتمام کار میاد ؟
دوستان سلام
بنظر شما و به تجربه ی شما،آیا معاف از رزم تاثیری در انتخاب محل اموزشی یک سرباز داره یا نه؟؟؟
یک هفته تا 10 روزکاری صبرکن اگر در سیستم +10 ثبت نشده بود، اقدام کن، اگه بازم نفرستاده باشن، همون نامه رو ببری اوکی میکنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با همون نامه کار راه می افته . نگران بودم برم ولی نامه از اهواز نیومده باشه
دمت گرم داداش![]()
پس با همون نامه کار راه می افته . نگران بودم برم ولی نامه از اهواز نیومده باشه
دمت گرم داداش![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)