بله این سرعت بخاطر پیگیری حضوری و لابی شما انجام شده اما اگر حضوری پیگیری نشه و از دور به امید انجام سریع مراحل باشید، بسیار طول میکشه.
بله این سرعت بخاطر پیگیری حضوری و لابی شما انجام شده اما اگر حضوری پیگیری نشه و از دور به امید انجام سریع مراحل باشید، بسیار طول میکشه.
من موندم اینا اینقدر عجله واسه اعزام دارن و میخوان ملت رو بیارن خدمت
چرا شرایط بدون کارت رو آسون میکنن ؟؟؟
کارشون همخوانی با هم نداره![]()
..............
Last edited by pedram9; 12-10-2017 at 16:01.
نوشته شده توسط ia
upp;9009360پس میشه حضوری اقدام کرد ؟ من الان کسریم رو از اهواز زده برای تهران یه نامه کسری هم دستمه که نوشته پدرت فلان قدر خدمت کرده و تو فلان فدر کسری خوردی
میشه ادرس دقیق بگید که کجا ها باید برم ؟ مرسی
کسی اینجا میتونه این کار رو برام انجام بده؟ شیرینیشم میدم
Last edited by pedram9; 12-10-2017 at 16:33.
دوستان واسه من امريه جهاد كشاورزي براي برج 12 جور شده و مدركمم كارداني هستش الان سازمان مربوطه ازم برگ اعزام ميخوان ولي مثل اينكه الان اگه دفترچه بفرستي تاريخ اعزام واسه دي ماه ميوفته ميخواستم ببينم راهي هست كه من الان دفترچه و رو بفرستم و تاريخ اعزامش واسه برج ١٢ بيوفته؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
تهران اتوبان بابایی خ نیروی زمینی ستاد فرماندهی نیرو زمینی مدیریت وظیفه
پدرم میتونه بره ؟ کار حتما راه می افته یک روزه ؟
میترسم پدرم بره تهران اما هنوز از اهواز نامه رو نزده باشن برای تهران
Last edited by pedram9; 12-10-2017 at 17:12.
دوستان این برگه ترخیص از خدمت رو پلیس +10 گفتش باید ببری پادگانی که خدمت کردی. اونجا با این برگه چیکا رمیکنن؟
عکس برگه:
اخذ تسویه از یگان یعنی چیکار باید بکنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من 1 بار قشنگ توضیح بدم داستانمو. من 10 سال پیش رفتم سیرجان نیروی دریایی آموزشی بعد از 10 روز فرار کردم. تهران زندگی میکنم.بعد الان پلیس +10 گفتش باید بری پادگانی که خدمت کردی این برگه رو ببری تسویه بگیری. من که 10 روز خدمت کردم و فرار کردم و یگانم مشخص نیستش کجاست باید برم همون سیرجان نیروی دریایی ؟ یا نیروی دریایی تهران تو میدان رسالت؟ من هیچی از کارای خدمت نمیدونم همشو مادرم انجام داده
ممنون میشم کمک کنید![]()
Last edited by Ehsnan; 12-10-2017 at 20:07.
سلام دوستان اخرای اموزشی هستم و خدا رو شکر این زمان دوماهه از خدمت رو که میگفتن خیلی سخت میگذره به امید خدا دارم تموم میکنم
پدافند هوایی سمنان آجا
35 کیلومتری جنوب سمنان جایی که هیچ چیزی نیست جز خاک
اینطوری میگم شاید یه عده بترسن ولی خوب حقیقت همینه پادگان خوبیه امکاناتش بدک نیست ولی خوب اموزشی یکمی سختی داره که کم کم عادت میکنید اینجا به احترامات خیلی اهمیت میدن پس اولین چیزی که یاد میگیرید احترامات نظامی و نحوه برخورد با مافوق هستش
هفته اول خدمتتون به فکر مرخصی نباشید مرخصی هفته اول رو فقط به متاهل ها میدن ولی از هفته های دیگه مرخصی بر قرار میشه و معمولا بین 20 تا 40 نفر از هر گروهان 60 تا 80 نفره میرن مرخصی که اونم بستگی به فرمانده گردان و فرمانده هنگ داره با چیزایی که من از این پادگان شنیده بودم خیلی فرق میکرد اولین چیزی که باید خودتون رو براش اماده کنید سختی های فصلی هستش سختی فصلی یعنی تابستون افتاب و گرما زمستون بارون و سرما من اعزامی 6/1 بودم پس برای ما افتاب و گرما بود پیشنهاد میکنم اونایی که راهشون دور هست به فکر مرخصی نباشن براشون خیلی هزینه بره و اینکه اگر توی شهر سمنان ببینن شما رو براتون بد میشه مرخصی میدن ولی میگن هر کجا دوست دارید برید جز سمنان دلیلشم بعدا خودتون میفهمید کلا با سرباز های لیسانس بد رفتاری نمیکنن و زیاد رو مخ نمیرن و این که سختی های جسمی معمولا حمام نرفتن و هفته اول توی فشار قرار گرفتن برای دستشویی هستش از بشین پاشو و این چیزا خبری نیست
تنها سختی اونجا دوری هستش و یکمی سردی هوا از تفریحاتش آسمون پر ستاره و دیدن طلوع و غروب خورشید هستش وضعیت اسایشگاه ها وسرویس های بهداشتی و حمام خیلی خوبه ولی خوب تایم استفاده از همه اینا زیاد نیست مثلا حمام 5 دقیقه اونم یک روز در میان و تایم دستشویی اوایل خیلی کمه و شاید به یه عده اصا دستشویی رفتن در طی روز نرسه ولی کم کم هم شرایط بهتر میشه هم اینکه شما عادت میکنید ولی خوب مزیت مهم ترش اینه که فرماندهان خیلی خوبی داره که به رفاه سرباز خیلی اهمیت میدن و سعی میکنن روی همه چیز نظارت داشته باشن گردان های لیسانس گردان فتح المبین که برای فوق لیسانس و لیسانس های خوش شانسی هست که اول اسمشون با الف شروع میشه و گردان بدر و نصر که به ترتیب حروف الفبا گردان ها مشخص میشه بدترین گردان و شاید بگیم سخت ترین گردان نصر هستش ولی این سختیش جوری نیست که قابل تحمل نباشه در کل روز اول بهتون میگن گردان نصر مرد تحویل میده در کل زیاد سخت نمیگیرن شرایط هم اونجا به بدی اون چیزی که میگفتن نیست با خودتون برگه آ4 ببرید لازم میشه دم دژبانی تحویل ندید پیشنهاد من اینه گوشی نبرید ولی خوب یکی دوباری که مرخصی بیایید بردنشو یاد میگیرید ولی در کل من نبردم لازمم نمیشه سعی کنید همیشه اروم باشید داد زدن و حرفای ارشد ها رو به دل نگیرید این بنده های خدا بین شما و فرمانده ها گیر کردن من خودم به چشم دیدم به دلیل اشتباه یه سرباز اموزشی یه ارشد تنبیه شد که اصلا جالب نبود کلا هر چقدر اروم تر باشید به نفعتون هست اگر مرخصی لازم ندارید نگیرید میان دوره میدن زمانی که 35 زور از امورزشی بگذره زمانش هم بیشتر از 6 روز نیست روز اول که میرید اونجا اگر راهتون نزدیک باشه جیره میگیرید و برمیگردید منزل و 6 روز بعد در پادگان حاضر میشید خلاصه سعی کنید مرد باشید از هیچی نترسید اینو بدونید هیچ اتفاقی براتون نمیافته و همه اش خاطره میشه روزای اول سخت میگذره مخصوصا دو روز اول شاید توی دو روز اول نتونید زنگ بزنید پس به خانواده بگید که نگران نشن پاس ها هم جالبه و تجربه خوبیه اصلا چیز ترسناکی نیست ولی خوب برای کسی که خواب براش مهمه سخته برای من زیاد اهمیتی نداشت معمولا خاموشی از 9 شب هست تا 4 صبح بعدش هم نماز و صبحانه و امار فرماندهی روز اول بهتون مسولیت میدن سعی کنید جز بهکار اسایشگاه مسولیت قبول نکنید برای بچه هایی که راهشون دوره هم فقط مقسم غذا توی سلف هم غذا بیشتر میخورن هم اینکه پست نمیدن هم اینکه کلا ازادی بیشتری دارن بهتون دوبار جیره میدن پس خیالتون از بابت جیره راحت ... با خودتون حتما برس پلاستیکی ببید برای انکارد تخت و سعی کنید جوری که کسی متوجه نشه بست زیپی ببرید لازم میشه خیلی توی انکارد به درد میخوره سعی کنید سبک سفر کنید اونجا یه فایل بهتون میدن که تمام وسایل باید توی اون فایل باشه نمیتونید چیزی رو بیرون فایل بذارید با خودتون پتوی اضافه ببرید که انکارد تخت رو دست نزنید و از پتوی شخصی استفاده کنید تنقلات ببرید ولی زیاد نه هر چیزی به اندازه اونجا بوفه داره همه چیز هم داره بجز نوشابه حالا دلیلش رو نمیدونم درکل نوشابه اونجا حکم سیگار داره پیدا میشه ولی کمه دوستان دوخانیاتی هم سعی کنن نبرن چیزی ببینن یا بفهمن استفاده کردی بازداشت داره اخرش برای خودتون بد میشه کلا زیاد سخت نگیرید اوایلش یکمی سخت میگذره و پادگان کاملا بی آب و علفی هستش ولی خوب خوشی های خودشو داره کلاس های عقیدتی خیلی خوبه میشه کسری خواب رو توش جبران کرد معمولا 2 روز از هفته کلاس عقیدتی هستش اوایلش هم سختی به دلیل تمرین نظام جمع و رژه هستش اینا که تموم میشه هم شما عادت کردید هم اینکه خیلی چیزا بهتر شده با خودتون قرص ببرید لازم میشه ولی زیاد نه قرص هم زد حساسیت و چرک خشک کن قوی مثل ازترو مایسین ببرید قرص معده و عرق نعنا ببرید سعی کنید لواشک و یا آلو خشک ببرید لازم میشه خیلی ها بودن که بواسیر گرفتن بعدش براشون درد سر شد چون شرایط پزشکی زیاد جالب نیست اونجا فقط بهتون قرص سرماخوردگی یا چرک خشک کن یا ارامبخش اونم یه دونه میدن نه بیشتر اگر کار بالاتر از اینا باشه در خواست میدن میبرن شهرک اگر شهرک کاری نتونه بکنه نامه میدن بری بیمارسان بعثت تهران درکل سعی کنید مریض نشید هوای خودتون و دوستاتون رو داشته باشید از روزای اول با هم هماهنگ بشید از روز اول سعی کنید خودتون رو به هم معرفی کنید که زودتر با هم رفیق بشید هر چقدر زودتر خودتون رو جمع و جور کنید براتون زودتر آسون میشه در کل نگران نباشید خدمت سربازیه و پست بهکاری و همه چی داره بهکاری هم زیاد سخت نیست برید براتون خوبه باعث میشه یاد بگیرید بهکاری نانوایی یکمی سخته ولی اشپز خونه خوبه نماز و معنویات رو در نظر بگیرید اونجا خدا خیلی کمکتون میکنه دیدم اونجا ادمایی که ایمانی به خدا نداشتن ولی با چیزایی که دیدن واقعا ایمان اوردن از محاسنات سربازی نماز اول وقته اونم به جماعت در کل خوش میگذره و تمام سختی هاش تبدیل به خاظره میشه در پایان میگم سعی کنید هیچ مسولیتی قبول نکنید و بیشتر اونجا حکم کلنگ رو داشته باشید چون وقتی مسولیت قبول کنی همیشه تو چشمی و اینکه تو چشمم نباشی اگر سوتی بدی برات بد میشه امیدوارم خدمت سربازی همه زود زود زود تموم بشه همینطوری که 2 ماهش رفت 19 ماه بعدی هم میره به سرعت و به راحتی ببخشید طولانی شد ولی خوب گفتم شاید باید بگم برای دوستان
یاحق
سلام
من اعزام یکم آبان 96 هستم ... نیروی زمینی سپاه - پادگان شهید مدرس کرج.
از دوستان اگر کسی هست پیام بده
اگر از دوستان قدیمی هم کسی اینجا خدمت کرده محبت کنه ی پیام بده. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 990
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)