تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3984 از 4105 اولاول ... 29843484388439343974398039813982398339843985398639873988399440344084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,831 به 39,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شرط سربازي براي اخذ گواهينامه رانندگي حذف شد

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان من کسری جبهه رو پدرم دیروز رفت اهواز برام گرفت 8 ماه کسری برام زدن و من کلا 8 ماه دیگه خدمت دارم یعنی الان خدمتم دیگه تموم شده یه برگه بهم دادن که نوشته 8 ماه کسری داده شده ک هباید ببرم ستاد تحویل بدم اونجا به پدرم گفتن باید جوابش از تهران بیاد یک ماه هم طول میکشه ( الان این برگه ای که دستمه پس چیه ؟ اینو ببرم ستاد برام توی پرونده ثبت کنن خدمتم تموم نمیشه ؟ باید بمونم تا از تهران چیزی بفرستن ؟
    سلام داداش پدرت چند ماه جبهه داشت که 8ماه کسری گرفتی؟ لطف کن مراحلشم بگو راهنماییم کن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من کسری جبهه رو پدرم دیروز رفت اهواز برام گرفت 8 ماه کسری برام زدن و من کلا 8 ماه دیگه خدمت دارم یعنی الان خدمتم دیگه تموم شده یه برگه بهم دادن که نوشته 8 ماه کسری داده شده ک هباید ببرم ستاد تحویل بدم اونجا به پدرم گفتن باید جوابش از تهران بیاد یک ماه هم طول میکشه ( الان این برگه ای که دستمه پس چیه ؟ اینو ببرم ستاد برام توی پرونده ثبت کنن خدمتم تموم نمیشه ؟ باید بمونم تا از تهران چیزی بفرستن ؟
    اگه تو برگه اعزامت ثبت شده مشکلی نباید باشه، همین برگه کافیه باید ببری نیرو انسانی پادگان شعبه وظیفه برات کارات رو انجام بدن برات ماده دستور رد کنن، اگرم این پروسه زمانگیر بود باید بهت مرخصی بدن تا نامه نگاری ها انجام بشه، طبق قانون دیگه نباید خدمت کنی، اگر بپیچون بودن برو با رئیس نیرو انسانی حضوری صحبت کن دستور بده

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه تو برگه اعزامت ثبت شده مشکلی نباید باشه، همین برگه کافیه باید ببری نیرو انسانی پادگان شعبه وظیفه برات کارات رو انجام بدن برات ماده دستور رد کنن، اگرم این پروسه زمانگیر بود باید بهت مرخصی بدن تا نامه نگاری ها انجام بشه، طبق قانون دیگه نباید خدمت کنی، اگر بپیچون بودن برو با رئیس نیرو انسانی حضوری صحبت کن دستور بده
    چند روز پیش پدرم رفت محل خدمت خودش و این برگه کسری رو گرفت . توی برگه اعضامم که فکر نکنم ثبت باشه ؟
    یعنی الان برم باید بهم مرخصی بدن ؟ چون شنیدم بکب دو ماه طول میکشه تا از تهران نامش بیاد .
    اینطوری من باید حداقل دو ماه اضافه خدمت کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چند روز پیش پدرم رفت محل خدمت خودش و این برگه کسری رو گرفت . توی برگه اعضامم که فکر نکنم ثبت باشه ؟
    یعنی الان برم باید بهم مرخصی بدن ؟ چون شنیدم بکب دو ماه طول میکشه تا از تهران نامش بیاد .
    اینطوری من باید حداقل دو ماه اضافه خدمت کنم
    تو برگه سفید اعزام هم ثبت میشه حتما، معمولا 3-4 روز بعد از گرفتن کسری ثبت میشه، آره وقتی با کسریت ترخیص میشی قانونا باید مرخصی بدن تا مراحل اداریش طی بشه که بری تسویه کنی، مثلا روز مرخصی میدن میری میایی ببینی کار به کجا رسیده اگه درست نشده بود دوباره 10 روز دیگه مرخصی میدن میری، قانونی روالش اینه مگه اینکه بخان اذیت کنن، اول با شعبه وظیفه نیرو انسانی صحبت کن دیدی نتیجه نداره میری با رئیس نیروانسانی خودت صحبت می کنی دیدی بازم نتیجه نداره میری بازرسی میگی جریان چیه

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو برگه سفید اعزام هم ثبت میشه حتما، معمولا 3-4 روز بعد از گرفتن کسری ثبت میشه، آره وقتی با کسریت ترخیص میشی قانونا باید مرخصی بدن تا مراحل اداریش طی بشه که بری تسویه کنی، مثلا روز مرخصی میدن میری میایی ببینی کار به کجا رسیده اگه درست نشده بود دوباره 10 روز دیگه مرخصی میدن میری، قانونی روالش اینه مگه اینکه بخان اذیت کنن، اول با شعبه وظیفه نیرو انسانی صحبت کن دیدی نتیجه نداره میری با رئیس نیروانسانی خودت صحبت می کنی دیدی بازم نتیجه نداره میری بازرسی میگی جریان چیه
    صبح رفتم پلیس +10 گفت چیزی هنوز ثبت نشده 20 روز تا یک ماه طول میکشه .
    الان یه سوال دارم
    پدر من نیروی زمینی بوده من نیروی انتظامیم وقتی رفت اهواز برگخ کسریمو گرفت اونا از همونجا ارسال کردن برای تهران ؟ یا من باید بیام داخل ستاد نیروی انتظامی نامه بفرستم به تهران ؟
    چون ستاد هم رفتم گفت چیزی ثبت نشده
    داخل سیستم ثبت بشه دیگه تمومه ؟ میتونم برم واسه تسویه؟
    Last edited by pedram9; 11-10-2017 at 09:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

بله من پذیرش گرفتم

8. این کاربر از behnamazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

صبح رفتم پلیس +10 گفت چیزی هنوز ثبت نشده 20 روز تا یک ماه طول میکشه .
    الان یه سوال دارم
    پدر من نیروی زمینی بوده من نیروی انتظامیم وقتی رفت اهواز برگخ کسریمو گرفت اونا از همونجا ارسال کردن برای تهران ؟ یا من باید بیام داخل ستاد نیروی انتظامی نامه بفرستم به تهران ؟
    چون ستاد هم رفتم گفت چیزی ثبت نشده
    داخل سیستم ثبت بشه دیگه تمومه ؟ میتونم برم واسه تسویه؟
    اونا خودشون میفرستن شما کاری نمیخاد یکنی، معمولا تا یک هفته طول میکشه که تو سیستم پلیس +10 ثبت بشه، شما که نیرو انتظامی هستی وقتی ثبت شد دیگه باید ترخیصت کنن!

10. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

اونا خودشون میفرستن شما کاری نمیخاد یکنی، معمولا تا یک هفته طول میکشه که تو سیستم پلیس +10 ثبت بشه، شما که نیرو انتظامی هستی وقتی ثبت شد دیگه باید ترخیصت کنن!
    بله نامه از طریق سامانه میره تهران، ستاد فرماندهی نیرو زمینی قسمت 401، تایید شده، بعد وارد سیستم اتوماسیون نظام وظبفه میشه و شما میری پلیس +10 پیگیر میشی ببینی ثبت شده یا نه(وارد سیستم نظام وظیفه میکنه ستاد نیرو زمینی)، متاسفانه نیرو زمینی بسیار بسیار لخت و کند و ضعیف عمل میکنه من خودم قبلا همین ستادش بودم، یک ماه که سهله کسری بود بیشتر از 4 ماه طول میکشید ثبت کنن، حتی کارت پایان خدمت بعد 5 ماه ابلاغ بلامانع برای صدور به نظام وظیفه نمیدادن، امیدوارم برای شما سریع انجام شه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله نامه از طریق سامانه میره تهران، ستاد فرماندهی نیرو زمینی قسمت 401، تایید شده، بعد وارد سیستم اتوماسیون نظام وظبفه میشه و شما میری پلیس +10 پیگیر میشی ببینی ثبت شده یا نه(وارد سیستم نظام وظیفه میکنه ستاد نیرو زمینی)، متاسفانه نیرو زمینی بسیار بسیار لخت و کند و ضعیف عمل میکنه من خودم قبلا همین ستادش بودم، یک ماه که سهله کسری بود بیشتر از 4 ماه طول میکشید ثبت کنن، حتی کارت پایان خدمت بعد 5 ماه ابلاغ بلامانع برای صدور به نظام وظیفه نمیدادن، امیدوارم برای شما سریع انجام شه
    بله درسته من خودم کسری رو از نیرو زمینی گرفتم، تاییدیه رو از 401 گرفتم که رفتم داخل تاییدیه تعداد ماه خدمتی پدرم رو گرفتم که کلا 30 دقیقه زمان برد بعد از همونجا تاییده رو بردم ستاد نیرو زمینی که نامه کسری رو بگیرم، 20 تومن دادم به وظیفه که تاییدیه و مدارک رو میگرفت 45 دقیقه بعد نامه کسری رو امضا شده تحویل گرفتم 3 روز بعد هم در سامانه پلیس +10 ثبت شده بود.
    Last edited by cotgnx; 12-10-2017 at 11:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •