خدا شاهده اگه من دروغ بگم!
این خبرو که خوندم بعد از 5-6 سال اشکم در اومد!
خدا شاهده اگه من دروغ بگم!
این خبرو که خوندم بعد از 5-6 سال اشکم در اومد!
ميدونم كه اين به ايرانسل ارتباطي نداره ولي بايد هممون به ايرانسل email بزنيم.
بايد به ايرانسل فشار بياريم تا مجبور شه كه اونا رو متقاعد كنه و دوباره سرويس رو راه بندازه.
همه email بزنن و اعتراض كنن.
بايد يه تاپيك مجزا واسه اي قضيه mms باز كنيم.
خارج از این جنگولک بازیها....
از طرح آبی ایرانسل چطوری میشه استفاده کرد؟
توی سایتش که نبود.
هستش عزيز!!
يه بار ديگه برو ببين!
ميتوني كد بفرستي يا 130 رو بگيري و بعدش هم چند تا كد وارد كني يا از طريق e-care
حالا باند هم بشیم بشیم مثله ای نیست ولی باید این و بگم مونده تو گلوم![]()
خاک تو سره شورای انقلاب و مخابرات و ...![]()
ولی گوه خوردن با این کارشونم دنبال سیم مخابرات نمیرم و دوستامم نمیذارم که برن![]()
اینا میخوان اول Gprs مخابرات و راه اندازی کنن بعد که کارشون ردیف شد و تونستن جلوی ایرانسل حرفی واسه گفتن داشته باشین اون موقع ام ام اس و وا کنن![]()
Last edited by TempesT; 02-07-2007 at 16:59.
لعلت بر دولت ما مرگ بر خفگان مرگ بر تجرد .كجايي كوروش كبير كه ببيني مملكتو كيا دارن اداره ميكنن(ببخشيد يكم اعصابم خورده)
ولی به نظر من اینم مثل اون خبره که تعرفه اعتباریها رو به جای 85 تومن دقیقه ای 95 تومن اعلام کردن تو تلویزیون تا به ایرانسل ضربه بزنن![]()
حالا نمیشه زیاد به این اخبارها اعتماد کرد خودتون عملا میبینین که یه روز میگن Gprs مخابرات امسال میشه یه روز میگن تا چند سال یه روز میگن اول تهرانه روزه بعد میگن کل ایران
زیاد جدی نگیرن مسخره اس مملکت ما![]()
اینم توجه کنین که چرا خبره ((قطعی Mms ایرانسل )) و با خبر(( Gprs مخابرات امسال خودشم کل ایران )) و یه جا و یه روز گذاشتن ؟![]()
بچه ها این ایمیل من به ایرانسل هستش و شما هم میتونید از این ایمیل استفاده کنید
یا ویرایش کنید و بفرستین
بنظر من امتن خبر رو توی ایمیل بزارید خیلی خوب میشه
--------------------
این خبر واقعیت داره؟
چرا باید اینطوری باشه الان 3 هفته شده که ام ام اس قطع جرا
--------
قطع كامل سرويس ام ام اس ايرانسل بدون اطلاع قبلي اعتراض مشتركين را به همراه داشت.
به گزارش ايلنا، در حالي كه نزديك به يك ماه است كه مشتركين اپراتور دوم تلفن همراه ايرانسل از سرويس ام ام اس بهرهمند شدند، قطع ناگهاني اين سرويس موجب اعتراض بسياري از مشتركين شد و در حال حاضر تبليغات شركت ايرانسل مبني بر ارايه سرويس ام ام اس كه تاكنون در سطح شهر به چشم ميخورد نيز جمعآوري شده است و مشتركيني كه به دليل استفاده از اين سرويس به عنوان تنها ويژگي متفاوت از ساير اپراتورها اين سيمكارتها را انتخاب كردند، ناكام ماندهاند.
يك مقام مسوول در شركت ايرانسل گفت: قطع سرويس ام ام اس ايرانسل از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي دستور داده شده است و تا سال آينده نيز ارايه نخواهد شد
---------------
دمت گرم
عالی بود....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
علیرضا جان کارت خیلی قشنگه
من الان اینو میفرستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)