تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3986 از 4428 اولاول ... 29863486388639363976398239833984398539863987398839893990399640364086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,851 به 39,860 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله snr عرض کردم 2 مگ گرفتم
    تو صبانت هم روی 6 و 7 بود حالا تو پارس یکم بیشتر شده و اومده رو 8 9 یه بار از دم در کارشناس صبا اومد تست کرد اونجا 23 بود فکر کنم سیم کشیه داخل مشکل داره داخل خونه رو چک کردم بالاتر نرفت فکر میکنم از دم در تا داخل واحد مشکلی هست سیم کشی ام نمیشه کنم چون خیلی بد میشه باید سیم و از راه پله بکشم ببرم تو واحد که زشت میشه و ممکنه بقیه شاکی بشن چیکار کنیم؟
    خوب دم در هم زیاد بالا نبوده , خط من بطور مثال هیچ مزیت خاصی نداره و فاصله تا مرکز هم حدود 1500 متره , پنل دم ورودی ساختمان هم بارها همسایه های گرامی سهوا زدن
    از جاش در اومده زوج سیم و با کمک سیم بان مخابرات پیدا کردم و علامت زدم و خلاصه کم بلا سرش نیومده بالا هم دو ست تلفن بیسیم سرراهشه و با همه این حرفها بازم snr
    حتی روی 6 مگ هم از27 پایین تر نیومده چه صبا چه شاتل و غیره...
    بهرحال اگه ملک خودتونه و موندگار هستید باید تنبلی رو بگذاری کنار یا سیم بان یا یه برقی وارد بیاری از همون دم درب ورودی برات یه جفت سیم با کیفیت بکشه تا داخل منزل
    و پریزی که مودم بهش میزنی . همون توکار میکشن تروتمیز ! یه کم باید هزینه کنی ولی ارزشش رو داره . راحت تا 12 مگ رو میگیری تجهیزات پارس بروزتره .

2. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوب امشبو بیدار موندم تست سرعت بگیرم و برم
    مشخصات خطمم تو امضام هست
    256 محدود دوستم شبها با سرعت 1MBps دانلود میکنه این فکر میکنم اگه اشتباه نکنم یعنی حدود 360 KBps ! علت و تفاوت این سرویسها تو چیه؟

4. این کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خوب دم در هم زیاد بالا نبوده , خط من بطور مثال هیچ مزیت خاصی نداره و فاصله تا مرکز هم حدود 1500 متره , پنل دم ورودی ساختمان هم بارها همسایه های گرامی سهوا زدن
    از جاش در اومده زوج سیم و با کمک سیم بان مخابرات پیدا کردم و علامت زدم و خلاصه کم بلا سرش نیومده بالا هم دو ست تلفن بیسیم سرراهشه و با همه این حرفها بازم snr
    حتی روی 6 مگ هم از27 پایین تر نیومده چه صبا چه شاتل و غیره...
    بهرحال اگه ملک خودتونه و موندگار هستید باید تنبلی رو بگذاری کنار یا سیم بان یا یه برقی وارد بیاری از همون دم درب ورودی برات یه جفت سیم با کیفیت بکشه تا داخل منزل
    و پریزی که مودم بهش میزنی . همون توکار میکشن تروتمیز ! یه کم باید هزینه کنی ولی ارزشش رو داره . راحت تا 12 مگ رو میگیری تجهیزات پارس بروزتره .
    والا ما اینجا مستاجریم و معلوم نیست تا کی اینجا باشیم خبر نداری هزینش حدودا چقدر میشه؟ البته توکار منظورمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یک مشکلی دارم که وقتی در ساعات شبانه دانلود می کنم اینترنتم هر چند دقیقه یک بار قطع میشه !!! کسی مشکل مشابهی نداره ؟؟؟؟
    Last edited by Lightِِ; 16-10-2014 at 05:09.

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

من یک مشکلی دارم که وقتی در ساعات شبانه دانلود می کنم اینترنتم هر چند دقیقه یک بار قطع میشه !!! کسی مشکل مشابهی نداره ؟؟؟؟
    برای من هم قطع شده بود

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

خوب امشبو بیدار موندم تست سرعت بگیرم و برم
    مشخصات خطمم تو امضام هست
    منم دقیقا سرویس ام مثل شما هست
    اینم تست شبانه

9. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از حجمت کم مونده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

256 محدود دوستم شبها با سرعت 1MBps دانلود میکنه این فکر میکنم اگه اشتباه نکنم یعنی حدود 360 KBps ! علت و تفاوت این سرویسها تو چیه؟
    منم دقیقا سرویس ام مثل شما هست
    اینم تست شبانه

والا چتدین تماس ک گرفتم گفتند پهنای باند مرکزتون کمه
    وجالبه اینکه نمیدونن کی درست میشه بقول خودشون ممکنه 3ماه یا 6ماه یا چندین سال یا سالهاااااا
    خوب ولی منکه دانلود شبانه ندارم اصلا . شاید از اول تمیدید اشتراک 6 ماهه ام فقط 1گیگ دانلود داشتم شبانه 8ابان قزازدادم تمام میشه اینم تست همین الانمه البته صبح ها (الان که11ظهره) دیدم تو تستها تا 6 هم میره
    Last edited by binaafarin; 16-10-2014 at 11:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک مگابیت بر ثانیه میشه 125 کیلوبایت در ثانیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    واسه شبانه پارس خوبه ؟
    محدود میکنه آیا ؟
    کلا پیشنهاد میکنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •