سلام داداش نه منظورم اینه این رفیق ما که آشنا داره و بهش گفته براش کسری جور میکنه همچین چیزی کلا مگه ممکنه ؟؟! یعنی بدون فعالیت براش فعالیت بزنه ؟ بعد کسی متوجه نمیشه ؟
سلام داداش نه منظورم اینه این رفیق ما که آشنا داره و بهش گفته براش کسری جور میکنه همچین چیزی کلا مگه ممکنه ؟؟! یعنی بدون فعالیت براش فعالیت بزنه ؟ بعد کسی متوجه نمیشه ؟
سلام باید پرونده داشته باشه در حوزه و ناحیه سپاه، اگر نباشه میشه پرونده سازی! اگر حفاظت یا بازرسی متوجه بشن اونوقت.......... اون ها خوارکشون این چیزاس ار قواعد اخلاقی قانونی خارج نشید.
من سرباز فراري هستم ، ميخوام خدمت رو بخرم ، ثبت نام كردم براي خريد خدمت بعد يك ماه جواب اومد نقص پرونده ، حالا بايد برم ميدان سپاه سازمان نظام وظيفه،
اگر برم دستگيرم ميكنن؟
این رفیقم پرونده میگه دارم فقط فعالیت نداشته و این آشناش میگه واسش ثبت فعالیت میزنه این هم مشکل ساز میشه واسش ؟
دوستان دوره تربیت تعالی چطور دوره ای هست ؟ کیا برگزار میشه برای سربازای سپاه ؟ الزامیه بریم ؟ ما قرارگاه خاتم الانبیا هستیم هم باید لباس بپوشیم ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام. دوستان من شنیدم فقط از استان محل سکونت و یا استانی که توش متولد شدیم باید خودمون رو معرفی کنیم به نظام وظیفه. می خواستم بدونم اگه کسی بخواد به دلایلی از یه استان متفرقه (که تا حالا توش زندگی نکرده) خودش رو معرفی کنه به نظام وظیفه آیا راهی واسش هست؟
سلام. دوستان من شنیدم فقط از استان محل سکونت و یا استانی که توش متولد شدیم باید خودمون رو معرفی کنیم به نظام وظیفه. می خواستم بدونم اگه کسی بخواد به دلایلی از یه استان متفرقه (که تا حالا توش زندگی نکرده) خودش رو معرفی کنه به نظام وظیفه آیا راهی واسش هست؟
خب در اینصورت بله میشه
شنیدن کی بود مانند دیدن! اشتباه به عرض رسوندن؛ میشه
اشنا پیدا کنی حتی میتونی معاف هم بشی ! هیچ مشکلی ایجاد نمیشه مگر اینکه در اینده از مدیران رده بالا و سران مملکت بشی که مثل مدرک های تقلبی ، سربازیتم لو بره وگر نه برای افراد عادی نه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)